суббота, 24 мая 2014 г.

Razumno in zanesljivo - osnovno načelo, pribor ISSA 2006-11-02 15:28:52

Gradnja in rekonstrukcija.

Razumno in zanesljivo - osnovno načelo, pribor Mazo
2006-11-02 15:28:52

Priročno rešitev za vsako priložnost
Podjetje ISSA znan v Evropi več kot 50 let. Proizvodnja se nahaja v Salzburgu in Trane, mesta, ki se nahajajo na ozemlju Avstrije. Zato, nakup opreme z logotipom podjetja, proizvajalci lahko prepričani o njenem izvoru in posledično na kakovost
Hvala geometrijske vezja s'vsebujejo delov, okno instrumentov, ki jih je Avstrijsko podjetje ISSA popolnoma prenese vse obremenitve in težo vrat. To je pomemben pogoj, da se zagotovi, da so okna pravilno služil mnogo let, in njegovega proizvajalca je bil razrešen pritožb strank.
Varnostna ključavnica zaradi dovolj kap (2 x 19 mm) in široko področje tolerance na križišču na shut-off elementov. Ko je ta pin, ki je globoko zakoreninjen v ustrezen cilj, in to je ena od najpomembnejših zahtev za dokaz Windows. Okno za enostavno odpre in zapre za dolgo časa, nabor instrumentov, ki jih je naprava, dobava rolete, po katerem se je vedno samodejno posname pravilen položaj in tudi zaščitena pred poškodbami zaradi napačnih gibov pri odpiranju. Posebna različica, škarje ročico v sklopov ISSA za ventile s obrniti na nižje vzmetenje omogoča racionalno organizirati izmenjavo in da se prepreči nabiranje kondenzata. Ta reže za zračenje zelo enostaven za uporabo: na listi je prevedena v visokem položaju, in kota 45 stopinj, je glede na 10-13 mm, odvisno od njegove velikosti. Ne dlje podregiony ni potrebno. V napravah ISSA naprednih vgrajenih stražar pred samovoljno loputanje nagubani listi.

Svoboda izbire
Zdaj vse dele in komponente, pribor ISSA lahko dobili ne le v dobro znani Golden različico, vendar z novo opremo - srebrna blagovne znamke površine Silber-videz. Kot z Zlato prevleko, Silber-pogled je tri-layer prevleko, ki izpolnjuje vse zahteve RAL. Okno blok, v katerem beli plastični pokrov v kombinaciji s srebrno opremo, izgleda zelo eleganten. Poleg tega, srebrne barve površine, ki so v popolni harmoniji s katerokoli barvo profilov, zank, ni treba, da zaprete okrasne kapice, in glavna stvar - Silber-videz ni ločeno vrsto strojne opreme, je še vedno enako dobro dokazano Multi Trend.

Dodaj zanesljivost?
Razumna rešitev za zaklepanje sistema je kombinacija zaklepanje zatiči in razvita posebej za njih ustrezno palice. S'enotnost med seboj, ustavi te podrobnosti so samodejno nastavljeni, da igrajo strehe od 10 do 14 mm, vodenje, tako na področju odstopanje v + / - 2 mm Obrnite tlak ohranjanje zatiči lahko prilagodi. Okno listi, nameščeni aparati, zelo priročno v delovanje, kot anti-nožice, ki so narejeni v obliki čeden cilindričnimi valji.
Od začetka leta 2002 vse izdelke, ki jih je ISSA so ukrajinski Certifikat kakovosti
VIR: Predstavitev.

Vir: http://stroymart. com. ua

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика