четверг, 31 июля 2014 г.

Feng Shui: od dnevne sobe na balkon

Feng Shui (dobesedno "veter in voda") - Daoist praksi simbolni prostor. Stari Kitajski nauk ponuja začeti spreminjati sebe in svoje življenje, da spremeni svet. Znano je, da tudi enostavno preureditev pohištvo v sobi, da ne omenjam, celovita prenova v hiši, ki povzročajo njene prebivalce popolnoma nove občutke in čustva. Vse, kar je v naše stanovanje, ki pravijo, da o pravilih znanosti Feng Shui?

V skladu z zakoni Feng Shui, za inter'dnevna soba notranjost je pomembno, da ni toliko skupno udobje, temveč tudi barvna paleta, mesto in pomen stvari. Najprej, zofe in stoli morajo stati z hrbet na steno, sedel je imel podporo in zaščito v ozadju, nato pa sedel na njih je sproščeno in udobno. Če so vsi sedeži dal tako nemogoče, jim položaj visok rastline, naslonjač, kipec, ali vsaj zavese, ustvarjanje zaščito zadaj. Zavese boljši luči, Feng Shui, težke zavese počasi navzdol skozi čas. Predložiti dnevni sobi, je potrebno'bodite prepričani, da upošteva lastnosti in barv p'petih elementov Feng Shui. Na primer, nahaja se v Jugo-Vzhodno od drevesa'leseni izdelki se bo spodbudila rast in razvoj, in simbolov element vode, ki jih podpirajo.

Cvetje, vse žive rastline v Feng Shui tudi izginiti in omilitev škodljivih energije. Poskusite za uporabo v notranjosti'Yeri zaprte police, če želite odpreti Feng Shui, ni zelo dobra. V vsakem primeru na policah mora biti red. Ogledala pridobitev in oddajanje energije qi, tako v Feng Shui so aktivno uporablja za različne namene. Za povečanje bogastva Feng Shui mojstri svetujejo, da krepitev življenjske energije qi Zahodu. Dolgo, saj je v Zahodni smeri v Feng Shui je smer bogato žetev v kmetijstvu.

Nastavitev v dnevni sobi kamin, bodite pozorni na izbiro kraja razumeti, ali je bilo primerno, tukaj elementa ognja. Feng Shui ne svetuje, naj kamin na Severni in Severno-Zahodni del hiše. Je verjel, da so to slabi položaj moških se je v hišo in nas pripelje do sporov in prepirov. Za nemoteno stanje lahko zvečer ob kaminu, glasbo veter z p've cevi.

Predstave in stropni tramovi ustvariti dodatne zornih kotov, da niti ustvarjalno in koristno qi grdo zmanjšuje njegovo kakovost. Bolje je, da bi se v otroške sobe, spalnice, pisarne. V manjši meri se ta pravica pripada po stopnicah v hišo.

Najboljše mesto, delovna soba je na Severu, severozahodu, Severu-Vzhodu ali jugovzhodu vaš apartma. Klasična kotu bogastva v Feng Shui je jugovzhodu kotu.

Balkon - vhod prežema vesolje življenjske energije qi v naši hiši. Eden od starih pregovorov, korenine, ki gredo Feng Shui: "Qi (energijo), ki je " scatter", ki jih veter in se ustavi na meji voda". No, ko iz balkona ni nobene negativne učinke: pip podjetij, staro mrtvo drevesa in daljnovodi. Ugodne pokrajino zunaj okno: gozd, jezera ali reke, na ovinek ceste, otroško Igrišče zunaj okna pogled ali področju urbanega razvoja.

Že tisočletja umetnost Feng Shui pomaga ljudem doseči harmonijo v domu in na delovnem mestu. Če želite, življenje, končno uspelo, poskusite živeti v skladu s Feng Shui.



Sem članek napisan posebej za podjetje VIR. Na popolno ali delno uporabo materialov povezavo do www. eremont. EN obvezni'obvezno

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика