понедельник, 28 июля 2014 г.

Kako lahko gradnjo drevesa'lesene ograje na koči. 2010-03-03 15:41:59

Gradnja in rekonstrukcija.

Kako lahko gradnjo drevesa'lesene ograje na koči.
2010-03-03 15:41:59


Kako lahko gradnjo drevesa'lesene ograje na koči.
Vsa zemljišča, ki s stanovanjske ali počitniške hiše zahteva jasno določene meje, kot tudi za zaščito pred poškodbami ali iz nezaželen vdor v zasebnost neželenimi gosti. Tam so ograje. Poleg tega, gradnja ograje, ni težka naloga, in vsak drugi ste dajanje sebe, modeli se razlikujejo glede na zmogljivosti torbici, od oblikovanja ideje in razpoložljivost materiala. Članek bo podrobneje več načinov, kako namestiti ograjo, ki na svojem, o prednosti in slabosti določenih modelov.
Na Splošno, ograje, lahko zgradili karkoli od: les, opeka, kovine, betonske plošče, naravne in dekorativni kamen, itd. Vrste ograje, da si v galeriji. Danes, sodobni človek si prizadeva ne samo za izgradnjo ograje zanesljive, in da je lepa harmonija z glavne stavbe. Na primer, če je hiša opeke zgrajena, oblikovanje ograje je treba vključiti tudi opeke, in če je hiša dreves'Eni, ograje morajo biti izdelane iz lesa, v obliki ograja ali ograja.
Danes pogosto uporablja design okrasni kamni, kot tudi uporabo inštrumentov za varovanje pred tveganjem, ki so videti zelo lepo in dekorativno, še posebej v obdobju cvetenja. Žive meje so pomembne zlasti na vrtu ali v zasebni hiši, ko je občutek enotnosti z naravo je še posebej močan.
Neodvisni gradnje ograje.
Seveda, ideja, saj je za vsako gradnjo, dela,-uživanje dovolj, ampak celoten proces lahko za poenostavitev in prihranite čas, če boste sledili našim za navodila. Bomo našteli nekaj zelo pogosta in tipične velikosti, ki jih obvlada tehniko. Stvar domišljije in moč design razmišljanje.
Najbolj pomembna stvar za močne in trajne storitev ograje je moč podporne strukture. Bolje, da namestite podporo Fundacije, kot ga podpira, nameščen na stari način, z običajno Akopovna v tleh v času progrevayut, zemlja lahko razredčimo z vodo, ali podporo careening mogoče zaradi naravnega gibanja tal. Kako narediti Temelje za opeko ograjo, je mogoče najti na forumu. Ograje poglede, napolni, in namestiti znova. Vendar pa, kot začasna možnost, to ograjo, ki bo odlično prilegajo, saj ne zahtevajo velike finančne in fizične stroškov.

Kako pour Fundacije.
Če je Temelj nastavljena pravilno in učinkovito, in to podpira, so trpežne in močne, ograje vam bo služil mnogo let. Obstaja dveh temeljih: trakom in palico. Upoštevati posebnosti trak Foundation. Je stresel pod masivni gradbeni ograji, ko je načrtovano, da bi popolnoma zaprtem območju, ki preprečuje vdor živali in divje zveri. Priporočljivo je, da ustvarite osnovo za heaving tleh. Ta Fundacija služi za desetletjih.
Trak Fundacija za ograjo. Izmišljotina.
1. Prvi, kopati jarek globine 30 DOCm, glede na želeno zanesljivost.
2. Nato na dnu jarka iz peščenih in obilno z vodo.
3. Plesti ventil, volumen celice se razlikuje glede na zahtevo
4. Set ohišja Fundacije, in menijo, da letalo Temelj ograjo je 30-50 cm nad tlemi površino.
5. Izpolnite notranjost ohišja z konkretne rešitve, in ležanje Temelj mora biti nameščena in usklajena stebri, ki bo pritrjena na ograjo. Če stebri so izdelani iz opeke, jih morajo po polni strjevanjem betona.
Steber Foundation, manj časa in bolj učinkovito, vendar pa je bolj primeren za lahka konstrukcija ograje. To je potrebno obdelati dreves'leseni podpira posebno strukturo, ki bo preprečila gnitje. Če nastavite to ograjo pravilno, bo služil kot dolgo, kot trak Foundation.
Steber Fundacija za ograjo. Izmišljotina.
1. Morate kopati jamo vrta luknje pod stebri globine 1-1, 5 metrov. Premer luknje bi morala biti večja, kot je premer pol 15-30 cm, razdalja med stebri - dve, tri metre, na zahtevo.
2. Tudi v luknje, napolnjene vreče peska z ruševinami, plentifully zalivamo z vodo.
3. Post v jamo, jih poravnali po ravni, šele nato izpolnite luknjo mešanica betona, peska in gramoza.
Zdaj, osnove concreted vas, da prispevke za odpravite po stopnicah. Lete lahko pripravljen (sklopke), ali na kraju prečnih palic (las), ki pritrjujeta platno ograje.
Vrste materialov za gradnjo ograje.
Ograja izdelana iz lesa.
Prednosti ograje iz lesa, je njeno razpoložljivost, mala dela, gospodarstva, in možne različne barve in oblike. Slabosti ograjo, da drevo bo trajalo dolgo časa, in poleg tega, zahteva obnovo, slikarstvo in skrbi.
Ograja izdelana iz opeke.
Prednosti so, da je močna, bo trajalo dolgo časa, ne bo treba skrbeti in vam omogoča, da eksperiment s konstrukcijo ograje. Slabosti opeke možnost je, da je drago gradnje, ki zahteva veliko dela (izpolnite trak Foundation)
Ograjo več-talnih oblog.
Prednosti take ograje veliko: on je močan, dolgo v uporabi, relativno poceni in enostaven za namestitev. To zagotavlja dodatno izolacijo hrupa in ne zahteva nobenega vzdrževanja. Pomanjkljivosti v dejstvu, da pod ograjo iz valovitega Odbor je dolžan izpolniti trak Foundation.
Ograje očesa.
Prednosti možnost v svojo moč in vzdržljivost, nizka cena, enostavna namestitev in zanemarjanja. Poleg tega je, kot ograjo, ki ne ustvarja sence. Vendar pa je to pomanjkljivost, da je, ograje, ne bodo skriti vaše spletno mesto iz radoveden oči.
Ograja izdelana iz PVC
Seveda, prednosti takega ograjo veliko: on in trajne, in so relativno poceni in enostaven za namestitev, ne potrebuje vzdrževanja. Poleg tega, vzorcev in barv - veliko število. Vendar, kot na ograjo je zelo težko dobiti. To je največja slabost.
Ograje varovanja.
Prednosti takšne ograje pa je, da ima zelo lep dekorativni videz, zaradi česar je možno, da eksperimentirate z izbiro rastlin. Vendar je ta ograja zahteva stalno skrb, je krhko, ima funkcija samo kot okrasne ograje, je kratkotrajna. Poleg tega, storitve oblikovalcev relief (če želite profesionalno izdelane ograje) zelo poceni.
Ograje ograje
Tin je gotovo zelo lepa, izgleda naravno, daje edinstven okus. Lahko povzroči vsako obliko. Poleg tega, da je precej poceni. Vendar pa je pomanjkljivost v tem, da bo trajalo dolgo, in je le okrasne ograje.


Vir: http://stroymart. com. ua

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика