четверг, 1 мая 2014 г.

Kako bi popravila spalnice z lastnimi rokami?

Kako bi popravila spalnice z lastnimi rokami?

Spalnica - zgolj osebni prostor, zato popravilo spalnice z lastnimi rokami, ki ima določene posebnosti. V spalnici, v nasprotju z dnevno sobo, kjer je pomembna funkcionalnost, poudarek je na udobje in tiho. Zato slog rešitev spalnice je lahko zelo drugačen od drugih prostorov stanovanja in biti motivirani posameznih okusov in preferenc.

Color design spalnice

Pri izbiri barv je potrebno upoštevati konfiguracijo spalnice, višina stropa in usmerjenost kardinal. Če so Okna spalnice obraz proti Jugu, jugovzhodu ali jugozahodu, zasnova je ohranil v igri kul odtenki. Če spalnice orientirane na Sever-Zahod ali Sever-Vzhod, ki mora prevladati topli toni.

Popravilo majhnih spalnica bi morala biti narejena iz lahkih materialov, ki vizualno da je prostor bolj in bolj prostorna. Intenzivno, živahne barve bolj primerna za spalnice velike velikosti.

Zdaj se zdi, kombinacija bele barve s temnimi barvami, vendar je vredno pam'ne pozabite, da je oblika, v celoti izdelan v črni in beli, v spalnici se morda zdi dolgočasno.

Delo z barvo, je pomembno, da ne pretiravajte in ne ustvarjajo zastoje med'notranje zadeve, še posebej, ko teče popravila otroške spalnice.

Tekstil in oblikovanje elementov spalnica

Celotno barvno shemo nastavitev ne le barva, strop, tla in stene, ampak tudi tekstil. Blazine, zavese in bedspreads mora biti tudi v skladu s splošno ton spalnica, tako da so izbrane le po polni zaključek inter'jer. Kot Priglashenie toni stene, strop in tla, več nasičenih lahko tekstil.


Prvotna varianta tekstil je zaslon, ne samo učinkovito skrije privez iz ljubopitljiv oči, ampak tudi igra vlogo super stilnih elementov.

Izdelava popravila spalnice z lastnimi rokami, lahko bi krošnjami, ki ustvarja psihološko udobje in zasebnost. Odvisno od tkanine in vrsto nadstreška, ta element oblikovanja izgleda v redu, ne samo v spalnici, ki je izdelan v vintage stilu, vendar v sodobnem inter'Yeri.

Drugo prvotni načrt metoda - stopničke v spalnici. Stopničke učinkovito deli spalnica področju in ustvarja posebno udobje spalni prostor. Poleg ozaveščanja tla, Ga vizualno povečavo okna, kar ustvarja učinek panoramskih zasteklitev, ki oknu se začne od tal.

Spalnica razsvetljavo

Popravilo spalnice z lastnimi rokami bi morala zagotoviti subtilnih svetlobnih rešitev. Umetne razsvetljave mora biti pestra in večnamenski. Splošno razsvetljavo mora biti svetel, vendar ne oster.

Tako soba je bila svetla, in je izgledala kot odprt, kot je mogoče, ni priporočljivo, da postavite Kabinet poleg okna, njegovo mesto v kotu. In toaletno mizico ali toaletno mizico, nasprotno, v bližino okna.

Pravilno barvo in svetlobo rešitev spalnice in strokovno izbrana tekstil, bo ustvaril v Svojo spalnico prijeten kotiček.



Članke na temo:

  • Izbor Ozadje za spalnico
  • Stopničke v spalnici
  • Popravilo otroška spalnica
  • Popravilo majhnih spalnica
  • Popravilo sob v stanovanju
Kategorija: Popravilo spalnica
Datum: 6. Februar 2012
Oznake: spalnica

Vir: deluxmaster. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика