понедельник, 28 июля 2014 г.

Na podstrešju izolacija, kako izolirati podstrešju 2009-11-23 15:08:20

Gradnja in rekonstrukcija.

Na podstrešju izolacija, kako izolirati podstrešju
2009-11-23 15:08:20

izolirani mansardi stoletja Francoz Francois Mansart začela uporabljati podstrešju pod utaborili strehe ne samo zaradi ekonomskih razlogov, ampak tudi za stanovanje. V XVII stoletja Francoz Francois Mansart začela uporabljati podstrešju pod utaborili strehe ne samo zaradi ekonomskih razlogov, ampak tudi za stanovanje. za izolacijo podstrešja Od takrat beseda podstrešju poravnana v leksikon Evropejcev.

Za namestitev na podstrešju, kot pravilo, je bila uporabljena za revne, saj stanovanja. če želite ustvariti udobno pogoji, ki živijo v njih je bilo zelo težko in bolj premožni ljudje raje manjše, ampak bolj termo-in vlagosoderzhanie stanovanj.

Na vprašanje, kako izolirati podstrešju vedno stal, vendar je šele v zadnjem času je postalo enostavno rešiti. Glavni problem v segrevanja teh prostorih, ki mansarde stavbe so narejene iz najlažji in praviloma najmanj zanesljive

. Torej, za stene je najbolj pogosto uporablja ali so posebej obdelanega lesa, ali tanek kovinski profil, za streho - m', ki ploščice ali kovinski . Vendar pa je v naših podnebnih je precej težje kot v evropi, razen v mansardi udobno temperaturo. Vendar pa z novimi materiali, nič ni nemogoče.
izolacija podstrešja

Pobral izolacija podstrešja, morate razumeti, da je to izgublja več toplote kot nižje tla zaradi večje stiki z zunanjim zrakom, in zato zahteva poseben pristop.

First, morate ustvariti neskončni zanki, izolacija okoli celotnega oboda podstrešju. izolacijski sloj. Drugič pa je treba zagotoviti prezračevanje, hidro-in pregrade izolacijski sloj. prijetno penthouse

Za toplotno izolacijo strehe, preden'so večje zahteve kot za stene, kot zrak v bližini strop v mansardi okoli 2 stopinj višja od povprečne višine. Ta funkcija povečuje temperaturne razlike iz različnih straneh strehe v primerjavi s stene in povzroča kondenzacijo na prvem mestu na stropu.

. Pri izbiri materiala za izolacijo je treba zavedati, da so materiali v prostorih, preden'so posebne zahteve ne samo v smislu gostote in toplotno prevodnost, ampak tudi požarna varnost in prepustnost pare. Idealen za vse te parametre mnogi menijo, Kam'Jan volne, ima gostoto 30-40 kg/m3. Glede na regijo, priporočene debeline plošč, se razlikuje od 160 do 250 mm


. V mansardno streho podpira sistem, ki je sestavljen iz zabojev in špirovci. Špirovci, odvisno od obremenitve, ki je ustanovljena s korakom od 600 do 1000 mm Volna plošče so nameščene distančniki med špirovci. Med namestitvijo je potrebno zagotoviti prezračevanje vrzeli med izolacijo in streho. To bo preprečilo vlage na grelec.

Stene izolirani mansardi na dva načina.

Ureditev izolacije iz zunanje strani, je bolj učinkovito, vendar pa je mogoče le, če gradimo hišo hlodov, lesa, opeke ali betona. Če mansardi je zgrajena okrašene zunaj kader, izolacijske plošče so postavljene med palice okostje. in na vrhu plošče skriva parna zapora material. Ko nameščate pre iz plasti windbreaks in na zgornji strani plošče je zajeta parna zapora material. Stan in žarki niso bila prekinjena. Pomembno je, da parni ovira stene in žarki niso bila prekinjena.


Pravilno načrtovana in določena toplotna izolacija bo skoraj vsako podstrešje podstrešje - udobno dnevno sobo.

Podoben članek:

Na podstrešju izolacija

VIR: stroymart. com. ua

Vir: http://stroymart. com. ua

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика