суббота, 24 мая 2014 г.

Udobje v svoje roke 2006-11-02 15:27:30

Gradnja in rekonstrukcija.








Udobje v svoje roke
2006-11-02 15:27:30

Potrebe sodobnega človeka v zagotavljanje varnosti svojega doma, udobno pogoje za življenje, delo različnih dom naprav in sistemov v način varčevanja z energijo se izvaja v koncept "smart house" (glejte "Stroymaster" № 9, 2001 ). Vendar, ločeno bloki avtomatiziran sistem, ki rešuje te težave v kompleksnih, lahko se uporablja ločeno, v skladu s posebnimi potrebami posameznika.

Mnogi od nas so seznanjeni z situacijo, kadar se po'približuje vrata svoje garaže (zlasti v slabem vremenu ali v temi), imate izkušnje, veliko neprijetnosti. V takih trenutkih se je nehote želite, da izgovorite čarobno stavek: "SIM-KARTICO, odprite vrata"... Ali drugo sliko. Ste doma ali na delovnem mestu v pisarni, institucija. Sonce sije v oči in si dol potegnil je zavese. Dve uri kasneje ne "šel" - in še enkrat, boste morali, da bi prekinil stran od podjetja, da odprete zavese. Možno je, in ta položaj: odpre okno, in nenadoma je močan veter zrasla. Dobro, če imate odličen odziv in uspelo, da jih zaprejo. Kaj pa, če operacijskega sistema Windows so številni in se nahajajo na različnih nadstropjih, in če vas ni doma, in če... Izkazalo se je, da vse te in druge nevšečnosti, se je mogoče izogniti - ustvarjanje udobno pogoji za življenje bodo zagotovili uporabo ustreznih avtomatizirani sistemi za nadzor. Tako, na primer, ki jih podjetje "Steelarm".
Na trgu Ukrajine podjetje "Steelarm" predstavlja proizvode nemškega podjetja RADEMACHER sistem samodejnega nadzora garažna vrata RATOR, roller žaluzije in rolete ROLLOTRON, itd.,
Avtomatizacija sistema garažna RATOR je zasnovan za nadzor dvižna garažna vrata.
Načelo delovanja sistema, ki je sestavljen v nadaljevanju.
Ker je v neposredni bližini vrat hišo ali garažo, lastnik daljavo (ki je vgrajen v armaturni plošči avtomobila) daljinsko upravljanje prek radijske frekvence 433 MHz pošilja ukaze, ki so jih razlaga krmilnik, upravljanje motorjev vrata, osvetlitev in druge naprave. Signali iz vsake konzole (take enote lahko člani sedem'th in druge zaupanja vredne osebe) imajo svojo osebno kodo, ki omogoča ne le za zaščito pred nepooblaščenim dostopom do garaže in uporabo vsakega lastnika, potrebnih za program management. Regulator lahko deluje na enem od 17 programov, določanju vrstnega reda, delovne moči rele upravljane naprave. Krmilnik ima tri izhodna kanala za upravljanje in vhodov za povezavo profil za nadzor vrata, gumbi, vrata odpirač, senzor za ustavitev v sili, senzor "stop".
Radio nadzorni plošči so na voljo v eno-kanalni in štiri-kanalni konfiguracije.
Poleg daljinskim upravljalnikom lahko nadzorujete s tipkovnico enote, ki se nahaja v priročno za lastnika fiksni lokaciji.
Za povečanje zanesljivosti sistema v različnih izkoriščanje pogoji, se uporabljajo posebne UV-in Wanda lozana načrta upravljavca in tipkovnico blok.
Za nadzor roller zavese in žaluzije (vključno z odgovornosti) so elektronski avtomatski sistem ROLLOTRON.
Nadzor je priročnik, programsko opremo in samodejno. V ročno delovanje želeni položaj zavese je doseženo tako, da pritisnete in držite pritisnjeno ustrezno tipk na krmilniku. Program omogoča, da namestite kot je določen položaj zavese, in jih spremenite glede na posebne okoliščine. Ta določba lahko:
- Isto vsak dan;
- Različni za vsak dan v tednu;
- Posebej, ki je programirana v času vaše odsotnosti v hiši.
V samodejnem načinu, vodstva prihaja iz svetlobno tipalo, z nastavljivo občutljivostjo, ki skozi gume sesalni priložen k oknu.
Večkomponentne sistem ROLLOTRON, ki zagotavlja upravljanje rolete z uporabo traku mehanizem, ki je opremljen s posameznimi pogon plošče (model 9600). Z njeno pomočjo lahko izvajate naslednje funkcije:
* Vklopite ročno delovanje;
* Uvajanje samodejno odpiranje / zapiranje čas;
* Nastavitev po meri za program na teden dni;
* * * * Opredelijo vrhu / dnu točke določb polkna. Na plošči so:
* LCD-zaslon za navedbo začasne namestitve časovnik (točen čas, čas, odprto / zaprto); način delovanja (ročno / avtomatsko) in drugih dejavnosti;
* Gumbi in krmilni elementi na "odpiranje / zapiranje", nastavite čas, tedenski program, "the dead" točk in drugi.
Za vsako priložnost lahko dodeli poseben modul, ki se razteza svoje zmogljivosti. Tako, modul 9460 zagotavlja nadzor nad odvisno od osvetlitve (način "dan", način "mrak"), in tudi daje priložnost, da upravljanje z zunanjo IR daljinski. Daljinsko model 9490 vam omogoča upravljanje p'pet različnih naprav ali p'devet skupine naprav.
Za nastavitev načina delovanja, hkrati celotno skupino naprav uporablja Centralni krmilnik za prenos informacij prek omrežja 220 C. Regulator je vgrajena ura, LCD zaslon, ga lahko nastavite samodejno odpiranje / zapiranje čas, posamezni program dni v tednu. Za krmilnik prek informacijske mreže 220 V, poleg tega, da upravljajo naprave, povezane: mraku tipalo za namestitev na zunanjo steno hiše in prenosni konzoli za upravljanje za vse naprave, povezane na Centralni krmilnik.
Lokalni sistem ROLLOTRON se uporablja za nadzor zavese in žaluzije za mala in Windows trgovina Windows.
Za pisarne ali velike hiše, kjer želite dvigniti, in nižje precejšnje število žaluzije tehta do 100 kg, je predlagani sistem ROHRMOTOREN.
Centralni sistem krmilnika (glavna Board), ki določa načine slepi nadzor s pomočjo prenos informacij prek radijskih postaj na frekvenci 433 MHz posebnimi moduli za krmiljenje motorjev. Krmilnik za 36 neodvisne naprave, ki so razdeljene v 6 skupin, ima vgrajeno uro, LCD zaslon, samodejno odpiranje / zapiranje čas, posamezni program dni v tednu, ureditev naključnih številk. Poleg tega, da je centraliziran in lahko individualno upravljanje preko lokalnih konzola povezana motorja neposredno žice. Od daljinskega nastavljena na način "dan", način "mrak" glede na raven svetlobe.
Skratka, smo upoštevajte, da avtomatizacije različnih procesov v hiši je povpraševanje še danes in skoraj nujno potrebno v človeško življenje. Torej, ne smete odložiti na jutri, kar lahko za avtomatizacijo danes
VIR: BudMajster

Vir: http://stroymart. com. ua

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика