среда, 30 июля 2014 г.

Sodobna police 2011-08-17 12:34:21

Gradnja in rekonstrukcija.

Sodobna police
2011-08-17 12:34:21

Vsem nam je znano, ta navidez enostavno in preprosto stvar kot stojalo. In čeprav se na prvi izumil, da je udobje za shranjevanje knjig, vendar pa smo našli policah povsod - doma, v službi, v trgovinah. Vprašanje seveda nastane : kaj lahko bilo zanimivo v normalnem rack in kako ima velik vpliv na inter'jer sobah? Izkazalo se je, da imamo zastarel razumevanje ta kos pohištva. Ker rack je postala ne samo elegantne sestavni del notranjega inter'jer napredno prostor, ampak tudi o'ustvarjanja za veliko znanih oblikovalcev.

Seveda, vodilna destinacija za vse vrste stojala, se šteje, kot prihranki in lokacijo prave stvari in stvari-od knjig in pribor za Spominke in pribor. Vsakdo med nami v različnih prostorih stanovanja, ga lahko nadgradite in izpolnjuje različne omare - Okna, omare, na drugi strani, "steno". Vlada sama je zelo udoben kos pohištva, vendar, žal, tudi velika in zavzema nepotrebnega prostora. Torej, če želite imeti svetlo in prostorno področju, in tudi za obiskovalce prireditve skrbno izbrane knjižnice, zbirka keramike ali kipci, vas prosimo, da push off v pohištveni salon postopno in pick stojalo.

Sodobna police


Kako izbrati rack?

Proizvajalci danes ponujajo velik izbor police, ki poudarja ne le oblika, slog in materiala, iz katerega se proizvaja. Poznajo nas, bedne izdelke iz MDF s police, izdelane v zadnjih mesecih, z'Združenem le za sistem. Stojalo je še vedno okvir z veliko odprte police, ki je brez fasade. Poleg tega je v nekaterih modelih, ni nobenih stranskih stenah. Predmet notranjega inter'jer za razliko od Kabineta je majhna, lahka in večnamensko.

Nekateri stojala so ne samo police in predali, ki poudarja možnost, da jih v veliko različnih stvari. Tudi, shelvings omogoča, da obdržite svoj elemente, lahko se uporabljajo za delitev in ločitev prostora. Police, na nek način so lahko oblikovalci, kot rezultat, ne samo, le, da bo, vendar so vse vrste sprememb. Police so na prostem, navesnoe, mobilne roller-drsanje, inline. Talna stojala so razdeljeni v prenosni in ti so določene posebne prilagoditve na svojem določenem mestu. Vzmetenje so priključene neposredno na steno sobe, in integrirani v ohišju nišo. V majhnih v o'prostornina apartmaji udobno uporabo mobilnih polic, ker z njihovo pomočjo, ne le samo, ko je potrebno zanikati, ampak za spremembo prostora. Poleg tega apartmaji imajo odprite načrt stojala se uporabljajo kot udobno premičnih pregradah v ločenih prostorih. Za primer, kako hitro morate ločiti delovna območja za spalnice ali igre in tako naprej.

Sodobna police




Če je prej že bila beseda "rack" je bila povezana z nizom redni policah, v realnem času proizvajalci ponujajo police različnih sistemov - pravokotne, okrogle, asimetrične. Poleg tega jih je mogoče ustvariti iz lesa, stekla, kovine, laminat, plastika, rattan, in še vse možne kombinacije teh materialov. In, seveda, vsak slog ima svojo zasnovo na stojalo. Jasno opredeljen sistem, stekla in kovin ali garish plastike - za hi-tech slog in minimalism, tekoče linije in naravnega lesa, ki je tradicionalni slog, elegantno, tkanje, ratana ali protja države in ekološko slog.

Ko ni nobene možnosti, da bi v preddverju omaro, rack postane božji dar. Na policah in predalih priložnostne ne samo stvari, ki smo obleko (kape, rokavice, čevlji, šali in drugi)in te postavke, kot so torbe, dežniki, ključe, telefon.

Uporaba police v dnevni sobi namesto običajnega "zid" ali katere koli vlade bo win-win možnost. Prvič, z uporabo naprednih policah je mogoče z načrtovanjem prostora in da inter'jer izključno v sodelovanju z njihove okuse. Drugič, na policah ne bo prostor ne samo za knjige, darila, rože, in druge zabavne stvari, ampak za glasbeno center, TV, DVD.

Sodobna police



Knjižnico in pisarna je prostor, ki ne bo lahko sprosti, brez police. Lahko nastavite knjige, mape, CD-jev in vse dovolj literature. Kot pravilo, police, ki se uporabljajo na teh področjih so dopolnili s pladnji, predali in dodatne police. S pomočjo stojala se lahko opravi v pisarni, doma in postopno inter'jer.

Če govorimo o garderobi, je dejansko šteje, da je stojalo. Zato je naravno, da z opremo prostorih, ki se uporabljajo za krožnike, ki upošteva police, stojala za kolesa, košare, škatle za obešanje in prihrankov oblačila.

Zelo pomembno je polici v kuhinji. Če obešanje garderobe spreminjanje prikaza primeru, ki je napolnjena z elegantno posode in okusno izbrano kuhinjska posoda in pribor, kuhinjske je eleganten in udoben.

Sodobna police



V vrtec lahko postavite stojalo nenavadno sistem, morate le, močno okrepiti. Takrat knjige, igrače in druga aktualna za otroške stvari so vedno pri roki. Če kupite stojalo, ki je enostavno razstaviti, lahko od časa do časa, da posodobite inter'jer otrok, spreminjanje sistema policah.

Moderno stojalo je ne le vsestranski kos pohištva, ampak tudi dekoracijo inter'jer. Poleg tega, rack udobno sama, vsaka soba je lahko, da enostavno in dobro. Glavna stvar je, da se ustrezno izberite.


Vir: http://stroymart. com. ua

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика