суббота, 24 мая 2014 г.

Francoskem slogu v notranjosti.

Vsaka hiša je edinstven v tem, da odraža vašo osebnost in življenjski slog lastnika. Ko jih potrebujete, da bi notranjost ohišja, to ne sme prevladovati moda najnovejše tehnične dosežke in lastne preference in udobje. Še najbolj zanimivo v smeri oblikovanja združiti klasičen stil z edinstveno osebno aplikacije.



Med notranje oblikovanje trendi in stili v francoskem slogu, je eden od najbolj samovoljno pri oblikovanju. To vam bo omogočilo, da se igrajo z nakit in dodatki, slike, fotografije. Vpliv pomembnih umetniških trendov - Baroka in klasike, Rokoko obrnil v francoskem slogu v prefinjeno nastavitev skrivnostno in nepredvidljivo.

Pristni francoski slog je osnovni sobe z visokim stropom, stolpci podporo, majhni balkoni, ki je okrašena s kovanega železa in ekstra dolgo okno. Pohištvo iz masivnega lesa, resiliencia s temnimi odtenki.

Stene so pobarvane v naravnih barvah in na njihovo ozadje predmetov barvno kontrast. Plemenito tekstura - žamet ter saten svetle barve: smaragdno zelena, temno rdeča in siva, z odtenkih črne, bele ali zlato. Bogate teksture, ki so v skladu z zapleteno design, pohištvo in tkanine, daje sestave bilance. Vezenine in čipke so uporabljene v zelo majhnih deležih, da bi se izognili občutek zadušitve.

Dekoracija in čipke druga značilnost francoskem slogu. Velike stare ure, ki visi na steni, ogledala in slike z lesenimi okvirji so kontaktne točke za notranje zadeve. Priti v hišo bolj pristni francoski slog, ki ga želite uporabiti sliko (ni nujno, prvotno umetnikov impresionizem. Sodobno različico slike, ki je črno-belo ali Sepia slike, ki prikazujejo znanih mest, Pariza ali noč slike (sprejeti na noč).

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика