четверг, 31 июля 2014 г.

V skladu z zakoni Feng Shui

Nekaj pravil, ki po starodavne Kitajske umetnosti Feng Shui, bo pomagalo, da bi srečo v ljubezni, sreča, uspeh v poslu in CT'Yeri, povečanje slavo in bogastvo, bo pritegnila Vaš dom bolj pozitivne energije.

Umetnost Feng Shui, je eden od načinov pridelave qi energije, ki nas varuje pred negativnimi dejavniki. Pretok qi energije v hiši, je odvisno od številnih dejavnikov: od svetlobe, razsežnosti, materialov, zvoki, vonjave, in najbolj učinkovita kombinacija različnih metod.

Zato, ker se svetloba je tesno stojalo'je povezan z elementom ognja, je še posebej pomembno, po mnenju privržencev Vzhodni nauki. Bolje je, če razsvetljavo, ki je naravno. fluorescentne luči in fluorescentne luči niso dobrodošli v Feng Shui, ta luč je hladno in mrtvo, škodljive za zdravje'I.

Visi namesto težke zavese svetlobe zavese. Debelejši zavese, bi bilo primerno v spalnico, kjer boste lahko bolj subtilna razsvetljavo. Distributerji svetlobe, ki lahko služijo kot ogledala. Ogledalo postavi na strani okna, se bodo izrazili in neposredno svetlobo v drugih kotičkih sobe. Na Kitajskem že od nekdaj uporabljajo posebne octagonal ogledala, da odraža odvečne energije.

Ne postavite neposredno nad glavo, delo ali jedilno mizo, močnih virov svetlobe. Slabo, če svetloba iz točke vira, ki spadajo o človekovih stožec, kot bi kosi je na pol. V tem primeru je bolje, da preurediti svetilka ali spremeniti. V Feng Shui, oseba, ki se zaveda svojega pomena, ko v celoti sveti.

O vplivu barv na psihologije napisal veliko, ne zaostaja v priznavanju pomembnosti izbiri barve v notranjosti'notranje zadeve in Feng Shui. Je barva, ki prinaša bogastvo in blaginjo, je rumena. On daje vedrino, je spodbuden. Rdeče - spodbuja in povečuje reakcije, simbol vitalnosti in energije. Modra barva je barva neodvisnost, zeleno - prebujanje življenja. Bela je dobro v vsakem inter'Yeri, kot barva čistosti in svežine, da o'združuje vse ostale barve. Črna je bolje, da uporabite samo dele, elemente dekor.

Pravilo "ne, da bi sedel s svojo nazaj na vrata", je treba ravnati v sobi in v dnevni sobi. Skozi Okna in vrata prodre je negativne in pozitivne energije. Položaj s svojo nazaj v vrata ali okno zaslonke privablja neuspeh, da so sile in podporo.

Ne postavite na posteljo v spalnici nasproti vrat, tako da bo pretok pozitivne energije. Ne bo spalnica in delovno mesto z različnimi vrstami energije bo obraz, uničujejo drug drugega.

Mizo v kuhinji in dnevni sobi je tudi bolje, da ne bo dal čez, in nekoliko proč od vrat, tako da ni levo blaginjo.

V Feng Shui izbočenih vogali, odprte police in ostrih predmetov, ki ustvarjajo negativno energijo žogo. Poleg tega delov, nepravilne oblike nima ravnotežje in simetrijo, ki vedno išče Feng Shui, ampak tudi na takih mestih pogosto so področja, ki ovirajo pretok qi.

Urediti pohištvo, tako da vogalih niso bili preusmerjeni na vas, ko ste sedeli na Mizo, na kavču ali se sprostite na posteljo.

Feng Shui Članice, ki zaobljenimi vogali pohištvo pomoč, da bi se izognili prepirov. Če ste v kuhinji odprte police ali police, boljšo uporabo okrogle posode za večino izdelkov.

Bulging stropni tramovi nad posteljo ustvarite vztrajno negativne posledice, ki lahko privede ne le do družinskih prepirov.

Feng Shui je svetlobe iz operacijskega sistema Windows, ki pravilno padel, to je na sporedu prostoru in čistočo stanovanja, pravilno poslikane stene, naravnih materialov.

Sem članek napisan posebej za podjetje VIR. Na popolno ali delno uporabo materialov povezavo do www. eremont. EN obvezni'obvezno

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика