среда, 30 июля 2014 г.

Popravila office

V pisarni je lahko za zastopanje družbe in da se v celoti oseba, bolj kakovostna popravila. Običajne kozmetične možnosti morda ne bo dovolj. Pred kratkim je podjetje izvaja naslednje storitve : popravilo pisarniških pod ključ. To pomeni, da vaš urad narediti od začetka do konca istega strokovnjaki. Eno podjetje opravlja celoten kompleks gradnjo in popravilo dela. To, brez dvoma, udoben, praktičen in donosno.

Da bi ustvarili odlično urad, kjer se boste počutili udobno vse (zaposleni, stranke, partnerji), boste morali, da ga razdelite na več con. Kaj so področij: upravne, Izvršni, delovne in ekonomske. Vsako od teh območij je treba v posameznih slog, kot je od njih odvisna in zdravje zaposlenih in tudi družbe dobiček.

Navodila za odlično office

Ustvariti najbolj udobno urad za svoje zaposlene, ki bodo prinesli gojiti dobiček, strategija urada v okviru ključne ustreza najbolje.

Torej, kako narediti urad drugi dom za vaše zaposlene? Prvič, zasnovo projekta. Tako sodelovanje oblikovalec je pomemben in potreben korak v popravila office. S pomočjo razvitih projekta boste zlahka našli na ustvarjalnosti, funkcionalnost in praktičnost vaše prihodnosti office. Boste razumeli, kako organizirati potek dela, kako urediti pohištvo, itd

Ste prepričani, da popravi, bodo potrebna obnova? Potem morate pripraviti naslednji dokumenti: projekti novih moči omrežij, nizko-trenutne mreže, telefonijo in prezračevanje.

Zaključna dela v office

Ko je vaš projekt sprejet, proračun deluje odobren, ga lahko začnete izvajati same gradnje. Postopoma popravilo pisarniških ključ razdeljen na:

  • Demontaža (vse obloge in površin)

  • Sluznice komunikacije (vse inženiring, komunikacije)

  • Grobo obdelavo (čiščenje površin, poravnav, Slivka, sprožilni, kiti, pečat razpok in razpok, itd )

  • Končna obdelava (barvanje stene, talne obloge, linolej, laminat, parket, stene papirja nalepke, namestitev vodovodarji in električarji, ploščice)

  • Notranje zadeve (privleči vaš design odločitve v notranjosti)


Končno, zadnja faza - naselje v pisarni! Zdaj ste samo čakajo prijetne trenutke - montaža pohištva, opreme, gospodinjskih aparatov in prvi dan delo v novi office.

 

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика