понедельник, 28 июля 2014 г.

Kako namestiti plastičnih Oken sami. 2010-03-03 15:11:03

Gradnja in rekonstrukcija.

Kako namestiti plastičnih Oken sami.
2010-03-03 15:11:03


Znano je, da je um ruski oseba, radovedne in ustvarjalne do te mere, da včasih levo sprašujete ljudskih umetnikov, ki se ne bo ustavil na nič. Torej, ljudi, ki so izrazili željo, da bi obvladali vgradnjo plastičnih Oken sami, ne da porabiti dodatnega kapitala za dogodek. Seveda, namestitev in vgradnjo Oken iz PVC profila ni lahka naloga, vendar pa strokovnjaki stranke NAXETO objavljeni isti Priročnik, lahko rečemo, navodila za tiste, ki želijo namestiti izolirno steklo sami.
Torej, naša naloga je, da nastavite v oknu, tako da je zagotovljena topla, zanesljivo zaščito pred vremenskimi vplivi in osnutki. Razmisli sam kozarec. Kazalci kakovosti konstrukcije služijo okovje, profile in stekla. Po testiranju, odsotnost napak in nedoslednosti se premaknete na naslednjega odstavka. Zanimivo je to, ampak okna z belimi okvirji ni slučajno gorazdo cenejši od njihove barve kolegi. Ne gre le za načrtovanje, estetske smeri in harmonijo med'ladje. Izkazalo se je, akril barve, razširila na okvir PVC-konstrukcije, ki je veliko močnejša in bolj stabilna, da lahko zunanji dejavniki, na primer, praskami in poškodbami. Vse okvare se odstrani z brušenjem.
Tako, okna kupili in pripravljena za namestitev. V vsakem oknu podjetje, kot pravilo, so navodila za namestitev in delovanje PVC - konstrukcij. Medtem ko je ta člen je napisan v primeru navodilom v podjetju ne bodo prikazani.
Zelo pomembno je, kako skrbno in pravilno, vam bo izračunal velikost okenskih odprtin in globino ciljno okno. Če bi napačna velikost, to je normalno, pravilno in kakovostno okno za namestitev ne bo mogoča. Obvezna'bodite prepričani, da uporabite sidrnimi vijaki, tako kot okna, se je ustavil le na montažno peno, bo trajalo dolgo.
Sajenje globino, okno je standardno, tretjina celotno debelino zidu. Poleg tega, desno od globine saditve okno bo odvisna, zaradi kondenzacije med očala ali ne, in vam bo jasno, o tchego rumena PVC okna

Montaža šiv, in sicer svoj notranji del, zelo kompakten, kot na zunanji del. To je storiti, da bi znotraj prodrl le zunanji par, ne dežne kaplje, kot tudi, da bi notranjost Windows se ne zbirajo kondenzata in ni plesnevami.



Vir: http://stroymart. com. ua

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика