четверг, 31 июля 2014 г.

Harmonijo Feng Shui

Inter'er, opremljene v Feng Shui, prvotno melodijo in prefinjeno harmonijo stavbo, prostor v stanovanju, ki izraža posebnosti odnos lastnikov. Velikega pomena je prehod od simbolov elementov, poseben red elementov v inter'Yeri.



Kuhinja - element Ognja. Če je pohištvo v inter'kuhinja je v rdeče in bele barve, za nevtralizacijo konflikt kombinacija "fire" in "kovinske", ki jih lahko dodate keramike ali rumena, bež, rjava "tla". Če inter'jer izvajajo v klasičnem slogu, dober dodatek, bi bilo veliko rastlin z m'asystem listi.

Še zlasti pomembno v Feng Shui je mesto v kuhinji, štedilnik simbol ognjišča in doma. No, ko je štedilnik, ki ni blizu pranje ali hladilniku ali pred njimi. Za sedež, ki bo ustrezal stoli, stoli z naslonjali. Slednje lahko ublaži negativne posledice kuhinji vrata, ki so bili za tiste, ki sedijo pri mizi (prostor ne more privoščiti, da postavite pohištvo in sedež za mizo drugače, in Feng Shui zadaj, je treba zapreti, drugače ljudje lahko pade v nepričakovanih okoliščin). Če je mogoče, urediti sedeži, tako da je bolje, da ne, da bi sedel s katerimi se sooča vrata, s hrbtom proti oknu ali vpliva Sha ostrim kotom vrat jamb. Pri izbiri tabela bi morala dati prednost dreves'lesene mize o trajnostnem noge. Vendar okrogla miza - dobra naložba, saj ne zornih kotov namenjena ljudem ugodno.



Dnevna soba. Inter'EP z najmanj pohištvo ne preprečujejo prost pretok Qi energije. Bež, rjava v dekoracija pohištvo, talne obloge - barva Zemlje - kar v inter'jer občutek miru in udobje. Kavč in naslanjači bolje, da dajo hrbet na steno - ustvarja občutek potrebno podporo in zaščito, pomembne za rekreacijo. Da bi pritegnili na kavču pozitivne energije Qi, ki visi na steni s sliko naravne pokrajine, sunrise, ki so nosilci "Fire", na podporo elementov Zemlje. Slike bo dal in svetlo poudarki v notranjosti'jer. Poleg kavč je možno postaviti na tla, lučka.

Če v dnevni sobi veliko število Oken, močna energija Yang lahko ravnovesje Jina in temne barve in dekor pohištvo. Jedilnico salon tesno stojalo'povezan s statusom in dobro počutje v družini. Tukaj imate obilo Yang energije, kar je najlažje doseči z uporabo razsvetljave. Z istim namenom je mogoče doseči z zamenjavo prosojne in motno zavese lažji.



Knjižnica v moderni apartmaji postala redka mesto, še posebej zanimivo za njeno dekoracijo v klasični slog. Mizica z comp''yuter in fotografije ljubljene bolje postaviti tako, da delajo za njega, da bi lahko videli, vrata v pisarno, popolnoma osredotočeni na delo. Stene se lahko končal plošče iz naravnega drevo ali posnemanje. Drevo bo suho toploto in ugodno, da lastniki od hiša energijo. Vrata narejena iz istega materiala, kot stenske plošče, bo skoraj neviden. Energija je nabralo, in koncentrirani v prostoru, ki povzroči željo, da ne pusti. Glavni okras urad lahko kamin z drevesi'leseni portal in svetlo rjave barve, Kam'leseni vrh. Tak kamin design harmonično energije (Les, Ogenj, Zemljo in je uravnotežen), in inter'jer navdušuje zanesljivost in je za zaupati. Nad kaminom primerno sliko s toplo krajine, bo pritegniti in povečati ugodno energijo (Qi). Svečnike, se lahko dajo na kamin ali knjižne police. Velike ovalne preprogo, ki pokriva skoraj celotno površino na tleh, ki so dobro center energije. Usnjeni kavč in roko-stoli bo prispeval k inter'EP, ki bo ustvarilo kotu sobe, kjer se lahko sprostite iz dela in se sprostite.



Sem članek napisan posebej za podjetje VIR. Na popolno ali delno uporabo materialov povezavo do www. eremont. EN obvezni'obvezno

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика