суббота, 24 мая 2014 г.

Indijski slogu v notranjosti. Dodatki.

Indijski kulturi je občudoval veliko ljudi, zaradi svoje edinstvenosti in njegova bogata zgodovina. Indijski umetnosti je tudi ena izmed najbolj težko, vendar tudi najbolj lepa je, ker obstaja veliko legend o bogov in njihovih cerkva. Če ste ljubitelj te kulture, imamo dobre novice, vam ni nujno iti v Indijo, da bi uživali v njihovi kulturi. Obstaja veliko pripomočkov, ki so lahko vključeni v notranjost vašega doma.



Kot je za stene v hiši, morate biti previdni pri izbiri in izbor cvetja slikarstvo. Če iščete tip barve za prikaz določene teme, biti zelo previdni, ko izberete. Glej, ona paše z drugimi barvami v svojo notranjost.

Indijski sobe so bili zelo prijazni - poskusi, da igrajo v tem smislu, uporaba tal barve za stene in pribor. Če vaše stene so neprivlačna skozi razseka barve, najboljši način za rešitev tega problema je, da zavesa s krpo in nato pobarvane. Stene ne sme biti svetlo, in uporabite bež, rumena. Izberite pohištvo v sobi.

Dnevna soba videti bolje, če si dal tabela z nizko stoli, ki so narejeni iz lesa. Barve, ki mora biti obarvana z oranžno in črno. To bo dobra izbira, še posebej, če na sedež in nazaj bo rattan. Barva pohištva, kot pravilo, v odtenkih bež in celo črno in ebony, od katerih je večina pohištvo narejeno v Indiji, nekateri so z cvetlični motivi.

Če želite, da bi vaša hiša z zrakom Indijski trgovini, nakup okrašena z svilene niti zlata in srebra. Uporabiti ga je mogoče za namizni prti, zavese in dekorativne blazine. Slednje so najbolj pomemben element, in Indijski opremljanje.

Eden od glavnih dodatki v Indiji je kulturni in duhovni pomen lesene kipe ali svete živali. Ta pes ali bison, kar pomeni blaginjo v nekaterih delih Indije. Keramični predmeti, izdelani ročno, so zelo priljubljene pri zdravljenju sobe.
V spalnici je postelja, ki je povezana s sprostitev, ki bi morala biti velika in narejene iz lesa, ki je napolnjena z lepa blazine. Lahko izvedete štiri-poster posteljo, okrašena z večino materialov : .

Razsvetljava ima tudi pomembno vlogo v Indijskem stilu, je priporočljivo, svetilke ne bambusa, protja.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика