четверг, 1 мая 2014 г.

Kako bi popravila hodnik v Hruščov?

Kako bi popravila hodnik v Hruščov?

Glavni razlikovalni element stare zgradbe so majhne in neprijetno postavitev. V SV'zato, prenovljena hodnik v Hruščov je izvedena v dveh smereh - spremembe dimenzije hodnika ali uporabne okrasne metode, ki omogočajo vizualno povečanje prostora in bi bilo bolj prijetno.

Na hodnik, je glavni vhod v stanovanje. On poudarja slog vso hišo, in ustvarja določeno razpoloženje takoj, ko vstopite v stanovanje. Zdi se, da je koridor majhnem stanovanju ne zagotavlja za gostinstvo, vendar popravilo hodnika bo pomagal popraviti ta položaj.

Kako izbrati dodelavo materialov?

Izbira dodelavo materialov je potrebno, da se izloči tiste, ki lahko kradejo dragoceni kvadratnih centimetrov, na primer o'capacious olajšave mavca, drevesa'lesene stenske plošče, drywall, umetnega kamna in druge Zato, če Ste se odločili, da bi popravil v hodniku, potem je idealna rešitev - teksturirane Ozadje ali barva.

Izbira majhen hodnik dodelavo materialov, je vredno razmisliti, ki vizualno povečati prostor, ki bo omogočil ustrezno barvo.

Za majhen hodnik Hruščov optimalno naslednji shemi:
  • mehek bel strop, ki bo videti zgoraj in razpršeno svetlobo, zato je najbolje pogledati sijajni stropov v hodniku ;
  • stene svetlobnih barv - rumena, mleka in mlečnih izdelkov, svetlo zelena, bež in siva. Za kontrast lahko del stene so pobarvane v rjava ali oranžna barva;
  • gladka tla, ustvarja gladko linije.

Izbira talne obloge za koridor

Pavel je operativni del, še posebej nadstropju hodnik. Če se odločite, da bi drevesa'Jan parket ali laminat, območje pred vrata, morate narediti keramične ploščice ali kamen. Pomembno med drevesi'leseni parket in ploščice, da bi prava poteza, izvedel s pomočjo sklepov, da drevo ne uničijo proti trdi razpostavljene.


Spoji med plošče ali laminata mora biti vodoodporna, impregnirani s posebno zaščitno strukturo.

Priporočljivo je, da eno tla v hodniku in kuhinji, tako gladek prehod bo omogočilo, da ustvarjajo vtis več prostora.

Koridor razsvetljava v Hruščov

Popravilo hodnik v Hruščov zagotavlja visoko-kakovostno razsvetljavo, mora biti enotna in zelo svetlo. Svetla luč mora biti nameščena v zgornji del ogledala, ki Vam omogoča, da vidite sebe v ogledalo, da enako svetlobo, ki se odbije od ogledala, bo dodatno kritje prostor.

Priporočljivo je, da uporabite več virov svetlobe, to bo skriti določene pomanjkljivosti v koridor in poudariti dostojanstvo. Vi lahko postavite pozornosti v ustroennom Kabinet ali za gradnjo območja posebnega frize z osvetlitvijo.

V ozkih prostorih in visokih stropih, svetloba je usmerjena na steno. In, obratno, z nizkim stropom, izberite svetilko z navzdol usmerjena svetloba.

Ogledalo v koridorju

Popravilo hodnik v Hruščov ne mislim, da brez ogledal, polka, večje ogledalo, bolj lahko, da je presledek. Zelo priročno, če lahko vidite sebe v ogledalo, v polni rasti. Lahko namestite omaro z ogledala, uporablja veliko ogledalo, v katerem je nameščen obuvnoy ali Colonna, in lahko ogledalo v celoti okrasite steno.

Glavni namen popravila na hodnik, da bi bilo funkcionalno in udobno, in za to dobro koli ideje.




Članke na temo:

  • Ploščice v hodniku
  • Kako narediti tla v hodniku?
  • Popravilo zidu v koridorju
  • Kopalnica design v Hruščov
  • Pravilno konča koridor
Kategorija: Popravilo koridor
Datum: 30. Januar 2012
Oznake: hodnika, Khrushev

Vir: deluxmaster. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика