понедельник, 28 июля 2014 г.

Kanalizacijo: sodobne metode gradnje 2010-10-26 10:19:04

Gradnja in rekonstrukcija.

Kanalizacijo: sodobne metode gradnje
2010-10-26 10:19:04

Wells so še vedno z nazepam'nepozabne trenutke. Skozi mnoga stoletja, je bil spremenjen, le material, iz katerega so zgrajene, in s'tam so bile številne druge tehnike gradnje, vendar pa načelo in temeljna podlaga je bil položen v daljni preteklosti.


Kot material za gradnjo vodnjakov se uporablja armiranega betona, opeke ali plastike, z visoko togost.

Pred kratkim, je ta možnost je zelo razširjena pri namestitvi vodnjakov v zasebnih hišah in države hiš.

Za dolgo časa v naši državi teh vrtin, ki so bile ne uporabljajo zaradi nizke odpornosti materiala z nizko temperaturo. Vendar v zadnjem času se je začela oblikovati vrste plastike, ki so bistveno drugačna od preteklosti, ki so sposobni prenesti zelo nizkih temperaturah. Medtem ko so znane vse konstrukcije iz armiranega betona so bile uporabljene posebne jaškov obroči, ki je osnova za prihodnje gradnje.


Tudi sami obroči so zastopane valjastih površin, z opredeljenimi kazalniki debelino, višino in premer preseka. V proizvodnjo takih struktur, ki aktivno uporablja v pladnji armiranega betona, s katero se moč in vzdržljivost končnega izdelka je večkrat povečana.


Sodobne različice vodnjakov, so različne velikosti premera. V bistvu se razlikujejo od 400 do 700 mm Opozoriti je treba, da v njihovo strukturo in sestavo plastičnih wells malo razlikujejo od armiranega betona kolegi. Glavne razlike postane samo težo celotnega sistema in na način, kot je s'edinost z trobente.

V vdolbine plastične vtičnice premer primeren za velikost kanalizacijske cevi, medtem ko je v betonskih jamah, so za merjenje in ustvarjanje lukenj, ki pogosto traja dolgo časa in je zelo drag.
Zelo dobro zasnovan plastike z zunanjimi nestabilnost in ranljivost možnost, da prenesejo težke obremenitve in tlaka. Žrela in neurje-voda dovodi za te vdolbine se lahko prenesejo do 40 ton tovora, kar je odvisno od velikosti in parametre proizvoda.


Treba je opozoriti, da zaradi tesnjenje plastičnih wells je mogoče doseči najvišjo raven varstva okolja za okolje. Tudi zaradi iste tiščanje podzemnih voda ne more prodreti v kanalizacijo, ki pogosto postane eden glavnih problemov pri oblikovanju osuševalnih sistemov. Široko temperaturno območje naredi vodnjakov, iz plastičnih univerzalno v vidik uporabe. Vzdržijo temperaturah do -70 do +50 stopinj. Kot je za namestitev podobno zasnovo, to je precej hitreje, zaradi relativno majhne teže izdelkov.


Vir: http://stroymart. com. ua

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика