понедельник, 28 июля 2014 г.

Test peč ali kamin 2010-10-28 10:10:57

Gradnja in rekonstrukcija.

Test peč ali kamin
2010-10-28 10:10:57


Vse ognjišča, ki se nanaša na učinkovito na trdna, tekoča ali plinasta goriva, je potrebno, da poskusite. Kot v delovanjem naprave, lahko pride do velike težave, kar bo pripeljalo do požarne razmere ali lahko ogrožajo življenje gospodinjstva.

Pojem o preizkusu peč ali kamin. V nekaterih primerih, ko boste po naslednjem postopku preglejte dacha peči ali kamini novo obliko, za svoje delo se spremlja med izkušeni peči, ki s pomočjo posebnih instrumentov. Testiranje se izvaja na vnaprej določenem programu, ki vključuje izbor ustrezne opreme in njeno ureditev, v različnih krajih naprava in postopek za vzdrževanje peči, pripombe in velikosti.

Take naprave lahko živosrebrni termometri, ki določajo toplotno ognjišče, skozi svojo toplotno sprostitev površina, ukrivljen kotu termometer za merjenje temperature dimnih plinov, tegomer za določitev potisne v cev, itd Živosrebrni je pritrjena na peči sadre ali navadne gline rešitev, ki zadrži jih na sukanec za nohte glasno v šivov za polaganje.

Štedilnik ali kamin, ki so dokazano test-kurjenje peči, če te peči kazalniki, ki ustrezajo uveljavljene tehnične zahteve. Ti pogoji so naslednji:

1. po običajnem ognjišče peči za tri dni zapored na zadnji dan povprečna temperatura toplote,-sprostitev površina v trenutku največjega segrevanja enote ne smejo biti nižje od 55 stopinj, s steno debeline več kot eno sekundo opeke, ne manj kot 60 stopinj obrnjen stene center ploščice in vsaj 80 stopinj, ko debelina stene v četrtina opeke;

2. največja površinska temperatura ogrevalne peči, ne sme presegati 90 stopinj, ko debelina zunanje stene za več kot četrtino opeke in 120 stopinj, z debelino stene v četrtina opeke;

3. segrevanje celotne površine lezije bi morali biti bolj ali manj enotno;

4. v ospredju mora biti dober oprijem brez dima med razsvetljavo;

5. v dimnika ne sme odkriti sledove kondenzata;

6. razpoke v zidane ni dovoljeno.

V času dostave ognjišče, preden'predstavljajo akti skrita dela, izdelane na podlagi vmesnih izpitov, notranji deli ognjišča v okviru polaganje.

Na vsaki zložiti pečica (ali skupine podobnih žarišč) je potni list, ki navaja datum izdelave naprave, upoštevajte, konstrukcijske posebnosti ognjišča in se imenuje izvajalce.


Vir: http://stroymart. com. ua

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика