четверг, 31 июля 2014 г.

Komercialni fibrebonded nadstropju

Ta vrsta preproga, ki so posebnost v proizvodnji. V proizvodnem procesu razčlenitev premazi poliamidnih filamentov, ki se raztezajo vodoravno, tako vlakna so razporejeni v vodoravni položaj. To omogoča umazanije in kemikalij, in vpojne, ki so na voljo iz ulice na naše podplati, ne da prodre globoko v preprogo in jih je mogoče enostavno odstraniti med čiščenjem.






Pokritost je dobro antistatic (ne ustvarjajo statično elektriko, medtem ko povlečete, hoja, shuffling hoja in t. d. ), imajo dobro toplotno prevodnost. Komercialna uporaba vseh premazov v mislih prisotnost visoke obremenitve, zato del preproge za takšno objekti so vlakna trajno poliamid.

Oblikovanje preproga je lahko zelo raznolika (enobarvni, s sliko, z geometrijskih točk in t. d. ). Komercialni talne obloge se uporabljajo predvsem za dekoracijo, hoteli, igralnice, počitek, sobe, torej, izbira vrste kritja in oblikovalski pristop zelo previdno, ker to vpliva na to, kako načrtovanje bodo prišli do svoje obiskovalce. Med uporabiti preproge obstajajo različne subcollections, ki se razlikujejo glede na tehnične značilnosti, obliko in debelino.

Fibrebonded preprogo, ki je značilna za nadev vlaken (višje gostote, višja iznosostoikost). Z večjo gostoto, povečanje debeline in, posledično, soundproofing. Ker preprogo, premazi se uporabljajo v komercialnem področju, vključuje tudi zahteve za lahka obstojnost (fade). Udaril pokritost popolnoma izpolnjuje te zahteve v barvi, zlasti zbiranje titana, tenor in granit. S pravilno nego - mokro čiščenje in uporabo čistejše, kot premaz, bo trajalo zelo dolgo časa.


Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика