вторник, 29 июля 2014 г.

Odvisnost vrednost hiše, zgrajene po kanadski tehnologije od števila nadstropij in skupna površina stavbe

Kanadski gradbena tehnologija tehnologija je šele začetek, ki bo uporabljena v Rusiji, v svetu in še posebej v državah s podobnimi podnebnimi, takšne gradnje je še posebej priljubljen. Na primer, v Kanadi, ZDA, na Norveškem in Finskem, v Nemčiji in na Danskem za več kot 80% vseh zasebnih hiš, je zgrajen na tehnologiji plošči gradbeništvo.

Priljubljenosti te tehnologije,-združljivost'je povezana z edinstveno toplotno izolacijo in vodo-odpornih lastnosti materialov, ki se uporabljajo za proizvodnjo sendvič plošče. V hiši, zgrajeni na kanadski tehnologijo sendvič plošče, v najbolj hude zmrzali, vročini, in v poletni vročini - kul.

V razmerah hude zime dovolj 2-3 ur delovanja ogrevalnega sistema za hišo, da bo toplo in udobno. Na to, stroški toplotne energije, ki so 3-4 krat manj kot v hiše iz materialov, kot sta opeka, pena ali betona, lesa, itd., Poleg tega je v odsotnosti lastniki hiše ne potrebujejo ogrevanja, zaradi njegove stene, zaradi visoke vlage, odpornost materiala ne vpije vlago in je zato ne zamrzne v zimskem času.

Kakovosti notranje in zunanje površine hiše omogoča brez predhodne priprave, da se prilepi na steno papir, če želite uporabljati katero koli dekorativnih materialov, in prav tako lahko okrasite hišo od zunaj.

Gradnja hiše ni v nevarnosti, krči, da so ne le trpežne, vendar svetlobe. Skupščina hiši, območje 120-150 m2 na pripravljen Temelj traja le 10-12 dni, in vse delo, ki nosi ekipo štirih ljudi, brez uporabe težke gradbene mehanizacije.

Hiša, ki jih je kanadski tehnologije gradnje sendvič plošče, izpolnjuje vse zahteve sodobnega življenja: to je ne samo okolju prijazen, trajen in zanesljiv in cenovno ugoden.

V zgornji graf kaže jasen trend : višja hiši, nižjo ceno m2 stanovanja.

Ocenjena zaključek hiše na kanadski tehnologije v grafu stroškov.

  • V obloge iz kleti - sendvič plošče z debelino 160 mm
  • 1. nadstropje - zunanje stene steno sandwich-plošče z debelino 160 mm Višina - 2, 7 m
  • Notranjih predelnih sten - okvir robovi Odbor 50 mm x 100 mm
  • Tla - drevesa'lesenih hlodov od kapi Odbor 50 mm x 150 mm; črna tla robovi Desko 25 mm.
  • 2 tla - stena sandwich-plošče z debeline 120 mm Višina - 2, 5 m
  • Notranjih predelnih sten - okvir robovi Odbor 50 mm x 100 mm
  • Prekrivajo zadnjih talnih ploščah z debelino 160 mm
  • Krasivoi design - razdalja sistem robovi Odbor 50 mm x 150 mm

Vir: Vaše hiše

Vir: www. eremont. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика