вторник, 29 июля 2014 г.

Antiseptiki - zanesljivo zaščito lesa 2007-07-27 09:35:38

Gradnja in rekonstrukcija.

Antiseptiki - zanesljivo zaščito lesa
2007-07-27 09:35:38

Da bi antiseptično ognju biološke varnosti za les iz gliv hrošč po telefonu v Kijevu (044) 502-88-45


Že od antičnih časov, človeštvo je stavba sam hiše, in je še vedno ena izmed najbolj priljubljenih materialov za gradnjo državi hiš in izboljšanje sosednja ozemlja je drevo. To je najbolj naraven in okolju prijazen material. Drevo "dihati" in nam omogoča, da diha. Risanje na površini lesa - delo narave, zato je kot nalašč. Za fir ali borov stene, človek, ki je vedno počuti udobno in mirno.

Vendar pa je zelo drevo, ki ogrožajo sovražniki, tako zunanje in notranje. Prvo je treba pripisati predvsem požara (les, kot je znano, lahko vnetljive) in ultravijolični žarki, ki pokvari videz strukture, izdelana iz tega materiala. Znotraj nevarnost prihaja od vlage. Je vseboval ne le v rastoče drevo, katerega korenine "n's" voda, ampak v les ali končnih izdelkov iz lesa. Vlažnost lesa ne sme presegati 15%. Prekomerno nasičenost z vodo in neustrezno prezračevanje postopoma uniči struktura materiala in povzročajo druge bolezni drevesa.
Poleg tega, če je pod odprto nebo, je "znotraj" vlage nestabilno. Drevo, ki vpija vodo, ki je v neposrednem stiku z dežjem ali vlažen zrak, suši. Te spremembe vodijo do upogibanje in prezgodnje staranje lesa. Ampak najbolj strašen sovražniki so mikroorganizmi (bakterije, glive, plesni, moss) in žuželke, neizprosno jesti dreves'lesenih konstrukcij. Rot in gnilobo, da je tisto, kar ostane. S sovražniki, da boj: vnaprej ali jih preprečiti napad ali obrambo pred invazijo, če je, na žalost, se je že zgodilo. Za zaščito dreves pred sovražniki, bi morala posebne kemikalije antiseptical . Proizvaja antiseptiki suho koncentrati in pripravljen za uporabo, pogosto zastopani na ukrajinski trg blagovne znamke Gladiator, kupiti je mogoče dobiti po telefonu (044) 502-88-45 so dveh vrst. Prvi - impregnacija (premaz), z antimikrobno in antimycotic (fungicidne in algicides) akcija. Premaz pogosto brezbarvna ali zelenkast odtenek, ki izgine v nekaj mesecih po nanosu. Kot topilo v impregnacija uporablja vodni in organske spojine. Slednji je dražje, ampak prodre v drevesa'Jan design globlje (visoko kakovosten premaz - do 10 mm). Več globino penetracije, bolje in dlje, je treba zaščititi les in močnejši zgornjo (premaz. To je druga vrsta antiseptiki.
Konča, tudi na osnovi vode ali organskih topil, je film, ki bi morali biti še posebej elastična. Kot veste, se drevo širi in pogodb, in z različno intenziteto skupaj in čez žita. Če je film, ki je dovolj prožen, po bugatticar izmenah se zaskoči. V primerih, ko je izdelek v stik z naše podnebje, razpoke bodo dobili vodo, da je zamrznitev povzroči lupljenje in uničenje premaz. Antiseptične impregnacija, prodira globoko v gozd, jo zaščitite pred bioporazheniya. Vendar je večina od njih nimajo trakov in posledično bar'notranje zadeve na način, zunanje vlage.

Tla, nasprotno, vedno vodoodbojen. Poleg tega film ne preprečuje drevo "dihati", da naj iz kontinuiranega vlago, ki se nabira znotraj strukture. Ponavadi filmi vsebujejo posebno snov, običajno kovinski oksidi, ki so filtri ultravijolično sevanje. Na "zdravo'jaz" drevesa, sonca žarki niso še posebno prizadeta, vendar videz pokvari. Surovine belo-rumena v letu, ki se lahko spremeni v sivo, in nato in brezbarvna. Film je prozorno, prosojno, ali barvo. Pregleden in semitransparent poudariti, tekstura lesa, lepota cut ali bizarno'IDE vlaken. Hkrati z antiseptiki, lahko skrijete, teksturo, ali pa spremeniti barvo lesa. Kolerovochny priložnosti motno pokrivanje velike: od imitacija oblika in barva površine, bor, hrast, teak, palisander ali oreh za skoraj vse barve mavrice.
Če ultravijolični žarki so se odraža končna dekorativni zaščitni sloj, gasilska zahteva posebno obravnavo. Najbolj učinkovita je tista, ki deluje kot "gasilni aparat". Od stika z odprtim plamenom'jamo razširi in tvori plast pene približno 1 glej Pene - fine toplotni izolator, da jih hrani ločeno od visoki temperaturi na drevesu, ne dovoli mu, da ne. Antiseptiki lahko uporablja za katero koli drevo, glede na blagovno znamko antiseptiki na pasmo tam. Druga stvar je, da m'kaj drevo absorbira več kot trdna, da se poveča poraba snovi. Poleg tega drevesa m'vse vrste, kot so smreka ali bor, veliko vozlov, obdan smolni žepi. Zadnji vrhunec katranske madeže, ki ogroža zaščitni premaz. Tako vozlov in žepi pred uporabo jih film antiseptiki je treba ravnati na poseben premaz.

Najbolj impregnacij in obloge so razdeljeni v struktur za notranji del (dnevne sobe, pohištvo) in zunanje (fasade, ograje, vrtne stavb). Vendar v vsakem primeru, trdna družba strogo v skladu z okoljskimi zahtevami in preprečevanje antiseptiki dodeljenih parov, ki so škodljive za zdravo'jaz sem človek. Pred kratkim, so proizvajalci vse bolj ponujajo v kombinaciji pomeni. Je antiseptik impregnacija in premaz ob istem času. Obstajajo snovi univerzalno ukrepe, ki ščitijo pred vse tegobe, ali gre za napako ali plesni. Ko že govorimo o notranjih sovražnikov... Niso vedno pravočasno in zanesljivo zaščito drevo. Čas ti služil zvesto skedenj, klet ali na hrastova stebra opazite temne lise ali sivo-modro odtenek, bo sweep na površini lesa. To je biološki parazit - plesni, in modro. Njihove korenine so težko ugotoviti. Spori se lahko prenese na material po nesreči, na primer v vetru. Najpogosteje pa'v teh primerih, ko drevesa'Jan design je v območjih z mokrimi in prodajnih zraka. Tako, kup hlodov, popolnoma zavit v polietilena od dežja čaka za njihovo uporabo, je idealen kraj za razvoj mikroorganizmov. Lahko gnilobe in dreves'kamen socle, ki sistematično dobi vodo iz strehe... Vendar ne obupujte, saj obstaja cela generacija antiseptiki, da shranite že zadela lesa. Modro je signal, da drevesa morajo biti zaščiteni. Modra ne spremeni mehanske lastnosti lesa, vendar je predhodnik gnilobo. Temeljito suha gradnja preventlate njo, pokrov impregnacija in ponovno preveriti bo potrebno le v 4 ali 8 let (odvisno od tega, ali, ko je veljalo jamstvo antiseptiki). Resnejše bolezni, - "wet" rot, poraz lesnih gliv, plesni ali bakterije.
Ne le pokvari izgled, ampak tudi uniči vlaken, velikosti'accouche lesa. Morate klikniti na Krovu s prstom, in ko pade dol. V tem primeru morate odstraniti poškodovani del, rezanje vse korupcijo masivnega lesa, obdelavo preostalih staro drevo in da vstavitvi nove, in nato za kritje vseh visoke kakovosti antiseptično. Največjo škodo dreves'lesene konstrukcije povzroča bele gobe ("dry" rot). To vpliva ne le na drevesa, ampak tudi opečne stene, in palec in pol hrast tla je lahko uniči mesec. V tem primeru brez globoko "kirurške" posredovanja je potrebno. Šele potem, ko so popolnoma izločeni iz vseh bonerest, naredil temeljito fungicidne pranje, zaprt razpoke in bezyazichniy polnila, nastavite vstavitvijo zdrava drevesa in povzročil konča, se lahko šteje za boj proti rot skupaj. Žuželke, za razliko od organizme, z'so, ne glede na pogoje delovanja in vlažnost. Tukaj je seznam glavnih škodljivcev: hrošč lubje hrošči (pohištvo ali hišo), grba, lubje in dravograd. Poleg tega nevarno, ne samo hrošči in njihove ličinke. Za identifikacijo neutrudnim žuželke težko: zapustijo majhno luknjo - "premakne". To bo enostavno in uničiti škodljivci: morate postopek vsako luknjo posebne antiseptično raztopino in nato pokrov površino nov zaščitni sloj. Boj s sovražniki drevo, ne pozabite: najbolj učinkovite zaščite je preprečiti, da bi poraz lesa. Strokovnjaki menijo, da je to mogoče le, če je sistemski pristop: na pripravljeno površino se nanese impregnacija, nato pa površino, ki zagotavlja dober oprijem premaz in pokrivnega premaza, in na koncu zelo tla. Po poteku antiseptiki zaščitna plast, ki jo želite posodobiti. Samo tako lahko trajno shrani drevo, ki prinaša tako veliko veselje in toplino v vaš dom.

Izvajanje antiseptiki, Kijev (044) 502-88-45

VIR: http://www. stroymart. com. ua/

Vir: http://stroymart. com. ua

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика