вторник, 29 июля 2014 г.

Priprave površine pod omet 2007-04-16 11:02:53

Gradnja in rekonstrukcija.

Priprave površine pod omet
2007-04-16 11:02:53

Površine pod omet mora biti čista in grobo, samo v tem primeru rešitev, ki bo močno povezana z njim, in ometane površine po sušenju ne bo imel napak. Še posebej skrbno je treba pripraviti površino za bil ali re'alwsays mavca.

Novo Kam'kamna in opeke površin, izdelano v raked skupno (šivov med opeke ni napolnjena z raztopino), ki so potrebne hrapavost, zato dodatno zarezo, da preživijo na zanje ni potrebno. Samo obmesti od površine gradbene prahu, pranje površine z vodo, če je to potrebno, da se odstranijo odpadki (olja, barve, lepila). Če šivov med opeke, ki je napolnjena z raztopino celoti, nato pa na pripravljalni fazi se je treba poglobiti v 0, 1-1 cm, čisto jekleno krtačo, da pomete proč prah in pranje.
Grobo nove betonske površine jasno prah in navlažimo z vodo, gladkih betonskih površin zarezo, in onesnaženih območij čisto jeklo ščetke ali odrezani.
Vse Kam'kamnitih in betonskih površin, ki je stal izpostavljenih več kot 1 leto, zahtevajo obvezno'obvezno zareze, čiščenje saje in prahu, pranje. Vse šibka, zlahka premagati off, ko zarezo ali ohlapno površine kažejo na trdne Temelje.


Na drevesih'lesenih površin omet se ne izreče, pred so polnjene umetnih ali Billboard dran (tanki in ozki letvice polnjene v omrežje), ali krepi kovinsko mrežo. Dran in omrežje ni le zravnal dreves'Jan površino, zaradi česar je grobo, vendar smo lahko-
101 Tehnika izvedbe popravila
Ute in izolacijski funkcija - varovanje drevo od vlage iz mavca rešitev, ki bi preprečili gnitje.

Vzemimo v podrobnosti o tem, kako pravilno izvesti čiščenje in zarezo površin.


Čiščenje običajno izvede jekleno krtačo. Če okrepiti na dolgo ročico, nato pa bo delo lažje, ker boste lahko držite z obema rokama. Čopič naj bi tesno pritisnil na površje in se gibljejo v različnih smereh, da čist off tanek zgornji kontaminiranih film. Močno kontaminirana olja, barve, glino imenovani zmanjšati na taki globini, da na površini ni bilo niti najmanjšega sledu onesnaževanja.


Zarezo aplikacija površine pod omet se dotakne globine 5 mm in dolžine 10 do 15 mm Na 1 m2 obdelane površine je potrebno storiti, da 1200 kapi ali točke vdolbine. Delo, ki je narejeno posebej za ta namen orodja. Buchardu držite ročaj z obema rokama, strogo pravokotno na površino in ne z njim na površini ne kapi, in točko poglobitev. Dleto in trojanki je treba hraniti pod kotom 40 stopinj na površino zarezo. Šivi v o posekali dleto, gospodarstvo je pod kotom 45 stopinj na površino, b'UCI na njem s kladivom, mase ne manj kot 1 kg


Vir: http://stroymart. com. ua

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика