суббота, 24 мая 2014 г.

Priporočila za čiščenje Oken in vrat iz PVC 2006-11-02 15:26:51

Gradnja in rekonstrukcija.

Priporočila za čiščenje Oken in vrat iz PVC
2006-11-02 15:26:51

Čiščenje steklenih
Stekla je krhko površino, tako da lahko nikoli ne odstranite umazanijo iz Windows trdimi ali ostrimi predmeti. Je potrebna uporaba posebnih orodij za čiščenje očal, ki jih lahko kupite v kateri koli trgovini strojne opreme ali, v skrajnih primerih pa se odpravijo milo ali šampon. Ostaja štukature, barve ali drugih vztrajno onesnaževanje previdno odrežite rezilo, ki pri delu je treba priložiti steklo vsaj kota. Za čiščenje bolje, da uporabite trdi rezila, ki so narejena iz navadnega jekla (tip rezila "Neva"). Ne sme nikoli uporabljati za čiščenje Windows agresivnih čistil, ki vsebujejo caustic alkali!

Čisto tesnjenje tesnil
Tesnilo EPDM pobarvane črno. Če na njih z'tam so bili vložki, ki jih je mogoče odpraviti s vodni raztopini redno čiščenje izdelkov, ki se uporabljajo doma. V vsakem primeru, ne, hišni Ljubljenčki čiščenje podloge topil. Če en čas blazine so izgubili elastičnost ali počeno, jih je treba nadomestiti. Če pravilno izkoristiti, to se lahko zgodi, ne prej kot v 5 letih.

Čiščenje RAM
Za čiščenje slik, ki jih lahko uporabite čistila, ki so izdelana posebej za ta namen, ki jih ponujajo proizvajalci, kot tudi sredstva, mešana z vodo, ki se navadno uporabljajo v dom za pomivanje posode. V vsakem primeru, ne uporabljati topil, saj je površina lahko poškodbami in umazanijo lahko prodrejo globoko v okvir. Poleg tega lahko obstajajo raztopljenih snovi, stabilizira površino, in tistimi, ki ga varujejo pred penetracijo sevanja, ki privede do trajne spremembe v barvi in površinske poškodbe.
Vrste onesnaževanja in priporočila za njihovo čiščenje.
Glede na vrsto onesnaževanja, ki ga lahko priporočajo različne metode čiščenja Ta priporočila so povzeti v tabeli
VIR: Vitrina

Vir: http://stroymart. com. ua

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика