среда, 30 июля 2014 г.

Bela barva pri oblikovanju spalne sobe 2011-07-18 13:27:55

Gradnja in rekonstrukcija.

Bela barva v design spalnica
2011-07-18 13:27:55


Zdaj zelo priljubljen v beli barvi. Nekatere vrste dekor pregledati že prej, in zdaj prihajajo nazaj k njemu. Ampak zdaj je govor gredo že na spalnica - bele barve spalnice - vse bes.

Kaj je razlog, ljubezni oblikovalci v belo? Zakaj cel svet raje design samo v beli barvi? To daje prostor vizualno širi Svoje stanovanje, kar daje občutek svobode in lahkotnost. In iz psihološkega vidika ni moteč, in obratno, pomirja in daje oči počitek. In kaj vse je potrebno za spalnice ali ne čudovit dopust?
Kako se lahko dogovorite spalnica v beli?
Vsak slog je lahko okrašena z belo barvo, je vedno uporabite, da boste našli. Od klasični slog in moderno - bele barve, lahko dogovorite za spalnico v kateri koli.



Barva želje - kaj pa'odklopite bele barve v spalnici?


spalnica je svetle barve Ni obvezen,'prepričajte se, da uporabljate bele barve, okoli celoti. Izbirate lahko kontrastni barvi ali črni. Črna in bela, je zelo zelo dobro. To bi bilo treba strogo in minimalistična.

Prav zanimivo izbiro so modra in bela. Nežnost modro, da deluje pomirjevalno in idealno, da izberete barve za spalnice (za fante).
Nastran bo videti rdeča in bela - močno privlačnost pozornosti in poudarek na inter'EP, bo dala priložnost, da se poudari majhne podrobnosti, ki jih v rdeče.

Izbiro modela spalnice bele barve, Vam odpirajo polet fancy, ker variante kombinacijo bele z drugimi barvami samo neomejena in se lahko zgodi v katerem koli slog, da bo ustrezala vašemu okusu. In z eleganco enostavnost in udobje bo zagotovljena v Svoje gnezdo.


Vir: http://stroymart. com. ua

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика