понедельник, 28 июля 2014 г.

Kako zgraditi bazen na dacha

Prvi izračuni in izkopa delo

Gradnja bazena - drago in težaven postopek, ki zahteva skladnost s tehničnimi predpisi v vseh fazah procesa. Ampak ljudje so stavbe, in to pomeni, da nič ni nemogoče. Za začetek, ki jih določi velikost bazen. To bo odvisna od velikosti vrta in območje, ki ste ga pripravljeni plačati za to. Vendar je vredno omeniti, da ogromne bazene, to je zelo težko oblikovati in narediti močan delovanje morali porabiti velike količine vode, ki lahko povzroči težave z umivalnikom. Oblika bazena je lahko kar koli, vendar je bolje, da je milo ni zelo zapletena oblike: krog, pravokotnik, kvadrat, ovalne. Nato v bazen bo lažje graditi.


geizer-pools.html ru

Na napravi porečja, je pomembno, da so tla se odlagajo pod Temelje hiše. Če plasti so nasičenih z vodo, boste potrebovali drenažni sistem za odvzem podzemne vode.
Uporaba merilni trak, kabel, in kljukice ukrep je potrebno platformo. To bi morala biti malo bolj pričakovano območje donave (40-50 cm). Po označevanje območja, odstranite sod, očistite površino in začeli kopati Temelje jarku. Njeno dno je tudi zniža na večjo globino kot v prihodnosti bazen. Verjetno globina izkopali jame mora biti 1, 3-1, 6 metrov Stene jame naredite enako pravico koti med seboj (to preveri s pomočjo vertikalnih in plumb ravni). Včasih stene jame storite z nekaj pristranskosti v zunaj (3-7 C), da se prepreči prelivanje tal.

V concreting bazen

Tla na dnu jame ravni in temeljito tamped. Na dnu post peščena (debeline 20-30 cm). Na blazino na vrhu dimnika hidroizolacijo-strešni material na bitumen mastic. Včasih na dnu majhne bazene, samo kup plast gline in tamped skrbno.



Dno in stene bazena, je bolje, da pour betona na uro. S časom v spojev med dnom in stenami crack se lahko oblikujejo, in vodo, bo šel v tla. Ampak, če bazen je majhna, potem lahko izpolnite in ločeno. Nato na prvi izpolnite spodnji ploščo in se dogovorite o njenem obodu med dno in stene "trakovi" iz akrilnih mastic. Ona bo igrajo vlogo toplotne in dilatacije med dnu tablice in upravnega Odbora bazen.

Na dnu bazena, preden se napolni iz jekla očesa. Tako je bila v debele betonske, pod njim priložiti kamni. Namesto mrežo na dnu bazena, je pogosto dal cevi ali palic okrepitev.

Debelina betona plast mora biti približno 15-20 glej concreted dnu mora biti popolnoma gladka. Pogosto je izdelan z pristranskost za boljše odvajanje vode in čiščenje bazena (pobočju na eni strani 2-4 cm / 1 m dolžine). V steni iz strani pobočju vnaprej, še preden se beton je določena cevi. Konec, ki je vključeno v sklad, ki je opremljen z Vadodara ventil in drugi konec cevi pod pristranskost je v drenažni jarek. To kopati luknjo ob bazenu, seveda globlje sam, in odkopavanje plasti tal, kjer voda, izpuščenih bo zlahka absorbira.
Po dnu po 12-14 ur (če ni nobene možnosti, da naložite vse na enkrat) pojdi na stenah jame. Prej, da se ne pokvari betonsko ploščo na dnu pokrita z katrana papirja in plošč.


aqualand. org

Z brušenje cut palice okrepitev. Korak nazaj od zgornjega roba jame 5-6 cm, palice rezultat okoli oboda z koraku 30 glej Potem začnite pri horizontalnih PBE'ASCI tudi s pomočjo palice. S fitingi so pritrjeni med seboj s pomočjo žice in klešče.

Kot opaž za betonske stene običajno uporabo drevesa'leseni tramovi in deske. Narežemo na odborih potrebno dolžino, z njih knock 4 ščit. Med stene jame in opaž mora biti vsaj 12 glej Včasih stene so debele - 30-40 glej Po namestitvi opaž v prostor med terenu po steni jame in opaž usilivaet tekoče betona. To je postavilo plast 15-20 cm in vsako plast RAM-a. Ventil ne sme štrleti iz stene po njihovo polnjenje.

Na napravi stene bazena (in spolu) ne smemo pozabiti, cevi in naprave za filtriranje sistem. Če je bazen vključuje vgrajeno cev za polnjenje in čiščenje, ki so določeni vnaprej in ostanejo v betonu. Včasih podjetja, ki gradijo bazen, delaš drugače: prvi vlije monolitno betonske džungle, in v njej votlo odprtine za cevi in čistilnih sistemov. Tudi to je mogoče, vendar je to vredno pam'zaznamek. Vse mehanske obremenitve lahko dajejo razpoke v betonu. In potem voda bo šel stran. Bolje je, da bazen je bil uporabljen hidrobeton, ampak, če ne - uporabe cementa razred ne manj kot 500.

Po demontaži opažne stene bazena skrbno VTRITE čiščenje in pripravo površine za nanašanje: ali revet ploščice ali tekoče steklo.

Naprave za filtriranje sistemov

Tako vode v bazenu ni razcvetela, ne stagnira in je prijetna za kopanje, eno čist bazen in zamenjava vode ne bo dovolj. Da vodovodnega sistema, je še vedno v gradnji je treba dodati vodni filtrirni sistem. In razmisli, kateri od dveh najbolj pogostih sistemov so bolj primerne za določen donave. Obstajata dve vzorcev vode promet v mirovanju bazen - skimmer in prekoračitev.

Nekaj podobnega skimmer je, vsak SL - luknjo z rešetko nekoliko pod vodno gladino. Plovec v bazenu, je kovinski ali plastični škatli (širina 15 - 50 cm), okno za vnos vode in zbiralec plavajočih delcev. Ni steni sklede v nekaj centimetrov pod rob bazena. Skozi odprtino v skimmer je odstranjen najbolj umazana od zgornja plast vode.

Vendar v nabiralnik voda postane ne samo nadaljnjega v skimmer je potegnil s črpalko filtrirno enoto. V nabiralniku, voda prehaja skozi sito, ki ima plavajočih delcev. Da očistiti, ne samo zgornjo plast, skimmer, s'skupaj z dnu možganov. Out of the box, vodo dovaja do filtriranja, ogrevanje in dezinfekcijo, in se vrnil v bazenu skozi šobo.


gidsm. ru

Število posnemalci in vbrizgavajo v enem pogosto določa prvi območje donave. Eden od skimmer bo trajal od 30 do 40 kvadratnih m vodne površine, in jet treba vsakih 6 sq m (Z globino bazena 1, 35 m) in na vsakih 8-10 kvadratnih M. na večje globine.

Na gibanje vode v bazenih s posnemalci prihaja iz ene stene na drugo. Takšne sheme za čiščenje in ogrevanje vode ni vedno velja za bazenov kompleksa obliki (osmic, zvezde). Nato bolj priročno je prekoračitev način vode, pridobivanje za zdravljenje.


gidsm. ru

Bistvo te metode je, da je voda ne znotraj strukture donave, in v posebne odškodnine tank. V ta prekoračitev sistem vode, ki gre skozi žleb, ki se nahaja na obodu skledo. Iz posode, voda vstopi v filtrirni sistem, čistijo in v bazen preko vrniti šobe (ki se pogosto nahaja na dnu). Tako, filtrira in ogrevano vodo lahko širijo bazen bolj enakomerno. Vendar ta shema čiščenja in promet stane več, skimmer, približno 30%.


Vir: www. stroy. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика