суббота, 24 мая 2014 г.

Razvijalci razvijejo proizvodnji 2006-11-02 15:28:14

Gradnja in rekonstrukcija.








Razvijalci razvijejo proizvodnji
2006-11-02 15:28:14

Čeprav je na trgu gradbenih mizarstvo bolj konkreten položaj je metalplast, konkurenca med proizvajalci stavbnega se povečuje. Pomnožite danes Skupščina podjetja podobnih modelov, ki nimajo zaprte tehnološkega cikla, stisnemo iz trga v smislu kakovosti.

Drevo ni zahteval
Glavni Metropolitan potrošniki mizarstvo je, seveda, Kijev razvijalcem, ki je samo v lanskem letu, ki ga je zgradil več kot 1, 2 milijona kvadratnih m bivanja. Za zagotovitev njihove potrebe so približno 30-40% trga, skupno kapaciteto, ki je ocenjen na okoli $ 180 do 200 milijonov "Podjetja, ki delajo z razvijalci, zasedajo najbolj okusne del trga, - pravi, komercialni Direktor okno proizvodnjo PC JSC Enran "Oleg Beloshapka. Ker v tem primeru je običajno o standardni izdelki, za njihovo promocijo na trgu, ne da bi porabili preveč denarja ".
V skladu z glavo javna naročila, Oddelek Glavna uprava stanovanjske oskrbe kapitala Yevgeniya Musiake, 90% vseh, ki se trenutno uporablja v gradbeništvu Windows, kovine, plastične, in le 10% trga zavzemajo dreves'lesenih konstrukcij. Zlasti, GHO "zhitlo-invest" uporablja dreves'lesenih oknih le v gradnjo hiše za proračunskih sredstev. V povprečju montažne hiše traja približno 1000-1100 kvadratnih m zunanji mizarstvo (Okna in balkonska bloki) in 2000 kvadratnih m notranji (vrata bloki). In ker trg mizarstvo doživlja velik razpon cen (odvisno od različice, vrednost dreves'lesenih Oken in vrat je $ 30-450 (za 1 cm. M)za projekte, ki so razvijalci uporabljajo najcenejše možnosti, da ostanejo proizvodov Kijev predelavo lesa, mlini. Vendar pa, večina Doki, z dobro proizvodnega potenciala (5-8 tisoč km. M na mesec), trenutno ni v poslovno - poceni, vendar starinska oblika Oken, je vedno manj priljubljen. "Če hiša je zgrajena v okviru posameznega projekta, nismo nastavitev poceni mizarstvo, pravi, Eugenia Musiyaka. Kapitala, ki obstaja okoli 200 podjetij, ki prodajajo plastična Okna, in isto - vrata se soočajo z umetno lesa. Naše zadnje ponudbe, na katere pomislimo najprej razmerje med kvaliteto in ceno in pogoji dostave izdelkov, ne tak kapital družbe, kot "AVERS", "Domovoy", "Vince", "Interplast", "Gran".
Glede drugi največji razvijalec trg - holding Kyivmiskbud, nato, glede na predstojnik Oddelka za materialna sredstva in opremo podjetja Ludmila Serova, za gradnjo svoje predmete'predmeti podjetja, ki kupuje izdelke samo izredni člani: ZAO "DOC № 3", JSC "DOC № 7 ", CJSC" Vydubichi ". "Dejstvo, da smo uporabi storitve izredni člani, prihrani naše živce in denar, " pravi Gospa Serov. - Opravljajo garancija'asana in ne zahtevajo dodatnih stroškov po nesreči broken Windows in dodatno so vijaki priviti. Sodelovali smo s tretjih oseb, podjetij in prišel do zaključka, da je sodelovanje z izredni člani sazu je bolj koristno za nas. Vendar pa veliko število izdelkov, ki nam omogoča izvajanje notranjega ponudb za dobavo blaga, ki je vključeval samo našega podjetja ".

Gradbeniki raje svojih
Delo na svojo zmogljivost omogoča razvijalcem, da zmanjšanje gradbenih stroškov. Mesečna Kyivmiskbud porabi 4 tisoč kvadratnih m PVC, ki je kupil po ceni 460 UAH. na sq. M. Stroškov vrata, pridobljene za posest, je približno 140 UAH. na sq. M. Za zmanjšanje gradbenih stroškov, povezanih član holdinga "Kyivmiskbud-1" - na novo zgrajena lastnega obrata za proizvodnjo dreves'lesenega stavbnega s proizvodno zmogljivostjo 1000 km. m škatle mesec, ki v celoti izpolnjuje potrebe na'predmeti podjetja.
Lastna proizvodnja pokriva svoje potrebe v kovinsko-plastičnih konstrukcij in družba "poznyakizhilstroy". V skladu z glavo logistično podjetje Mikhail Spigelman, "poznyakizhilstroy" kupi vse dele iz Rehau, in jih zbere v kovinsko škatlo. "Vendar, kovinskega stavbnega lastne proizvodnje uporabljamo le v elite projektov, gradnjo hiš na nizi nakup izdelkov Konotop, Kijevu in Belichanskaya Doki, - je rekel Gospod shpigelman. - Alternative ne obstajajo, ker ni podjetje danes ne more zagotoviti takšno število kvadratnih metrov, Še ni ".
Vendar pa JSC zaupanje "Kyivmiskbud-1", imenovan po. Zagorodniy organizirano lastno proizvodnjo in dreves'lesenih oknih. Po Namestnik vodje zaupanje Nicholas Konj, drevesa'lesenih oknih se proizvaja z zaupanja, višje kakovosti, kot izdelki, Doki, in zato, družba jih uporablja v drage projekte. "Stroški naš kovinsko-plastičnih Oken približno $ 77 na sq. m, drevesa'kamen - $ 15 več. Za približno enak denar lahko kupite plastično okno, v drugi Kijev proizvajalcev, vendar smo sposobni razviti lastne proizvodnje, " je rekel Gospod Konja.

Drago izključno
Dragi mizarstvo uporabljajte samo gradbeniki, postavitvijo elite projektov. Čeprav je težko tekmovati z kovinsko-plastičnih Oken, ker če je bila povprečna cena zadnja dobra kvaliteta za dolgo časa že je $ 80-100 na kvadratni m, kakovost dreves'lesena Okna z dvojno zasteklitvijo, ki se izvajajo za proizvodnjo toka, na voljo vsaj na $ 200 na 1 cm. M. Vendar pa je družba TMM kupi trenutno le razkošje mizarstvo. "Preden smo kupili mizarstvo izključno v tujini, - je govoril v dobavni Oddelek v podjetju, - ampak zato, ker se je v zadnjih letih kapitala proizvajalci so znatno izboljšali kakovost svojih izdelkov, del Oken in vrat, zdaj kupite v Kijevu".
Cesta dreves'Jan mizarstvo kupite v kapital in podjetja otroci, ki graditi eno ali dve elite hiši v centru mesta. Tako, glede na glavnega podjetje KRAMALL Igor Prokopcuka, vse mizarstvo blago družba sprejme v Kijevu podjetij, ki pa jih prinese iz tujine. "Naše lastne proizvodnje lahko uredi, če govorimo o tradicionalnih izdelkov. Če so opremljene elite originalne modele, smo se mora zanesti na strokovnjake, ki smo jih skoraj ni ", je dejal Ihor Prokopchuk. Vendar pa je družba "Energobudleasing" ne mislim tako, in teden dni je organizirano lastno proizvodnjo elite dreves'lesena Okna, ki v skladu s predstavniki podjetja, bodo plačali za novega o'predmeti podjetja.

Prišli trgovci
Čeprav kapitala, ki zdaj zastopa interese približno 70-80% ukrajinski proizvajalci oken in vrat trgu, voditelji so še vedno Kijevu podjetij. Samo 20 200 podjetij se lahko pohvali z resnično visoko kakovost namestitve, mizarstvo, - pravi Oleg Beloshapka. - Zdaj s'vedno več je tako imenovanih proizvodna podjetja, ki je sestavljena iz več ljudi in zbrati tesarstvo gradnje dobesedno na kolena, nimajo celoten tehnološki cikel. Tako lahko zmanjšanje stopnje in srednja podjetja, naročila so povečali svoje dejavnosti. Veliko foremen skrbi za kakovost izdelka, so le zanima končni ceni ".
Čeprav je v zadnjih letih na trgu stavbnega nekoliko nižjo stopnjo svojega razvoja, v SV'v zvezi z izdajo razvijalci v regijah in poveča ugled strukture, ki omogoča, da prihranite energijo, bo še naprej razvijati aktivno. Glede na napovedi "stolarska", številni trgovci, mentorstvo in Skoplje kapitala, bodo vlagali v proizvodne zmogljivosti in bo kmalu obstoječih podjetij resne konkurence. Mere padejo, predvsem za proizvodna podjetja, vendar mnogi od njih, nasprotno, bo zapustiti trg, ne morejo vzdržati konkurence v kvaliteti.
VIR: Poslovni kapitala

Vir: http://stroymart. com. ua

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика