четверг, 1 мая 2014 г.

Projektiranje hiš

"Kaj moramo zgraditi hišo? Risanje - živimo ", - vse nam te besede iz otroških pesmi. A le redki vedo, da je to "risanje" v bistvu je pol uspeha projekta. Po vsem, tudi, da bi hiše za ptice tip birdhouse, moraš nekako izračunati razmerje stene, velikost vnosnega in tako naprej, Torej, kaj govoriti takšne stavbe, kot je koča? Tukaj bi bilo treba zagotoviti, da se vse: in sobe za vse člane sedem'th in kuhinjo, kot tudi tehnične zmogljivosti. Da in postavitev spletne strani je tudi ni slabo, da razmišljajo vnaprej. Zato je prvo vprašanje, ki ga je treba rešiti v SV'ASCO z prihodnosti gradbišču, bo stati'je povezana z zasnovo koči.

Oblikovanje koči, ki poteka v več fazah in se lahko zastopa naslednje pojme: vaša ideja, arhitekturno projektiranje, gradbeni projekt, ki bo vključeval nabor oblikovanje, risbe in skice in dokumentacijo o inženiring sistemov. Razmislite o teh konceptov v več podrobnosti.

Ideja je kombinacija vaše "želim, da bi bilo tako." Tukaj ne smete res misliš o skladnosti obsega, uporabljenih materialov in lokacija greznic. Naj bo to letenje vaše domišljije, omejevalniki, ki lahko služijo le individualne želje vsakega od sedmih članov'th, in debeline vaše denarnice. Ostalo je stvar strokovnjakov. Prejeli celovite informacije o tem, kaj želite doseči kot rezultat, usposobljeni arhitekti, ki se bo začela druga faza oblikovanje koča, in sicer v delu, ki je določen kot arhitekturni projekt. Zdaj pa je podroben načrt tla in ureditev prostorov, fasad, razmislite o uporabljenih materialov, kot tudi zagotoviti, da bo vaša hiša videti odlično na ozadju na okolico. V tej fazi je treba zagotoviti naslednje risbe in dokumenti: tlorisov, arhitekturno prerezi, fasade, položaj načrt in glavni načrt, kot tudi na vse to je treba priložiti pojasnilo.

Ampak tako daleč vaše hiše, ki še vedno obstaja v nekaterih metafizični občutek in ne na posamezno lokacijo ali kateri koli komunikacijski sistemi ne Pref'priključen. To je tukaj, da se začne tretji fazi oblikovanja koča je oblikovanje gradbenih projektov. Pomembno je, da v smislu, da ga bo odvisna od tega, koliko je v svoji koči, ki bo priročno z vidika tehnike in komunikacijskih sistemov. Na tej stopnji strokovnjaki bodo razvili takšne podrobnosti: postavitev in dimenzije Temelje, tla projektov, načrt scans prezračevalni vodi, poročila in risbe skokih, načrti, strešna konstrukcija, kot tudi projekte, ki vse strukturne komponente (kot so verande).

Zato, oblikovanje koči, ki je popoln. Na strani imate kup risbe in načrte. Vprašanje je: kaj zdaj storiti z njo. Najlažji način, seveda, da bi isto gradbeno podjetje - naj jih izvajajo v vaše sanje v skladu z vsemi načrti. In vse bi bilo super, če pred tem ne gredo skozi drugo malo, vendar, žal, ni vedno prijetno postopek - potrjevanje vseh teh vrednostnih papirjev v ustrezne organe. Kot rezultat, boste dobili papir, s ponosen name "Potni list projekta", ki mora biti potrjena s strani lokalnih Oddelek za arhitekturo in urbanizem. Če pa je predvsem ta teče okoli, da ne želite, nato podjetje-Builder je, da vam ponudimo naše storitve v sodelovanju s projektom ali za svetovanje, podjetje, ki se ukvarja rešitev teh vprašanj. Praviloma uglednih organizacij, ki imajo svoje poteze dejanja, tako da celoten postopek traja precej manj časa, kot ga imaš. In kar je najpomembnejše, lahko prihranite veliko energije in živcev, kar je pomembno.

Zdaj, ko je projekt odobren, boste morali čakati do konca gradnje in uživajte v vašem novem domu!

Juraska Ekaterina



Sem članek napisan posebej za podjetje VIR. Na popolno ali delno uporabo materialov povezavo do www. eremont. EN obvezni'obvezno

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика