воскресенье, 27 июля 2014 г.

Kako izbrati električni jigsaw

V sredini prejšnjega stoletja rezanje fret je bilo zelo priljubljeno zabavo. Veliko ljudi starejše generacije, verjetno pam'zapomni si to proces, ki se začne z iskanjem vezane datoteke in vbodno žago. Nato za vezane lesene plošče, slike bila dana substrati za prihodnje vaze in polja, in se je začel odreže, ki ga je spremljala kosi prste in veliko splinters v naročju. Žagovina odmevalo po vsej sobi, povzroča nezadovoljstvo staršev. Tanek rezila za fret žage, nekdanji primanjkljaj, kot veliko drugih stvari, ki v teh dneh, pogosto zlomil, strašno čarovnika. Toda, ko so bile prazne pijan, polirani emery krpo in so sestavljeni v končnega izdelka, ponos ni imel meja. Te mojstrovine otrok ustvarjalnost v mnogih še vedno shranjeni v omarah in podstrešja.

Prednosti fret žage Bosch in Makita

Danes, da bi našli sestavljanke roko, morda je preprosto nerealna. Torej, najbolj verjetno pa je, in ničesar. Časi, ko je veliko dela so opravljena izključno za ročno orodje, ker drugi je bil odsoten, za srečo ni več. S'pojavila orodja, skoraj v celoti nadomesti ročno delo. To je vse vrste električnih svedri in svedri, svedri in brušenje, žage, letala, in celo elektronaladka. Na trgu gradbenih orodij za nakup električnega jigsaw brez težav. Poleg tega, obstaja velika izbira modelov, proizvajalci in strukture elektromobils, da so številne dodatne funkcije. Če imate že znano le vbodno žago les, sodobno electrofret je vsestranski orodje, s katerim lahko prav tako dobro, da zmanjšanje ukrivljene poti na skoraj vsak material.

Tradicionalno na trg električnih orodij, med paleto različnih izdelkov, vodilni moč jigsaws izdeluje nemško podjetje Bosch. Zato je menila, da je ideja o ustvarjanju sveta, ki je prvi električni jigsaw pripada to podjetje. Jigsaw Bosch je idealno orodje za domačo čarovnika. So enostavno in priročno v delo, in zaradi prisotnosti prilagoditev osnovno ploščo dovoljuje, poševen rez. Moč motorja 400W, omogoča cevi za premikanje od frekvence 3100 udarcev na minuto. S tem jigsaw lahko žaganega lesa debeline do 65 mm, kovino debeline do 8 mm Tehta takšno moč, sestavljanke, le 2, 3 kg Novi modeli elektromobils opremljena z " nihalo swing band. To je, skupaj z običajnimi gibanja gor in dol, videl opravlja še in-amo gibanja. Ki znatno poveča hitrost rezanja. Na primeru sestavljanke je posebno ključavnico, ki omogoča benstarhotelgroup zamenjava brisalcev. Ta funkcija je zelo zanimivo za strokovnjake, ki so v proces dela je treba spremeniti pogosto rezila za rezanje različnih materialov.

Ne manj priljubljen tako med strokovnjaki in domačih mojstrov je fret žaga Makita. Ta šablona je skoraj noben način slabše podobni izdelki iz Bosch. To je preprosta in relativno poceni orodje, vendar hkrati zelo močan, zanesljiv in trajen. Vse jigsaws Makita veljavna mednarodna garancija 1 leto. Te skrbi žage so opremljene z udoben ročaj, so elektronske hitrost uredbe in imajo zelo nizke vibracije med delovanjem. Električni jigsaws podjetja MAKITA Bosch in proizvaja v polnilna različico. Za napajanje elektromotorjev v teh modelih se uporabljajo Li-Ion baterije, ki omogočajo uporabo teh orodij v odsotnosti napajanja. Običajno združena z vbodno žago so priloženi dve bateriji in polnilec, ki omogoča polnjenje eno baterijo v času, ko še je v delih.

Jigsaws Od Interskol

Ko že govorimo o električni vbodne žage je nemogoče spregledati izdelki Interskol. Kot electrofret drugih proizvajalcev, sestavljanke Interskol je namenjena za rezanje listov vezane plošče, fiberboard plošče in iverna, in tudi plastike in kovine. Možganska kap je v tem videl jigsaw je 19 mm, motor in moč 550W omogoča cev, da bi od 200 do 2800 dvojno udarcev na minuto. Jigsaws proizvodno podjetje Interskol se uporabljajo za žaganje plošč in lamel, folij, cevi in delov iz kovinskih, keramičnih ploščic in azbest. Jigsaws od Interskol na parametrov, ki pripadajo razredu domačih instrumentov, čeprav obstajajo številni modeli, ki se približuje strokovno. To videli, lahko služijo kot grobo rezano sečnje in natančno, fine reze. Nihalo načinu Reza omogoča grobo rezano z zelo visoko hitrostjo. Žago lahko opravlja v kombinaciji gibanja naprej, gor in dol, nazaj in da je zelo učinkovit pri rezanje veliko dreves'lesenih polizdelkov. Med izvedbo naprej kap videl zobje so bolj oddaljen, in na hrbtni gibanja je odstranitev žagovina.


Vir: www. stroy. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика