понедельник, 28 июля 2014 г.

Visi vodovodne 2006-11-22 13:38:53

Gradnja in rekonstrukcija.

Visi vodovodne
2006-11-22 13:38:53


Stropov so ne samo. In ne samo, viseči vrtovi v Babilonu. V zgodnjih 80-ih, zgodovina vodovodne označena prihodom kabel, ali kot se imenuje, stenske napeljave, in pionirji so bili negotova. Začasno čudež je postala alternativa tla vodovod. Ne mislite, da je inovacija nastala iz načrtovanja in posebne ugodnosti. Ta način je bil oblikovan za posebne in zelo sprejemljiv standard higiene, udobje, gospodarstvo.

Prvi modeli, s'pojavil na Zahodu v javnih straniščih, kjer so zahteve za higienske je zelo visoka. Deset let kasneje, v 90-ih letih od stenske wc školjke, pisoarji, bide, korita uspešno preselil v gospodinjstvu stranišča. Vsaka ženska ve, da je najbolj težko in zahtevno mesto za čiščenje okoli in pod sanitarno opremo. Začasno modeli hitro in učinkovito čiščenje prostora.

Oblikovanje kopalnica z njimi postane bolj rafinirano, elegantno in odpri. Verjetno ste že videli sliki. Videz take kopalnice, ni čisto običajno, so značilni nekateri ethereality in enostavnost, plavajoči učinek. Zaradi dejstva, da površina ne uporabljajo opremo, prostor videti bolj prostorna. Zelo zmaga ploščic, vzorec, ki je vidna na tla in stene. Ni povezave, ne zarjavele cevi, shut-off ventili. So skriti v oblog, oblikovanje uporabnih mesto. Vzmet umivalnik zapre pukalani ali napit'detalam, skriva eyeliner in odtok vode. Vzmet, če ostane odprta, da ni videti kot sam, je res fuzija novih tehnologij, objrange oblikovalci. Lahka, elegantna, v bistvu nadaljevanje lupini. To je usklajen načrt. Znani proizvajalci običajno predstavljajo pripravljen možnost v zbirki: lupini funkcije skupaj z vzmet, tabela podporo, mešalnik.

Predlagani zbirk, ki jih lahko pogosto najdete tako, izvenkrmni različico wc z vgrajeno v izplakovalni cisterno in varianta wc nosi zunaj. Cisterne, kot pravilo, so dveh vrst izpiranje. S klikom na en gumb, porabili približno polovico'prostornina rezervoarja - 3-litrski motor, tako prihrani veliko količino porabljene vode s pritiskom na gumb,, preživel celotno o'prostornina rezervoarja - 6 ali 9 litrov. Takšne dobrine so v celoti sposoben ocenjevanja prebivalci Zahodnih držav, kjer je števec-pretok vode je omejeno vsak uporabljen liter, kar je za plačilo. Za nas, voda - varčevanje koncept je še vedno neznan.



Kaj je še posebej dobro visi vodovod, tako da omogoča oblikovalci za oblikovanje posameznih kopalnica glede na vaše želje. Tam so kopalnice in stranišča ne-standardno konfiguracijo in postavitev, zahtevna pobočja, stene in zornih kotov, ki na videz niso napoti. Uporaba sistema namestitev, je polno uporabo vsakega kvadratnega centimetra (na primer, premakne v kot, wc ali umivalnikom). Obstajajo modeli korita standard širina 60 cm, je najbolj udobno, širina 100 cm, je mini-model, širine manj kot 50 glej ta bo še posebej zanimiva za tiste, ki imate prostor je premajhen, ali obstajajo gost kopalnice, ki pogosto nimajo dodatnih milj.

Smo spomnil namestitveni sistem. To je tisto, kar je bilo mogoče vzmetenje vodovod. Na nizko ceno, pripravljen za namestitev komponente (self jeklen okvir za eno ali železnici, montaža s popolno izolacijo od kondenzacijo vlage, pritrdilni material, okovje, vijaki,...) preprosto nastavite kjerkoli sanitarnih prostorov. Z uporabo tega univerzalni montažni sistem lahko enostavno načrt lokacije elementi kopalnica, prestavlja wc školjke, umivalniki, korita, itd., spremembe v rekordnem času (na primer, za izgradnjo več sten in organizirati " kotiček " za wc sredi kopalnica). Koristi, ki je neodvisen od obstoječih vodovodnih priključkov za vse. Polno namestitev traja le nekaj dni. Padec delo na gouging in zidane, sistem, ki je nameščen na obstoječo steno. (Obstaja tudi poseben zvočni sistem za vgradnjo opreme na stene iz gips kartonske).

Visoko trdnost in zanesljivost so značilne lastnosti izvenkrmni modelov. Vendar pa ostaja psihološki bar'er, obnavljanje'I ruski potrošniki na njih. Preveč krhka, da so. Lepo, seveda, higiensko, eleganten, vendar... še vedno lov na tak ključni trenutek, da se usedem na nekaj, zanesljivo, da bo ne. In ta lepota - vzdržati? Stranišče ima do 400 kg, pravijo strokovnjaki.

In kaj je to za oblikovanje? Različnih. Predlagani zbiranja vzorcev visoke design, umetnost, je mogoče najti modele z m'kaj so obrisi enostavno zaobljene oblike blizu classic. Tam je model z zelo jasno in jedrnato opisuje z minimalistično duha. Iz elegantne mat odtenki Jasmina, biseri in modri, črni in čokoladne barve. Material - keramika, steklo, kovino, les. Za vsako oblikovanje idej in za vsaki torbici.


Visi vodovod ni obvezna,'nujno cesti. Tam so poceni rešitve na ravni v ekonomskem razredu, v katerem visečega wc je malo dražji kot sto dolarjev. Vendar pa, je dodal, da ta stroškov namestitve, ki stane približno $ 200. Druga možnost je, da vam lahko ponudimo posebno posnetke, ki jih lahko obesite wc posodo in tank, včasih so ti nosilci so priloženi dejanskih modelov. Vendar je sistem vgradnje je najvišja pilotage! Strokovnjaki ne priporočajo ga shranite, ker je za pravilno namestitev odvisno od učinkovitosti in trajnosti vaše opreme. Opremite vaš dom ali pisarno sistem, da lahko podjetje, ki ima izkušnje s tega področja, se lahko najdejo opreme, montaža in vzdrževanje je zatem. Ne resno podjetje ne bi nikoli mogli ponuditi sodobno opremo in visoko raven storitev po ugodnih cenah. Imejte se ukvarjajo s strokovnjaki.

VIR: Enciklopedija popravila Dizaina

Vir: http://stroymart. com. ua

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика