суббота, 24 мая 2014 г.

Maroškem slogu v notranjosti.

Če ste bom imela hišo, kjer eksotična mešanica v harmoniji z eleganco, nato Maroškem slogu je prava izbira za vas. Ta slog je postala zelo priljubljena na Zahodu.



Maroko je kraj obdan z skrivnosti in je pod vplivom različnih kultur. Geografsko nahaja med Evropo in Afriko, v Atlantskem oceanu in Sredozemskem morju, je mozaik različnih kultur in je edinstvena zmes vsega, kar je najboljše v sosednjih Državah. Kot so Francija, Portugalska, Španija, vse svoje dekorativnih stilov, ki so v notranjosti se odraža v Maroškem slogu, ki jo naredi edinstveno. Okrasitev svoje hiše v Maroškem stilu, lahko spustim, ker izbiro dekoracije precej veliko.

Barve, ki se uporabljajo v Maroškem slogu.

Svetle barve, kot so svetlo oranžna, rdeča, ochre, modra in svetlo zelena, zlato in srebro se lahko uporablja za podčrtaj kontaktnih točk. Pomembno je razumeti, da so te svetle barve se uporabljajo samo za vtis, da je del Maroško notranje zadeve in se uporablja na splošno po vsej hiši. Sobe so v celoti pobarvane v zelene in oranžne barve.

Maroški pohištvo.

V Maroškem slogu pohištva, kot pravilo, udobno in se nahaja čim bližje na tla, kot Maročani verjamejo, da je bolje biti bližje tlom. Domov kot oaza in notranjosti ponuja sproščujoče vzdušje. Pohištvo, kot pravilo, iz kovanega železa ali lesa. Več podrobnosti v pohištvo resiliencia.

Uporabite bogate teksture, jih postavite povsod. Blazine zajeti ekscentrična materialov s kompleksnimi modeli in v zelo svetlih barv, težke žametne zavese, zavese platišča, preprogo tla in eksotičnih materialov - vse te sestavine so bogate Maroškem slogu.

Maroškem slogu ne bi bil popoln brez ustrezne arome, ki spremljajo ta stil. Eksotične vonjave, muškatni orešček ali cimeta, navdihuje domišljijo skrivnostni kraji. Uporabite veliko sveč in aromatskih palice z različnimi okusi poustvariti vzdušje Maroških mestih.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика