вторник, 1 июля 2014 г.

Kako narediti lobi iz sobe

Zaprite dvorani, ki komaj fit dodaten par čevljev, zelo priljubljena možnost uvod v naših apartmajih. Pomanjkanje prostora vpliva na razpoloženje je prišel gost, in na zdravje lastnika. Na eni točki, glej: spremeni položaj, ne le zaželeno, ampak je potrebno!

Paul

Ko gre za vizualno povečanje vse prostore, ne pozabite omeniti je svetle barve in odtenki - ta prava, smo se naučili dolgo nazaj in napam'Yat. Torej je odgovor na vprašanje, zakaj se tla v dvorani, je očitno: seveda svetlo! Edini problem je, da se pravilno odločite, kaj želite storiti tla. Zajetje v to področje zahteva posebno pozornost, saj je breme, ki pade na tla, je veža, nekajkrat višja od tiste, ki leži na preostali apartma. Linolej ali trdega lesa tla ne naredite tukaj: prvi je kratkotrajna in postane privlačna, in drugič, zaradi svoje sposobnosti, da absorbira vlago, ki se kmalu spremeni v nekaj, kar nerodno.

Dobra možnost, dvorana je iz keramičnih ploščic. Na trgu je predstavljen v bogato ponudbo in izberite svoj okus nekaj primernega, ni težko. Vendar, svetle ploščice, okrašena pod divje kamna, lahko shranite sledi umazanije, tudi po temeljito čiščenje. Izhod je najti non-označevanje barv in dobrih izdelkov za nego tal. Obvezna'bodite prepričani, da upošteva dejstvo, da se ploščice ne sme biti samo lepa, ampak tudi non-slip. Še posebej vas bodo cenili prednost takšnega kritja, vrne domov v jeseni deževen dan ali po njem hodil v zimski sneg.

Sem tudi pojasnilo, da se z uporabo ploščice je zelo priročno, če želite deliti s področij v stanovanju. In, uporaba kontrastne barve in teksturo materiala, lahko vizualno razširiti vhod dvorane, delno stalne o v dnevni sobi ali kuhinji.

Triki s stene

Kot je navedeno zgoraj, pobral na tleh svetlobe, topli toni, boste bistveno izboljšajo dojemanje hodniku in ustrezno apartmaji v celoti. Velika Ozadje bo izpolnila isto vlogo lupo prostor. In še najbolj učinkovit način za potiskanje steni v majhen prostor ostane ogledala. Izberete lahko kateri koli modela in velikosti, z eno samo rezervaciji: kaj so višji in širši, najboljši vizualni se lahko doseže rezultate. Vendar pa tako visoko in široko ogledala, ki bo najbolj primerno, v hodniku, po vsem,, da preuči sam v celotno dolžino želite, da pred javnost, zato ni dovolj velika (ali ni točno) ogledalo prej ali slej morali spremeniti.

Pomanjkanje Oken na hodniku ni razlog, da želite to del apartmaji v temi den. Naravno svetlobo, ki lahko prodrejo v hodniku skozi Okna v drugih prostorih. Kot je za vašo osebno življenje ne odprete iz njih vsak obiskovalec, dovolj namesto običajnega stekla, da uporabite semi-pregledna - so dobro miss luči, in bodo sposobni ohraniti intimnost druge prostore. Mimogrede, če smo na vprašanje o intimnosti, je treba omeniti, da je sprejem s rušenje steno med dnevno sobo in hodnik ni za vsakogar. Zmagovalni kvadratnih metrov, najemodajalec se pogosto srečujejo z občutkom negotovosti.

Seveda, eno naravno svetlobo, tudi čez dan ne bo dovolj, tako da boste morali igrati z umetno. In obstaja veliko, da izberejo. "Scatter " (svetlobo halogenske svetilke, ki se odraža v ogledalo površin, ki bodo dodali lesk tudi najmanjši prostor. Odlično, in kar je najpomembnejše, kompakten možnost napeljave, ki se nahajajo vzdolž oboda strop dvorane. Čudovito vzdušje ustvarja notranje osvetljena ogledala in dekorativne elemente, in dopolnjuje ta slika več strop s vgradne luči. Edina stvar, ki se jim je treba izogniti je zapletena, lestenci, stenske svetilke in na stojalo.

Pravilno osvetljen, slikarstvo ali umetnost plošče je odlična ideja za popestritev dvorani. Kot elemente dekor lahko uporablja niše v stenah (najbolj pragmatičen lastniki lahko jih uporabite za shranjevanje manjših stvari, ki jih vstavljanje steklene police). In imitacija odprta Okna ali poglede na obali, ne samo ustvariti želen vizualni učinek, ampak preprosto razvedriti.




Pohištvo vprašanje

Morda je glavni problem na hodniku je kopičenje elementov, pohištva in oblačila. V Evropskih državah ni v celoti sprejeta za shranjevanje oblačil in obutve v dvorani: za te namene obstajajo omare. Čeprav je ta tradicija se je postopoma in v naših domovih. Na žalost to ni vedno mogoče dodeliti celoten prostor, ali vsaj del nje za shranjevanje stvari. In navado zapustiti plašči in copati na vhodu je ne da enostavno spremenite. Tako priljubljena na Zahodu minimalni nabor ogledala in majhne mize za nas, pogosto nesprejemljivo.

Domači nizko - obešalnik, gospodinja, polica za čevlje in majhnih oblazinjeni stol ali stol. V večini primerov, ansambel je dopolnil garderobo in polica za telefon. Ker lastniki te dvomljive "bogastvo," smo se gibljejo v hodniku, kot skozi minsko polje, saj se je bala, da ne zamudite gost na obešalnik ali pridobiti druge modrico, naletel na robnika. In potem si želim, da bi vrgel stran vse pohištvo skupaj in zadihaj.

Seveda, bi vse v smeti, ni vredno. Bolje je, da se usedem z Skodelico kave, papir in svinčnik, in tudi pohištvo katalog in pripraviti nov hodnik. Pohištvo v njej naj bodo predvsem praktične in uporabne. Že dolgo ni več, so kosovnih prsih predali in toaletno mizico. Zdaj modni vgrajeni omare in zapletenih obešalniki. Oblikovalci, nekako poveča uporabno površino hodnikih, priporočamo, da uporabite "ravno" mize, ozke omarice in majhno stojalo za čevlje. Take pohištva, prostorno in plitvo, pogosto narejena po meri. Ampak, v principu, je mogoče najti pripravljen. Boljši modeli izberite svetlo, bledih odtenkov. In seveda, morajo biti v harmoniji z zasnovo apartma, ki služi kot uvod v razvoj inter'jer.

V večini primerov, vgrajen v omaro, zaseda prostor od tal do stropa. Na krila vlade, praviloma služi kot osnova za ogledalo - to vam omogoča, da temeljito shrani in vizualno povečanje prostora. Zmogljivosti in notranje opreme Kabineta odvisno, kako veliko stvari se bodo shranjeni neposredno v hodniku.

Gradiva na temo

Veža: delo na napake
Opomba oblikovalec: izvzetje iz stvari
Veža: umetnost ustvariti
Dvorana: nenavaden pogled na stvari
Dvorana
Kot že omenjeno, dvorana nastavi ton za dojemanje celotno stanovanje, zato jo je mogoče razložiti. Kip zimska oblačila in šport-stanovanjska oprema na vhodu lahko pokvari vtis najbolj prefinjene inter'jer. In udobje tako za shranjevanje "vse na roko" ni izgovor. To je vredno porabe časa in denarja, da bi prijavite se v vašo hišo razburjenje in pričakovanju nadaljnjega načrtovanja odkritij.

Besedilo: Maria Petrus
Foto: Salon, JP

Vir: Lastnik

Vir: www. eremont. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика