понедельник, 28 июля 2014 г.

Gradnja drevesa'lesena hiša v fazi 2010-11-10 17:07:21

Gradnja in rekonstrukcija.

Gradnja drevesa'lesena hiša postopoma
2010-11-10 17:07:21

Ne tako dolgo nazaj se je končalo končna majhen ribnik v bližini kadi, kot da je čas, da začnete stavbo eden izmed najbolj prijetno za ruske hiše.

1 Korak. Projekta.




Mala kopel z odprt dostop do ribnika, ki je bil zasnovan v skladu z vsemi pripravljen o'predmeti na spletnem mestu. Ko govorimo stranke z našo arhitekt, to je bil velik projekt kopeli.

2. Korak. Gradnja Temeljev.


Temelj je bil napolnjen v pred vzpostavitvijo spletnega mesta, tako da bi dobili svoje fotografije ne dela, ampak zdaj vsak korak mogoče za ponazoritev.

Fundacija - Temelj vse stavbe, in le koča na piščančje noge je brez pravne podlage. Toda njegova oblika ni tako stabilna, da bomo storili. Prihodnost kopel za lastnika - ni samo naslednja stavba na mestu, in kraj počitka, tako smo se pogovarjali z njim, kje vse prostore, on ne čuti nelagodje.

3 Korak Objavljeno materiala in ladijski promet. In ne pozabimo lesa ročaj z antiseptično za les, ki ščiti les proti plesni in madeže na les, gnitje lesa, razvoj in rast gliv na drevesu, in zagotavljajo zaščito pred insekti-wreckers in saselea v gozdu za obdobje, ki ne sme biti krajša od 25 let.


Korak 4. Skupščina Kopeli

Postavitev okvira.

O grelec med dnevniki


Delovno orodje

Skoblova

Spojka


Delo je na pol narejeno.

Ravnanje z odpadki.


Korak 5. Skupščina strehe sistem

6. korak. V končni fazi to leto.


VIR: http://ecohome. s/

Vir: http://stroymart. com. ua

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика