понедельник, 28 июля 2014 г.

V gradbeništvu za notranje zadeve, drywall particije. 2010-03-10 16:57:30

Gradnja in rekonstrukcija.

V gradbeništvu za notranje zadeve, drywall particije.
2010-03-10 16:57:30

Notranjost gradbeništvu sadre Odbor particije.

Če želite namestiti predelne stene v sobi za to ne bo poceni, hitro in enostavno, drywall - odlična rešitev za vas. Prej, za te namene bi uporabe opeke, omet, gips polnjenje. Ampak zdaj našel hitro in enostavno rešitev. Kot pravilo, sodobno particije, ne samo odporna na vlago. So tudi požarno odporne, ki omogoča namestitev mavčne plošče strukture povsod, tudi na o industrijski'predmeti in seismically nestabilnih regij.


Mavčne plošče, stene in profil, za sadra mavčne plošče dovolj močan. Njihov načrt, ki plasti, in obstaja notranje in zvočno izolacijski sloj, in kovinski okvir, in, v resnici, listi, mavčne plošče, kot je zunanji ovoj. Pri namestitvi notranje predelne stene, najprej nastavite tirnicah, ki so priključene na nosilnih zidovih sobe. Nato na teh tirih, so priloženi posebni profili - ur. Širina "nazaj" ta profil se razlikuje od 50 do 100 mm in več rebra so "nazaj", bolj trdna in stabilna bo zelo particijo, bolj poudarjajo, da bodo vztrajali. Če je particija je zasnovan tako, da zdrži 50 kg na HF. meter, morate dveh reber, če je 75 - je že tri. Če je particija je le dekorativno funkcijo, je dovolj, debeline 15 mm, če ni predvideno je, da visi policah že 18 mm. In če vstavite več kot sto kilogramov, potem je celotni sistem, s posebnimi prečkanje.

Kako narediti pobočjih mavčne plošče svoje roke in postavljanja vprašanj na forumu.


Gradnja mavčne plošče je priročno, saj lahko enostavno skrijete vse komunikacije, žice (nimam strobili), ali izrežite luknje vtičnice. Seno je zashpatlevannye prekriti z zemljo in pobarvane ali pokleit Ozadje. Če je okvara v drywall, ali nepravilno izrežemo luknjo, vse to lahko enostavno določi z kiti "fugenfyuller" na osnovi mavca. Nanesite plast, nato kritje specialnih oklepnih trak, nato pokrov s sesalno in nič ne bo mogoče videti. Še ena stvar. Očitno, namalowane prednost mavčne plošče je, da z njim lahko ustvarite kakršni koli obliki, se sklonil pod katerim koli kotom. Ta prednost se aktivno uporablja oblikovalci za različne predstavitvene nastope med'notranjost v apartmajih - studios. Na primer, če želite ustvariti obliki elipse ali loki, posebne profile, in še posebej plastičnih mavčne plošče particije. Vendar je trud obrestoval, saj vsi vemo, kako težko particije in dekoracijo elementov, ki so nastala z njihovo pomočjo se lahko preoblikujejo prostor. Poleg standardnih drywall je posebno odporen. To je nameščen v območjih, kjer je visoka vlaga. Stane nekoliko dražje kot običajno - le 20-30%. V industrijskih prostorih in pisarnah, ustanovljen poseben ognjevarne drywall, v skladu s sprejetimi normami in pravili. Mimogrede, namestitvi mavčne plošče particije proračun: približno 20% celotnih stroškov vseh materialov.


Vir: http://stroymart. com. ua

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика