вторник, 29 июля 2014 г.

Lepljenje Ozadja na drywall

Lepljenje Ozadja na drywall

Ozadja - najpogostejša oblika stene, s katerih je mogoče ustvariti vzdušje coziness in udobje. Prednost Ozadja je, da so primerne za skoraj vse površine. Zelo priročno, da visi Ozadje na stenah z mavčne plošče. Za takšno pojasnilo je potrebno najmanjše število spretnosti.

Lepilo steno-knjiga mavčne plošče, bo treba tračni meter, svinčnik, ravnilo, škarje, čisto, ravno površino s čopičem, vedro, stopnišče, blazine, in čisto krpo.


Navodila za lepljenje stenskih-knjiga o drywall

  • Najprej morate izbrati Ozadje, ki Jih bo naredil lepljenje delov stene. Za drywall površine, ki so primerne za skoraj vse vrste Tapet: papirnatih, wall-papir na polimerni osnovi, tekstil, netkani Ozadje vinil temelji in steklooboi;
  • Bacerlona pisanje procesu kiti. Posebno pozornost je treba nameniti, da spoji med ploščami. Vse razpoke in žetonov, morate zapreti poravnan s površino. Kiti je ni težko delo, vendar je zahteva določene spretnosti. Kiti se uporablja za drywall enako tanek sloj. Ko končna kiti suši, ni priporočljivo, da DRGNITE smirkovim papirjem močno, kot če s kiti bo Zasije skozi drywall, potem bo to so kiti znova.
  • Da spoji so bili popolnoma gladka, lepilo serpyankoy. V serpyanku idealen za tesnjenje ne samo sklepov, in majhne razpoke. A serpyanku, ozek trak iz steklenih, da je njegova struktura je podobna medicinske povoj. Trak impregnirani lepljivo snov, vendar je priporočljivo, da se dodatno uporabljajo lepilo PVA;
  • V naslednji fazi, preden pokleit Ozadje na mavčne plošče, morate ročaj sasaklao površine s smirkovim papirjem. Površina mora biti vložena na odličnem stanju, na steni ne smejo ostati morebitne nepravilnosti. Če drywall, pritrjena na steno s pomočjo vijakov, je treba primerjati svoje glave in spet kiti. Kiti ne bo samo zagotoviti gladko površino, vendar bo postopek lepljenju Tapet lažje;
  • V naslednjem koraku, stene so ozemljeni. Prva plast je potrebno, da lepilo, ki se ne absorbira v drywall. Če lepilo, ki se vpijejo v globoko, nato pa se čez čas Ozadje lahko pridejo odlepi. Da bi dosegli najboljši učinek stene je treba napolniti dvakrat. Preden pa uporabi drugo plast, boste morali počakati, da prvi popolnoma suh;
  • V končni fazi, lepilo za Tapete na pripravljeno površino. Za pravilno določiti zahtevano število Ozadje, merjenje višine in dolžine stene, medtem ko iz celotni znesek, ki se odšteje velikosti vrat in oken odprtosti zaslonke. Nakup Ozadje, jih je treba preveriti a tekmo številko serije in ton slike.
    Prav tako je treba izbrati pravo olje za Ozadje, morate v skladu s priporočili, določen v navodilu za Ozadje.
    Za pripravo lepila, suho mešanico zmešajte z vodo in pustite nekaj časa, da lepilo gor. Težka Ozadje priporočljivo, da uporabite posebno lepilo, ki bo omogočil močan oprijem. Ozadja za gips kartonske prilepljena točno enako tehnologijo, kot Ozadje na druge vrste površin.

Težave se pojavijo, ko tapet na drywall

Danes stene mavčne plošče je postal zelo priljubljen, ker je ta vrsta konča pomaga doseči gladke površine. Zdi se, da pokleit Ozadje na popolnoma ravno površino, ni težko, vendar pa obstaja nekaj odtenkov. Če se odločite, da kiti le šivov, in površine, na kateri pustiti nespremenjeno, medtem ko se nove lepljenju, staro Ozadje bo otpiratsya skupaj z kosov drywall.

Če je debelina stene-papir dovolj majhna, potem je lahko problem, kot radiografijo zvarov drywall skozi stene-papir. Tako, kiti Gipskarton je nujen pogoj za lepljenje Tapet. Zato, če nimate izkušenj kiti, potem je bolje, da zaupajo it strokovnjakom. Ampak za spopadanje s procesom lepljenju lahko.



Članke na temo:

  • Video lekcija o tapet
  • Kako izbrati Ozadje za kuhinje?
  • Kako izbrati Ozadje za občinstvo?
  • Ozadja vinil, ki temelji
  • Izbor Ozadje za spalnico
Kategorija: Ozadja
Datum: 26. Januar 2012
Oznake: mavca, Ozadja

Vir: deluxmaster. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика