четверг, 31 июля 2014 г.

Marmor drobtine

Naravni marmor in granit narejen pisanih izdelkov, - dekorativni premazi različne namene. Material zahteva posebno pozornost je potrebna in ni dostopen vsakomur. Poleg tega, ko kamna proizvodnja odpadni material je pogosto odpisani kot odpadek. Tukaj je turško podjetje "Bayramix" in začela proizvodnja v novi material, ki vključuje odpadkov marmorja proizvodnje - granule marmorja. Skozi pregled drobljen marmor stolpi na velike in majhne frakcije, in uporabo drobtine različnih velikosti, ki vam omogoča, da spremenite tekstura obdelani površini se lahko gladko površino in lahko grobo. Mala marmorja žetonov uporabljajo v domovih in uradih, velik - za predloži fasad. Pokritost Bairamiks včasih barve, ki je okrašen z bleščicami, pomeni odtenki.






Prednosti marmorja drobtine vključujejo vzdržljivost, odpornost proti udarcem, ker temelji na kamen. Hvala prozorno lepilo, ki je vključena v sestavo zmesi, Bairamiks elastična, preprečuje nastanek razpok na stenah. Na drugo, material je okolju čist, odporen na zunanje vplive atmosferske pojave, nima nobenih kemičnih vonj.

Drobljen marmor se uporablja za notranjo dekoracijo v zdravstvene, izobraževalne ustanove, ustanove živilski industriji - v besedo, povsod, kjer stene so velika obremenitev.

Mimogrede, gradivo bo vas rešim iz stalnih zamenjava Ozadja in stenske obloge, ko v hiši živijo. Ostrenje je kremplji takšne pokritosti, jih ne bodo mogli škodovati.

Kako uporabljati material na steno

1. Površina je prevlečena s sesalno: akrilni premaz porozne površine. Če se površina ne vpije vlage (npr. beton) tal ni potrebno, te površine oscuridad (čiščenje peska, papirja).

2. Površina se razlikuje od barve iz marmorja drobtine, je treba obravnavati barve tal, uskladiti z končna. Če želite to narediti, ki jih prodajajo posebne oligonukleotidov osnovno belo barvo in barvo, ki se ujema z barvo Bairamiks.

3. Zelo drobtine uporabljajo jekla 35-centimeter lopatico. Ko površin velike površine, ki se uporabljajo lopatico velikih velikosti. Na shpatel dobi majhno količino zmesi in tlak gibanja zamazanih nad površino. Delo se začne na kot gledanja. Prevleka je plast - ni debelejši od enega delcev zmesi. Drobtine se uporablja hitro, da ni bilo vidnih spojev. Tako na velikih kvadratnih eno osebo, ki komaj shajajo. Dojenček se hitro suši - 15 - 20 minut in naj jekla float Pat, grater je potekala pod kotom, in glajenje je narejen v eno smer. Glajenje je potrebno, da vsak kamen je bil postavljen na mestu, ki zagotavlja nemoteno pokritost.


Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика