четверг, 31 июля 2014 г.

Marmoleum

Vprašanje, ki interesov", ki tleh je ležala? " Lahko bi dobili veliko odgovorov. Proizvajalci ponujajo veliko talnih materialov, ki zajame duha. Trgu pogosto novosti in ena izmed njih je Marmoleum. Njena priljubljenost raste med potrošniki, oblikovalci pohvale je Raj za domišljijo, umetniško utelešenje ideje in koncepte notranje opreme.






Nekaj podrobnosti o marmoleumi. V svoji proizvodnji uporablja tudi materiali, kot so pluta drevo, juta in smole, smole rastlinskega izvora. Presenetljivo dejstvo je, tla se izvaja v stotinah različic barve rešitev, 2000 tone, da ga je utelešenje sanje oblikovalci vseh časov in narodov.

Marmoleum, vse večjo priljubljenost grozi, da presega linolej, čeprav poceni in demokracije zadnjih. Kaj je tako izjemen, v tem Marmoleum? Bo povedal več.

Prva dobra stvar - to je uporabo v proizvodnji izdelkov iz naravnih materialov, ali pridobljenih. Tudi, materiala razvidno iz varnosti za zdravje ljudi, hypoallergenicity, domače živali, je zagotovo bo "okus". Material ima antibakterijske lastnosti, ki pomagajo, da preprečuje rast škodljivih mikroorganizmov in naredi materiala, ki odlično podlago za medicinsko in varstvo otrok.

Drugi velik plus - high strength Marmoleum, negativne reakcije na učinke kemičnih snovi (kisline, topila se počutil materiala - ni se zdi). Marmoleum odporna na odrgnine, ne potrebujejo posebne nege, kot se zahteva za nekatere druge vrste talnih oblog. Material prenese tlak več kot 160 kg na kvadratni centimeter, tako da ni važno, kakšne težke omaro ali kavč, kovinski varno in drugih težkih predmetov, notranjost.

Plus tretji - estetski. Posebna tehnologija za risanje uporablja v proizvodnji Marmoleum, omogoča, da je tako, da je celoten debeline barve, in jih ne bi bilo pranje tla, fotografija ostaja nedotaknjen - to ne bo mogoče izbrisati, in ne bo zbledi.

Četrti pozitiven trenutek, - gradnja. Marmoleum zelo enostaven za namestitev, saj prihaja rezan v obliki ploščice, ki se prilegajo vse talne površine. Da sestavite slika o, spreminja barvo rešitev pomaga široko barvno gama čeprav rozetaje koncentrat. Postopek polaganja - to je, da je preprost: lepila je dal na napačni strani Marmoleum ploščice in ji pritisne ob tla. Vse! Strešnik trdno držijo površine.

Vendar, dokler ploščice so lepljene na tla, da imajo posebno neugoden položaj zaradi togost materiala so precej enostavno, da se odzove na odmor, tako za prevoz Marmoleum vas nežno, in na koncu, da se preveri celovitost vsak strešnik.

Tako strokovnjaki in oblikovalci močno priporočamo, da so pozorni na to nov zunanji material, ki je nihče ne bo žal, da jo uporabljajo za notranjo opremo.


Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика