среда, 30 июля 2014 г.

Popravila stanovanj

Prenovljeni apartmaji v Lviv je storitev, ki postaja vedno bolj pomembno, s hitrim novih stanovanj v mestu in v istem hitro poslabšanje hiše v Sovjetskih časih. Najbolj priljubljena med kupci novih stanovanj, prejeta apartmaji, ki se ne prilegajo. To je koristno in ekonomično, in iz vidika, da je ta vrsta apartma lahko dobesedno gradili za sebe. Vendar v betonske stene ne bo živel dolgo, in tukaj brez hitro, kakovostno Euro popravila preprosto ni dovolj. Na drugi strani, posodobitev komunalne pod ločeno stanovanje ali pisarno je tudi nemogoče brez prenove. Kot tudi visoko kakovost popravila v tipični Sovjetski hiši. Pomembno je pravilno, da izberejo poklicno gradbeno podjetje, ki bo izvedla prenovo apartmajev v Lviv v dokaj hitro časa, ne da bi žrtvovali kakovost.

Kaj fazi prenove stanovanja razporediti strokovnjaki? Tukaj smo poskušali odgovoriti na to vprašanje.

Design-projekt apartmaji


Profesionalni oblikovalci pred začetkom popravila in zaključna dela, razvijajo individualno načrtovanje projekta, ki upošteva vse želje stranke, ki so izbrane za dodelavo materialov, ki se izračuna ocene stroškov. V tej fazi lahko kupec glej niste ustvarili notranje zadeve v tridimenzionalno sliko - sodobne tehnologije omogočajo oblikovalci za ustvarjanje seznama.

Zamenjava in montaža inženiring, komunikacije


Komuniciranje v stanovanja, zgrajena v Sovjetskih časih, so njihove oblikovne značilnosti: skoraj vse inženiring, komunikacije, ki jih izvajajo. Zato v procesu popravila apartma, razvijalci z nalogo, da jih skriti v stenah. Poleg tega, kanalizacijskih in vodovodnih cevi v takih hiš iz litega železa in jekla. Ko prenove namesto teh cevi se uporabljajo cevi iz sodobnih materialov - PVC, kovina, itd V procesu prenove starega aluminija napeljave spremembe bakrene žice z dvojno izolacijo.

Za poravnavo vseh površin


Hiša, zgrajena v Ukrajini imajo eno skupno lastnost - neenakomerno površino, ki je preprosto nesprejemljivo, v sodobni stavbi. Grobo tla onemogoča, parket, laminat ali ploščice na grobo stene ne morejo učinkovito opraviti zaključna dela tapet ali barvanje; grobo kotičke v prostorih, ki ne omogoča, da bi dol pohištvo. Zato je eden od glavnih nalog, ki mora biti naslovljena na gradbeniki na začetku zaključna dela, je uskladitev vseh površinah:

  • tla je običajno usklajena cementa screeds ali udarec sadra listi;

  • stene in strop so usklajene ali drywall, ali ometane sodobnih materialov.


Druge faze prenovljeni apartmaji


Vse druge korake prenovljeni apartmaji so na splošno manjša popravila, razen če prenove se uporablja več različnih materialov. Če govorimo o parket dela, pogosto stranke naročilo parket o. Sanitarni objekti v mislih off vsakega sanitarna enota, ločena ventil, pleskarska dela so različne vrste dekorativni ometi in polaganju ploščic lahko vključujejo ustvarjanje mozaik plošči.

V vsakem primeru, vodijo prenovljeni apartmaji bolje je, da zaupanje dokazano gradbenih podjetij. V našem podjetju strokovnjaki, bo izvedel za Vas celoten kompleks deluje na popravilo stanovanja v Lviv, začenši z projekta modela za izbor pohištva in namestitev "pametne" sistemov.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика