четверг, 1 мая 2014 г.

Projekti hiš

Hiša ni le štiri stene, tla in strop. Dom je kraj, kjer se počutite udobno, kjer ste vedno dobrodošli, kjer boste lahko pozabili na vse buzz okolici svetu. Zato, da je nakup državo hiše ali počitniška hiša, boste morali zanašati na svoje občutke. Navsezadnje, če v koči ne boste zadovoljni, zakon o njih sprejemajo - sljubitsja" tukaj je malo verjetno, da bi pomagali.

Vendar je postopek za izbor koča samo na vizualne merila bodo neskončno, in kaj storiti, če želite zgraditi kočo na posamezen projekt. Kako bo? Za začetek je preprosto pregled vseh projektov hišic, ki vam lahko ponudijo arhitekt, gradbeno, kjer ste se odločili, da se prijavite. Ampak tukaj lahko dobite veliko možnosti, da izberete, iz katere so vaše sanje doma, je težko. Torej, preden začnete, da vidite, projekti hiš, se odločite sami, kaj materiala za vašo hišo bo končal. Standard ponuja izbiro naslednjih možnosti: počitniška hiša iz lesa, opeke, in lesa, okvir hiši ali v kombinaciji.

Vsak projekt, ki je, nedvomno, ima svoje prednosti. Da, opeke koča je zgrajena, kot pravijo, za vedno. V tej hiši vam ne bo treba skrbeti za prenovo, vsaj 100 let. Torej, ves denar, ki ga vlagajo v to bo treba nadomestiti. Drevesa'kamen koči, ki se opravi, kot pravilo, svetlobni in ne zahteva zunanje in notranje predložiti. Čeprav pogosto za izboljšanje izolacije delovanje in večjo estetiko take hiše, obložene z opeko ali dekorativne klinkerja.

Vsakdo je seznanjen z Evropsko predmestnih hiš, z bulging, temno, z prevoznik tramovi in belim polnilom. Te hiše se lahko služijo kot svetlo ilustracija tako pojem kot okvir koči. Lahkotnost in vzdržljivost. Ni čudno, ti modeli so bili tako zelo cenjene v Evropi. Ti modeli so dobre, da stene so komaj nosi vse breme, in zato v hiši stene je lahko postavljen kot vam je všeč ali ni.

Kombinirano različico koča je simbioza iz opeke in dreves'kamnitih hišic. Močno dnu opeke vam omogoča, da eksperimentirate z drevesi'leseni vrh. Lepota in udobje so glavne značilnosti takšnega projekta.

Pristojni projekt koča mora zagotoviti vse informacije: videz hiše, notranja razporeditev prostorov in tehnične zmogljivosti, načrti za javne gospodarske službe in postavitev parcela. Torej, v desnem arhitekturne delavnice v vas najprej bi rad vprašal o topografske značilnosti območja, hidrogeoloških razmer, razpoložljivosti, cest, oskrbe z električno energijo in tako naprej, Koča je vse isti hiši za sezonske, ki prebivajo, vendar pa je na željo, je mogoče živeti in pozimi. Zato, projekt mora biti jasno navedene vse notranje vire toplote. Običajno ogrevanje vode v sistem, vendar je mogoče, in uporabo kamini in peči.

Voda v koči, ki običajno prihaja iz dobro ali wells, kanalizacije je lokalna cesspool. Napeljave opravite odprt ali zaprt.

Ni nepomembno del pri načrtovanju hiše je kvantitativna sestava sedmih'th. Res, v tej hiši prostor bi moralo biti dovolj za vse! Zato, če želite deliti sobo še bolje v projekt in se dogovoriti s člani sedem'th. Tako po izgradnji ni izkazalo se je, da je nekdo dal v sobi, da projekt je bil določen kot shramba. Če je vaš namen je dvonadstronim koči, je bolje, da zagotavljajo sobe za starejše družinske člane v pritličju. Razumno porazdelitev sobe omogoča, da uporabljate prostor v koči, ki je najbolj funkcionalno in blagodejno vpliva na njegov videz.

Kot pravilo, območje koči, ki se giblje od 100 do 150 m2, kar pomeni, da je prostor v vašem domu bi morala biti dovolj za vse.

Juraska Ekaterina



Sem članek napisan posebej za podjetje VIR. Na popolno ali delno uporabo materialov povezavo do www. eremont. EN obvezni'obvezno

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика