среда, 30 июля 2014 г.

Polaganje stenske in talne cevi 2011-08-05 10:48:23

Gradnja in rekonstrukcija.

Tlakovanje in moznike
2011-08-05 10:48:23


Navodila za namestitev na steno, plute premazi Dekwall.
1. Potrebne delovne in pomožne orodja za namestitev cevi.
Gon, gume valja, trowel z majhnimi teeths, tračni meter, svinčnik in kos vrvi, vodoodporna lepila Dekol Vern (poraba 1 l / 2 sq m ), vlažno kos krpo (Da odstranite odvečno lepilo s sklepi).


2. Priprava stene (do stropa).
Najprej se prepričajte, da so vse površine so čiste, suhe in v dobrem stanju, tj. površina ni "pilot". Če ometane površine podrejo, je treba napolniti. Za preprečevanje izkrivljanja plošča Dekwall mora biti za vsaj 24 ur, preden jih zložite z drugimi. To bo omogočilo material za nakup temperature in vlažnosti okolja.



3. Polaganje plute .
Z navpičnico, ruleta in ravni označi na steni center, risba dveh pravokotnih linij. Poiščite prvo plute plošče, začenši z zornega kota, ki ga tvori presečišče črt. Z lopatico ali velur blazine, nanesite plast lepila na površini in na hrbtni strani Pld. Pogoda, dokler se lepilo posuši (20-30 min), in nato poskusite skrbno in kraj ploščice na predhodno izbrano mesto, medtem ko se je lepila na površini strešnikov mora tudi suho. Lepilo ima takojšnjo objavo, in ne Boste mogli premakniti ploščice. Nepravilno prilepljena strešnik lahko odtrga. Po tem se je treba čistiti iz ostankov zidu svečke, nanesite novo plast lepila, da se posuši in priložite novo ploščico.
Prvič, dal številko ploščice, da bi zapolnili koncu steni, nato pa na vrhu je urediti v naslednjo vrstico, vendar začetku serije, prvi mejo ploščice morajo biti nameščene nad centru spodnjega ploščice. Hranite lepljenju, in naslednjo serijo bo odmik od prejšnje.



Tehnologija, polaganje na lepilo, plute.
Tla na cev Wicanders", ki se naravni izdelek, plute zahteva skrbno odnos. Ploščice mora biti shranjena v suhi in prezračen prostor (prekomerne vlažnosti v prostoru za več kot 65% med dolgotrajno shranjevanje način lahko povzročijo spremembe v dimenzijah).



Pred polaganjem cevi skrbno preuči navodila.
1. Priporočamo, da pred določa, da prenesejo ploščic, lepil in lakov v izvirni paket na kraj sklenitve najmanj 24 ur. Medtem ko o temperatura ne sme biti manjša od 180C. Pred namestitvijo morate zagotoviti, da je materiala in površine, na katerih bo nameščen izpolnjuje zahteve specifikacije polaganje cevi.
2. Površino tal, na kateri si bo polaganje cevi, mora biti pasem, raven, čist, suh, brez nečistoč, ki lahko ovira lepljenje površine. Vlažnost tal, ne sme presegati 2% (75% relativne vlažnosti).
3. Ugotoviti, kje je center v nadstropju je soba, v kateri boste o in pripravi centerline oznake. Nato položijo ploščice iz centra brez lepljenje.
4. Prepričajte se, da je preostala širina ploščice, stene, ki so enaki povsod in p vsaj bolj mm, Če ne, bi nove postavitve iz centra, ki vodi vzporedno skladu s tistimi, ki so že bili, ki ga Boste prej.
5. Nadaljuje, da slog svečke obložene linij, prednostno uporabo metode "v oceni". Lepilo nanesite tanek sloj na obeh površinah (glejte navodila za uporabo lepila). O, da "skupno za skupno", gosto pritiskom ploščic med seboj in na tla, z uporabo za ta namen gumijastim kladivom. Če je potrebno, naredite rezanje ploščic na obodu stene.
6. Pripravljen za pokritje površine z lakom, da najpozneje 24-36 ur po polaganju.


Vir: http://stroymart. com. ua

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика