понедельник, 28 июля 2014 г.

Izberite vrtno pohištvo

Vrtno Pohištvo, kljub temu, da o isti namen - stati na vrtu - v resnici v življenju, je zelo različna. Poskusite razumeti. V kakovostno vrtno pohištvo je mogoče razdeliti v različne skupine. Na primer, da je pohištvo, kot so rastline, canalului in odtenek-ljubeč. Da je prvi sposobni stati na soncu, vem celo poletje ne zbledi, crack, deformirana in itd.,



Včasih celo zmrzali so ravnodušni in lahko ostane na prostem v zimskem času. Canalului pohištvo je lahko nameščen na prostem, v bližini vode, na travo. Odtenek-ljubeč in stoli, naslonjači, nasprotno, ne dopušča nobene neposredni sončni svetlobi. Se lahko prodajajo le v gazebo na veranda pod tendo. Ko kupite, morate vedeti, koliko pohištva je strpni, da ne.

Pohištvo je še vedno mogoče razdeliti na načelo njenega veliko težo. Nekaj sklopov, ki odtehta veliko in so nameščeni v vrtu za celotno sezono: mnogokilometrovaya swing postelj, zelo težka mize, veliko sedežno garnituro. V tem primeru je potrebno upoštevati, da je na trenutke se bo dež in težkih pohištvo, če je nevzdržno, da vodi morajo biti zaščiteni s tendo. Udobno na vrtu mobilni pohištvo, ti sklopi se lahko premika iz kraja v kraj, mnogi izdelki so opremljeni s kolesi in valji. Če na območju, na vrtu je majhna, bo nujno potrebno kompleksno mobilne pohištvo.



Pohištvo se lahko razdeli in še na eno načelo: na eno, ki služi enega ali največ dveh sezonah, in nato pošlje v koš, in enega, ki lahko služijo kot zelo dolgo časa. Pohištvo za sezono ponavadi je poceni in je primerno za pogosto spremeni. To pohištvo hitro zbledi na soncu, opraskan in zamašiti zaradi prahu. Vendar je udobno cheapness. Običajno družina kupi v vrtu, najprej nekaj stoli in miza, in nato nastavite lahko dopolnijo z ležalniki in nekaj podobnega posteljo, ljubitelje lepe počitnice prej ali slej pridobijo gugalnice in zibanje stoli. Tukaj najbolj pogoste vrste vrtno pohištvo.


parthenon-house. ru

1 - vrtni stol, 2 - "Direktor je" stol, 3 - sedež-"sod", 4 - zalezovali lava, 5 - klop; 6 - visi kavč; 7 - ležalnik, 8 - zložen stol; 9 - stol, postelja, 10 - plaža ležalniki; 11 - piknik mizo; 12 - vrtna miza.

Plastično pohištvo

Plastično pohištvo je eden najbolj priljubljenih na primestnih območjih, ker je poceni in praktična: svetlo, svetlo, mobilni zložljivi. Plastične mize in stoli se ne bojijo dežja.


4living. ru

Vse bolj priljubljena velik vrt 2-3-sedeži iz plastičnih klopi in stoli-kavči. Cena plastično pohištvo je ponavadi majhna (v primerjavi z drugimi materiali). Stoli 300 - 1400 rubljih, Tabela 156 - 2500 rubljev (Čeprav obstajajo boljše in bolj temeljito model za 3000 - 5000 zbadanje. ), ležalnikov 1200 - 9000 rubljev, Klopi 2000 - 4000 zbadanje.


4living. ru

Glavna pomanjkljivost pohištvo iz plastičnih mas - izginja in postopno uničenje neposredni sončni svetlobi. Ampak to je bolj povezano s poceni razredi, iz plastičnih mas. Dražje sorte odporne na UV svetlobo, in ne gorijo. Plastika - zelo krhek material in malomarno ravnanje lahko povzroči mehanske poškodbe.


Protja pohištvo

Protja pohištvo je ljubil za svoje elegance, delikatesa, naravnosti in kmečko okus, stil, "country". Modeli zapornika pohištvo zelo veliko. V Rusiji protja pohištvo je izdelano v glavnem iz tradicionalni material - willow. Vendar obstajajo sorte.


lozaprofi. ru

Najenostavnejši willow protja pohištvo sestavlja okvir, ki ga neskoreni tanke verbatim palica (s premerom ne več kot 0, 5 cm). Taka palica je običajno vezavi in košare. To je najcenejša možnost, kratkotrajna in ne vedno dobro. Z redno uporabo, kot pohištvo brez popravilo je eno sezono.



Bolj trpežne pohištvo se zgodi, ko debel okvir (2-4 cm v premeru) prepletajo olupljen na Prut (premera 1-2 cm). Tanke palice vstavi v tkanje samo za dekorativne namene. Življenje protja kavč lahko še naprej lak (manj umazano + vodoodbojen lastnosti). Ob nakupu, ki ga lahko prosite, je bil trte kuhana. Po zaslugi te posebne tehnologije, trte, ki se ne zlomi, ko se upogiba in ne izgubi elastičnosti po sušenju, ki je umrl, glivične spore. Kakovost protja pohištvo lahko traja 20-30 let.


lozamebel. ru

Cene za protja pohištva odvisna od kakovosti materiala in zahtevnosti dela. Protja stoli 3000 - 5000 rub., Protja zofe od 7500 R-7700,, Zibanje, stoli od 6000 - 13000 R., Slušalke protja pohištvo (naslonjači, zofe, mize, stoli) 12000 - 33000 R. (Vključno z vložki delov iz stekla in tkanine).

Rattan pohištvo

Rattan pohištvo je tudi v bistvu protja pohištvo, le drugo gradivo. Vendar ji toliko in ona je tako hyped, da rattan pohištvo je bolje, da vztrajanje v ločeni postavki. Torej, kaj je stržen? To obrat Palma lunoobraznoe oblike, raste v tropskih deželah, tako da vse, protja pohištvo je običajno, uvožene iz Indonezije, latinski Ameriki in Malezija. Rattan pohištvo je lahko prepleteni ali pleteni.



Rattan, ki je odporna na vlago, za slikarstvo izdelki imajo značilno rumeno barvo. V osnovi ratana je zelo težko jedro, in sod, je več m'kakšne vrste lesa. Zato je kakovost trto, prožnost in trdnost. Rattan les je zelo dobro zdrži spremembe v temperaturi in tlaku.

Zaradi dejstva, da je rastlina ratana je precej eksotičnih, les in pohištvo danega materiala, dela, prometa in drugi) cesti. Zato, čez čas, je prišel do takega materiala, kot je umetnega ratana. In uporabljajo povsod, zdaj ustvariti ukrivljen in protja pohištvo.



Pravijo, umetnega ratana celo boljše naravne, ker je videz ni nižja do danes, in vendar je ni strah, dež in sonce, in nosi iz veliko počasneje kot ponavadi, palme lesa. Pohištvo iz umetnega ratana, kot si lahko uganiti, cenejši.


lwest. com. ua

Cene za rattan pohištvo različne. Stoli so 3000 - 10000 rub., Zibanje, stoli 8000-12000 R., Pohištvo določa za počitek 15-20000 in zgoraj.

Drevesa'Jan vrtno pohištvo

Drevesa'Yana pohištvo je lahko preprosta ali kompleksna, elite in drago. Na primer, redke in dragocene vrste lesa les, ki raste v Ekvatorialne in tropskih gozdov. Les merbau ima temno rdeče-rjave barve, ki je prepreden z Zlate žile. V drevesnem vsebuje visok odstotek mastne snovi in naravni antiseptik, tako da les ne more ročaj kemikalij in barvil. Merbau je ovrednotena kot ena od najbolj trpežne skale v svetu, zato je pohištvo je to dobro za uporabo na prostem.



Če govorimo o rednem lesa, vsa drevesa'Yana pohištvo mora izpolnjevati dve merili: nošenje in odporna na vlago. Najbolj trajne in trajnostne lesa listavcev: hrast, hazel-oreh, češnja. So dopušča nihanja v vlažnosti in temperature, ne zbledi na soncu. Dobro, ne pa kot trajnostni izdelki iz akacijev drevesa, smreke in cenejši les. Takšno pohištvo je bolje, da se ne uporablja na prostem in v soncu, in da dajo na verandahs, terase, pod lope.


iokrone. ru

Veliko bolje, da kupite dreves'Yana pohištva, kjer se uporabljajo dreves'Jani z'enotnosti, ne lepila. Kovinski deli morajo biti izdelani iz nerjavečega materiala, tako da rjavenje se lahko poškodovana drevesa. Pohištvo ni bilo razpadlo od spodaj, od zemlje, pod pohištvo obravnavajo tudi z lak temeljito, kot je navedeno zgoraj.


ivd. ru

Vrednost dreves'leseno vrtno pohištvo je odvisna od vrste lesa in kakovost obdelave. Stoli in mize so 1500-4000 R., Big klopi 5400-10000,, Mize - od 2000, Drevesa'lesene vrtne slušalke 20000 do 30,000 R. In zgoraj.



Les + litega železa

Vi lahko postavite na vrtu in pohištvo, ki združuje moč, iz litega železa in praktičnost lesa. Seveda, to pohištvo je podobno kot uradni parkov in trgov v mestu, to je nemogoče, da dvigalo ali je težka, in če ste bili nekje za celotno sezono. Vendar kovano pohištvo lepa in nežna, kot tudi trpežna in praktična: to ne bo prvi piš vetra, ki se ne pretrgajo celo škodljivo otrok, ne bo propadla raw zemljišča skozi sezono.


parthenon-house. ru

Litega železa pohištvo iz dreves'leseni prostor za Sedenje in tabela vrhovi lahko traja več let.
Cene kovano pohištvo iz dreves'lesenih površin: klopi naročilo 3000-5000 R., Vrtne mize 6000-14000,, Vrtno pohištvo določa Zmogljivosti od 10.000 do 40,000 R.


Vir: www. stroy. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика