вторник, 29 июля 2014 г.

Gradnja 20 pisarne v Srednji Moskva je bila prekinjena

Gradnja 20 pisarne v Srednji Moskva je bila prekinjena

Se konča gradnja dvajset upravni urad o'predmeti, ki se nahajajo v središču prestolnice. Skupna površina pisarn je 2, 086 milijonov m 2. To je poročala Elena Novikova - predstavnik pritisnite storitev OSREDNJE upravno okrožje Moskvi.

Elena Novikova je dejal, da v dvajsetih upravni urad o'predmeti, ki niso bile dodeljene funkcionalne vrednosti, to je, data'predmete, ki ovirajo pretok stranske ulice. Celo kljub temu, da je vse poslovne stavbe, ki izpolnjujejo vse zahteve. Postavitev stavb je bilo izvedeno pravilno. Vsi materiali, ki se uporabljajo za dekoracijo so visoke kakovosti in oblikovanja, je bila izvedena na najvišji ravni, pa so morali zapreti.


Eden od sogovornikov Agencije dodal, da zaradi te odločitve bo zmanjšala obremenitev na gostega cestnega omrežja CAO. Tudi on je opazil, da je urbanizem Odbor Moskvi je bil šteje le 300 upravni urad o'predmeti, ki se lahko izvajajo za uporabo zemljišča v najem ali zakup ali pridobitve premoženja, ki se nahaja v Srednji upravno okrožje Moskvi.

Poleg tega je povzel preverite, kateri organi ustavil dejavnosti 24 nezakonito zgrajenih stavb. Je bilo tudi rešeno vprašanje, približno 10'predmeti, nedokončane. Za leto 2011 v centru mesta je bila porušena 86 nezakonito zgrajenih objektov'predmeti. Iz teh, 34 zgradbe so bile pripravljene za delovanje, 52 stavba ni bila dokončana. V načrtov organov, za izvajanje 2012 približno 400 nezakonito zgrajenih objektov'predmeti in ustaviti nadaljevanje gradnje novih hiš.



Članke na temo:

  • Moskvoretsky Park, kjer so zgrajeni na'rekreacija predmetov, obiskali Sergej Sobyanin
  • V prestolnici se je začela gradnja poslovni center z geotermalno ogrevanje sistem
  • Načrtuje se izgradnja backup letališču v Tula regiji
  • Nadaljuje se gradnja dveh ravni Rosu'ASCI v Novosibirsku
  • V bližnji prihodnosti v Moskvi se bo začela na zelene strehe
Kategorija: Novice
Datum: 22. Februar 2012
Oznake: novice

Vir: deluxmaster. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика