четверг, 31 июля 2014 г.

Feng Shui bo spremenila tudi majhno stanovanje

To je človeška narava, želja po harmoniji. In če je v Evropski tradiciji več pozornosti posvetiti iskanju samega sebe, harmonijo misli, želje in dejanja, na Vzhodu dodelan pravili človeške družbe v okolici svetu, ki je ovekovečena v zdaj zelo priljubljena nauki Feng Shui.

Ne verjamem ali ne
Da verjamejo v načela Feng Shui, ali ne, ste se odločili. Ampak, preden boste obtožili to poučevanje v invalidnosti, to je vredno zapomniti, da na Kitajskem obstaja že več kot štiri tisoč let in se ne izgublja tla tako daleč. Poleg tega je vedno bolj priljubljena med izobraženimi in cynic Evropejcev, že utrujen od simbola " scatter " (in kaosa modernega sveta.

Morda naš stres, bolezni in drugi problemi ne izhajajo iz napačne lokacije v prostoru in malomarno ravnanje z energijo "živi zemlji"? V vsakem primeru, imate vedno možnost izbire.

Gradiva na temo

Feng Shui notranje zadeve'kuhinja
Feng Shui. Skrivnost materialov. Spalnica
Feng Shui. Inter'jer delovnem mestu
Feng Shui. Vrtec
Občutek, da je vse v življenju je : "ni prav" ali "narobe", lahko pade v tej zvezi poguma, in da je v tej državi za nedoločen čas, lahko poskusite nekaj spremeniti in zakaj ne bi začeli postopek s svojega doma?

Spopad z realnostjo
Dober namen, za preoblikovanje vašega doma s pravilno prerazporeditev energije, običajno spotakne ob nezmožnosti, da bi temeljito izpolnjujejo vse potrebne pogoje. Je na tej stopnji pogosto "pojdi razdalja" navdušence. Sem resnično želite storiti pravo stvar, kot je potrebno, in omejevalnih okolje ruske stanovanjska kriza ne samo, da ne dovoli, da upošteva pri načrtovanju okoliško pokrajino, ampak tudi v svojem stanovanju ne daj, da pohajkovanje.

25. sq m eno-sobna stanovanja, lahko ignominiously bodo ubili vsako podjetje, starodavne Kitajske. Seveda, če jih ni moč posegati v proces ustanovitve, spremembe lokacije kopalnica, odstranite zloži poleg nebotičnikov, ampak nekaj storiti, vam še vedno lahko. Prvi -

Dol z junk
Čistoča in ni junk, ki je eno od načel Feng Shui, ki so potrebni za normalno kroženje energije Qi (energijo življenja). Začetek vaše spreobrnjenje s Splošno čiščenje. Bodite pozorni na vsakem vogalu, razstaviti vsako omarico, se obračuna balkon in shramba. Neusmiljeno se znebite nepotrebnih stvari, razseka skodelice, počeni lonci in raztrgane nogavice. Ne hranite stare Copate in nepreklicno zdrobljen hladilniku.

Neostvareno stvari, ki dajejo prijatelji, znanci, z nizkimi prihodki, sosedi ali v drugo Cerkev. Lepo vedenje reči - če je kakšno stvar v svoji garderobi je lain nedotaknjena za več kot eno leto, potem ga ne potrebujejo, in jih lahko varno poslati v "dobro" roke.

Toda preden posežejo Grand čiščenje, pogled na lunarni koledar. Ta dogodek, ki ga želite urnika v popušča luna. Če te smeti je priporočljivo, ne maščevanje proti vratom (vimutti denar), in proti kuhinji.

Zaplinjevanja
Enkrat je odvisen vse prah se je odstranjena, in dodatnih stvari, bodo našli svoj dom v smeti, nadaljuje na naslednjo stopnjo energije, čiščenje prostorov - zaplinjevanja. Ta postopek se lahko izvede z uporabo sveče, Joss palice ali šopi trave. Namesto zaplinjevanja morda brizganje Sveto vodo.

Za premikanje v procesu čiščenja morajo vrata-v smeri urinega kazalca, ustavljanje, na vsakem vogalu (tam se bo negativna energija). Po obiranju, se stuširam. Medtem ko so v boju za čistejše okolje" vse slabe energije poravnajo na vas. Najbolje je, da počistite svoje osebe, ki uporabljajo hladno vodo, če je zdravo'vsekakor bo.

Za varno rezultat energetsko čiščenje, uporaba amuleti. So lahko tradicionalne Vzhodne: kipi sloni, psi Fu ali leteči zmaji varovanje vhodnih vrat). Kot lahko naš Slovanski'Jansky: podkve, metlo, različnih izdelkov iz lesa. Fit in SV'ASCI čebula, česen, poper, grozdih, zelišč ali posebne čare Feng Shui.

V majhnem obsegu
Po tem, ko ste očistiti moje stanovanje, je čas, da razmislite o tem pravilno dogovoru. Na " malomerice" ni tako enostavno, da bi, bo potrebna precej iznajdljivosti in ustvarjalnosti. Studio apartma skupaj in spalnico, ter dnevni prostor ter Kabinet. In ta vsestranskost je, da razmisli. Najprej, s pomočjo kompasa določili smeri svetlobe, in se odloči, kaj prostora (bogastvo, zdravje'I, CT'kariera, sedem'th in podobno), ki se želite osredotočiti na tem trenutku.

V okviru prednostnih nalog, označite območja zazidalnega. To je mogoče storiti z uporabo različnih Ozadje, "sestavljeno" iz ozadja ali pohištvo. Za primer, da bi okrepila na področju znanja, bi bilo dobro, da bi dal knjigo policah, območje sedmih'th poudariti dodatne posvečenja, in v coni slave, položaja "priče" dosežkov (medalje, diplome, skodelice).

Posebno breme je središče apartma. Iz njega se energija razprši, v vseh drugih sektorjih. Zato je pomembno, da se okrepi tem področju. To je najlažje storiti z Mat ali svetlo lestence.

Za zaslon
Posebno pozornost je treba nameniti v posteljo. Medtem ko spimo, naše telo se napolni z močjo in zdravo'jamo. Zato ni nujno, da imajo posteljo blizu okna ali rastline (traja energije stran), v bližini "dosežke napredka" (comp'računalnik, TV, stereo), dodeli slabe energije.

In ne visi nad posteljo brez stojala in police. Poleg tega, da kupu na postelji, ovirajo pretok energije, so tudi nevarni. Jaz se bo vsak žebelj ali vijak in bo prekinil...

V majhnih stanovanjih, postelja pogosto hkrati igra vlogo kavč. Feng Shui, seveda, ne tako kot pohištvo-transformatorji, ampak kam iti. Za pravilen položaj bo pomagalo zaslona v eno-sobno stanovanje ne bo. Ponoči je ogorodit posteljo, in v popoldanskih urah Mizo.

Uporabno površino
V majhnih stanovanjih vsak meter šteje. V Feng Shui. Ne morete pozabiti na spremljevalnih prostorov: kuhinja, kopalnica, wc, shramba in balkon.

V kuhinji treba je ločiti elementov, ognja in vode. Če peč se nahaja zelo blizu umivalnikom, ločen teh območij nekaj dreves'lesa, kot so rezanje Krovu.

Kopalnica in wc oprala energije. Da bi to preprečili, so se vrata na "damski" prostor mora tesno tesno. Tako kot školjko sedeža. Ensuite kopalnice, ločena glavnih komponent (kad, wc) drug od drugega na zaslonu. Če je neuspešen zaradi postavitev stranišča ste bili v področju zdravega'ali jaz pravim, bogastvo, poskusite, da se zmanjša negativni učinek te določbe. To je dovolj, da se vrata, c / ogledalo, tako da bi jih izginejo.

Kot je za trgovinah, ne bi smeli početi, skladišče nepotrebne stvari. V čistočo in red, tam bi moral vsebovati nekaj stvari, potrebne v vsakdanjem življenju: sesalnik, ventilator, likalna deska.

Balkon je tudi brezplačno iz vseh vrst krpe, steklenice in zdrobljen smuči. Kot oblika balkon, je bolje, če zunanjih kotičkih "teraso", ki bo krog ali prirezani (obrazec a-linija).

Obrača moje stanovanje, zaradi česar je prijeten in privlačen, počakajte malo, glej kaj se zgodi. Po hiši bo spremenila vaše življenje. Če greš dobre stvari, to pomeni, da boste naredili vse, kar je pravilno. Če ne, boste še vedno imeli delo, da ne.

Vir: myhouse. ru

Vir: www. eremont. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика