четверг, 1 мая 2014 г.

Razmišljati, primerjati, izberite, graditi, uživajte... kratek program ukrepov

V naslovu tega člena je oblikovana starost staro vprašanje vsake gradbene sezone, ki zavrtel Triler strinjate se, da vedno ne ujemajo z interesi potrošnikov končnega izdelka in prodajalec kaj zanimivega v vseh pogledih, da je izdelek, ki ga bodo pozorni in se imenuje zdaj najbolj capacious besedo, počitniška hiša ali hiša, ki je bolj v skladu s tradicijo stavbe v Rusiji zgrajenih objektov.

Primerjava z Triler ni naključno. Priprave za gradnjo koči, razvoj projekta in njegovo izvajanje (niso vedno nedvoumno rezultat) je spomnil, skript, Ameriški film. Parcele, ki so stranke, arhitekt, Builder in veliko več znakov, v vsakem posameznem primeru nepredvidljivih in spreminjanje kot vključitev velikega števila mnenj "strokovnjaki" vse vrste. Edina stranka, ki zahteva, da v večini primerov, občutek škoda, postane stranka, na katerih glavo samo pade različnih izbor in oskrbe. Kot je s'izkazalo se je, premalo izbire in možnost opereladova obdobju na Splošno sprosti potencial za razvijalce iz dvoma, je bilo vse jasno.

Ni stanje danes, ko v ospredje tako imenovane faktor zaupanja v strokovne, tehnik - oseba, ki ima določeno znanje in izkušnje. Praktično vse gradnje se začne z zbiranjem informacij prek različnih kanalov; od prijateljev in sorodnikov, oglaševanje in pritisnite, z obvezno'obvezno zaposlovanje svetovalec, svetovalec, vlogo pogosto bodisi arhitekt ali Graditelj, ki so Amaterski, da se vključijo v multi-level consulting v velikih področju informacij. Brez trdijo, da je celovita analiza težav, ki so nastale med gradnjo koča, še vedno poskušali osvetliti nekatere pomembne vidike organizacije celotno zadevo.

Gosto ritem življenja, mnogi od nas prinaša pa dober dohodek z razumevanjem potrebno razkladanje in rekreacija ne samo v kratkih dni praznikov, ampak tudi v vsakdanjem življenju, ki je napolnjena z skrbijo otroke in njihove starše. Počitniška koča, kako so lepa in cenovno ugodna, vendar v območjih z nestabilno podnebje, kjer boste morali ujeti vsak lep dan je dolg in ceste na parceli pogosto postane ovira za odhod, so morali razmišljati o združuje udobje tehnične opreme mesta, apartma s priložnosti za države ostalo.

Zdi povsem logična rešitev, s'združiti posel in zabavo, udobje z lepo pokrajino, svež zrak in hoja z otroki, pomanjkanje mestnega hrupa z vsak dan v stiku z naravo, tudi na majhnem prostoru, naložbe v nepremičnine pozornost nameniti svoj prosti čas. Razen želje, potrebe in možnosti, s katero se, sodeč po tekoč gradbeništvo, vse ni tako slabo, kot je napovedal, in več in več ljudi, ki se nameravajo začeti z gradnjo zasebnih domov dimenzij dohodki in potrebe.

Veliko imam nekaj izkušenj, popravilo starega in novega apartmaji so dobro seznanjeni z orodno vrstico charms komunikacije s oblikovalec arhitekt, Graditelj, dobavitelji materialov in pohištva, nekdo je uspelo in so poskus, da zgraditi kočo v neobvladljivi inflacije letih od zgodnjih 90-H. Potovanja v tujino za več odprla velika razlika med odnosom do zasebnega stanovanja tam, in mi, računskih pokazala razmerje med zgrajena v Rusiji in na Zahodu število in kakovost hiš in palač. Poleg tega ideologije zasebni hiši postale dostopne za širok krog ljudi, s prihodom novih, uvoženih materialov, tehnologij in izkušenj na področju gradnje. Lokomotiv zasebne stanovanjske gradnje je pridobivanje hitrosti, ne glede na krize in rasti cen za storitve in materiale, veliko kompleksnost procesa gradnje in počasno nastajanje civilizirani odnosi med potrošnikom in prodajalcem.

Gledal razvoj tega sektorja gradnja za trg, najbolj jasno razvidno, vse rastoči trend globlje specializacijo v vse vrste dela, postane koristno, da zagotovimo boljše storitve preko obsežne zbirke posebne ciljne regije in sosednjih specialitete, ki je na koncu koristi stranke.

Seveda je mogoče, dolgo in podrobno z', da razišče vzrok za vedno večje število gradnjo zidanice, vendar bo pustil to nalogo, da sociologi, ekonomisti in analitiki in poskusite slediti vseh fazah gradnje z vidika kupca.

Poznajo številni gradbeniki bližini začetku sezone ogrevajo s rastoča dejavnost tistih, ki želijo zgraditi lastno hišo, mediji in razstavni dejavnosti. Skoraj vse specializirane in gradnja edition je pripravljen za začetek sezone napredni materiali za koči gradnje, pri katerem ni enostavno navigacijo tudi za izkušene osebe, da ne omenjam, da potencialne stranke, prvič soočajo s to težavo.

Vse gradnjo koči, ki se začne na terenu, ali natančneje z pridobivanje zemljišč in da bo v prihodnosti pomembno vplivajo na izbiro projekta in znesek stroškov za razvoj območja. Da bomo poskušali na kratko osvetliti nekatere vidike izbiro spletnega mesta. Velikost zemljišča parcele neposredno površino', povezane z dimenzijo prihodnosti hiša je tako, kot če skrajne vrednosti gostote zgradb na zemljišče, ki zagotavljajo udobno pogoje za življenje. Da razmisli o možnosti, da najvišji ne bomo, ker je očitno, da hektar gozda brez težav bodo hiše in Vile 1000 m2, vendar je v tem primeru dobra ideja, da razmišljamo o prihodnosti pokrajine krajine, katerih vrednost je lahko primerno gradnje. Za vikend srednje zastarelo velikosti s skupno površino 200 do 300 m2 potrebno površino 1200 m2 in stavbe površina stavbe do 150-200m2, da je koča je zaželeno, da izberejo ali oblikovanje zelo kompakten.

Optimalno v Severnem pasu države, za hiša 300 m2, da so parceli 3000-4000 m2 z na's avtoceste od Severni ali severovzhodni strani, kot vse sobe koča, ki ne zahtevajo nobene naravne svetlobe ali Južna orientacija (glavni vhod, hodnik, garaža, stopnice), praviloma se nahajajo iz strani'pogon, zato je projekt, ki so izbrani v skladu z načelom samodejno usmerjen dnevne sobe na Južni strani. Lokacija zemljišča, v južnih regijah bolj svobodno, čeprav prav tako zahteva skrbno analizo. V resnici pri izbiri zemljišča, poleg tega, da posrednik, ampak nepremičnine po možnosti prisotnost arhitekt, še posebej za območja z velike razlike v nadmorskih višinah, gradnjo, ki je skoraj vedno dražji, kot na cestah. Za oceno kompleksnih dostojanstva mesto za ne-specialist težko, realtor na naravo dela, ki se zanima za dvig prodajne cene, predvsem zato, ker je pogosto nizko kvalificiranih in nezmožnost, da napovedujejo za stranko na posledice prodaje v fazi reševanja sporov z inženiring, komunikacije, sporazumov in podobno.

Prisotnost arhitekt in svetovalec nepremičninske agencije prvi prenašajo slabo, ker je vsaka izmed njih se osredotoča na problem iz različnih zornih kotov; agent dušo predvsem najboljših strani predmet, arhitekt kasneje odloči času vakaros'zaporniki naloge scrane ni uspelo značilnosti mesta. Samo na circumstantial dokaz, da nimajo podatkov o sestavi tal in podtalnice ravni, to je zelo težko, da bi se izognili težavam v prihodnje z izbiro vrste in oblikovanje temeljev in na Splošno zmogljivosti v koči, v kleti in pritličju.

Ocena na oči, višina značilnosti lokacije pogosto prinaša veliko gradbeniki in nato opravite stranke, da prevzame stroške izkopa delo, dewatering in izboljšave. Edina pravilna pot je bila in je še specializirane organizacije, je inženirsko-geoloških raziskav.

Kaj je to? Če območju, ki je izbran, in to ni celovit razvoj veliko paleto zidanice, kjer, kot pravilo, raziskovalna vprašanja, ki so se odločili, centralno, je smiselno, da se naročite topografske raziskava, še posebej za kompleksne terena merilu 1:500 ali 1:200, če se nameravate storiti podroben krajinsko in zaželeno, saj sodobnih orodij za oblikovanje v digitalni obliki. Fotografiranje bo omogočilo, oblikovalec natančno uskladiti stavbe na straneh svetlobe in najboljši razgled na pokrajino, za izračun pobočju pod'kongresi in mesta v prostoru, da ugotovite, ogenj odmori med sosednjih objektov in točko za povezavo na ulici omrežij. Tam je pojem poderevnoy streljanje, tj. z natančno lokacijo in pasme zelenja, to anketo, na spletnih mestih z veliko dreves, ali v prisotnosti zelo dragocene rastline, ki potrebujejo obvezna'se prepričajte, da shranite.

Geološke raziskave proizvajajo za določitev nosilne lastnosti tal in sestave in raven podzemnih voda, del del, vključenih vrtanje in vzorčenje tal in vode (v koči, od 2 do 6 vrtin različnih globinah, odvisno od dimenzije zgradbe in sestave tal), laboratorijske preiskave in poročila s priporočili o vrsti ustanov in njihovo zaščito. Opozoriti je treba, da sile so sklenitvi licenčne organizacij, ki so se registrirali in prejeli uradno dovoljenje za delo na določenem področju.

Praktično vse design odločitve na temeljih, ki so sprejete v izračuni in razvit v projekte poljuben imenik vikend, vključno z našo potrebo, da potrdi rezultate raziskave. Ločeno temo za vsak projekt je tako imenovani toplotni izračun širše strukture, preprosto povedano v projektih imenik vsebuje določene konstrukte in debelina zunanje stene, ki obvezna'obvezna v skladu z veljavnimi predpisi morali preveriti za vsako klimatske cone, poleg tega, da so nekateri projekti, ki so bili razviti pred naročanjem novih standardov. To delo ne zahteva pretiranega truda in energije, vendar obvezno'obvezna.

V individualno oblikovanje arhitekta morajo obravnavati z ekipo inženirjev vseh omenjenih vprašanj, poleg oblikovanje za območja z permafrostu in potresna dejavnost, za katero je potrebna za vključevanje posameznih strokovnjakov. V začetku članka smo se pogovarjali o udobje v koči, ki je neločljiva od vprašanj inženirsko podporo stavbe. To vprašanje je veliko-stranicami in ozko specializacijo zahteva sodelovanje mnogih strokovnjakov. Pogosto težave z elektriko, telefon, kanalizacijo in vodo nerazumljiva veliko kupcev in gradbeniki in pa gradnja v super drago. Iz globoko študij teh vprašanj je pogosto odvisno od tega stroški zemljišča in stroške dela, povezane s komunikacijo, v vsakem primeru individualno delo. Ta kategorija vprašanj, ki se nanaša in inženiring notranje opreme za kočo, število možnosti, ki lahko doseže več deset glede na vrsto proizvajalca opreme in nivo storitev. V predlaganih projektov za imenik, razvila ena izmed možnih različic sistemov notranjih električne inštalacije, vodovoda in Kanalizacije, ogrevanja in oskrbe s toploto (kotel soba).

Naročanje in sprejemanje topos'm in poročilo o Geologija, arhitekt, dobi priložnost, da odloči, kako visoko "dal" gradbeništvu uporablja za zunanje stene, kako Usmeriti koči na stran, kaj materialov predložiti v odobritev. Vsa ta dela, praviloma so to storili poleg glavni projekt, ki ga kupijo katalogu ali naročil posamezno. Za vsak projekt imenik naj bi dobili nasvete in, če je potrebno, da prilagoditve, ki so potrebne, da se projekt.

Zlasti med kupci mnenja, da majhne spremembe v pripravljen projekt ne predstavlja kompleksnost projekta avtorjev. Vendar pa to ne drži, tudi majhna sprememba dimenzije objekta in vrsto osnovnih struktur povzročil pomembne obdelave, in zaradi napak in nepravilnosti. Za večjo jasnost, lahko damo primer: ko želite spremeniti eno od dimenzij, ki iz prostorov arhitekt in ekipa oblikovalcev in inženirjev, ki so morali prilagoditi, tlorisov in nadmorskih višinah, oddelkov in obračun količine za arhitekturne risbe za zamenjavo krog temelje, tla, strehe sistem, na katerem so navedene vse specifikacije materialov, da bi spremembe v tehniki oddelkov. Seveda je še vedno cenejši od naročanja posameznega projekta, vendar pa je precej dražji kot nakup dokumentacijo, brez kakršne koli spremembe. Stroški dela se določi individualno. Želimo našim strankam dober izbor in izvedba pridobljenih projektov.

Vir: uradni List "Koči Zbirko"

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика