суббота, 24 мая 2014 г.

Indijski slogu v notranjosti. Dodatki.

Indijski kulturi je občudoval veliko ljudi, zaradi svoje edinstvenosti in njegova bogata zgodovina. Indijski umetnosti je tudi ena izmed najbolj težko, vendar tudi najbolj lepa je, ker obstaja veliko legend o bogov in njihovih cerkva. Če ste ljubitelj te kulture, imamo dobre novice, vam ni nujno iti v Indijo, da bi uživali v njihovi kulturi. Obstaja veliko pripomočkov, ki so lahko vključeni v notranjost vašega doma.

 



Kot je za stene v hiši, morate biti previdni pri izbiri in izbor cvetja slikarstvo. Če iščete tip barve zaslona določeni temi, bodite previdni, ko ga izberete. Glej, ona paše z drugimi barvami v svojo notranjost.

Indijski sobe so bili zelo prijazni - poskusi, da igrajo v tem smislu, uporaba tal barve za stene in pribor. Če vaše stene so neprivlačna skozi razseka barve, najboljši način za rešitev tega problema je, da zavesa krpo, nato pa barve. Stene ne sme biti svetlo, in uporabite bež, rumena. Izberite pohištvo v sobi.

Dnevna soba videti bolje, če si dal tabela z nizko stoli, ki so narejeni iz lesa. Barve, ki mora biti obarvana z oranžno in črno. To bo dobra izbira, še posebej, če ima sedež in naslonjalo je narejena iz ratana. Barva pohištva, kot pravilo, v odtenkih bež in celo črno in ebony, od katerih je večina pohištvo narejeno v Indiji, nekateri so z cvetlični motivi.

Če želite, da bi vaša hiša z zrakom Indijski trgovini, nakup okrašena z svilene niti zlata in srebra. Uporabiti ga je mogoče za namizni prti, zavese in dekorativne blazine. Slednje so najbolj pomemben element, in Indijski dogovoru.

Eden od glavnih dodatki v Indiji je kulturni in duhovni pomen lesene kipe ali svete živali. Ta pes ali bison, kar pomeni blaginjo v nekaterih delih Indije. Keramični predmeti, izdelani ročno, so zelo priljubljeni v dekoracijo prostorov.
V spalnici je postelja, ki je povezana s sprostitev, ki bi morala biti velika in narejene iz lesa, ki je napolnjena z lepa blazine. Lahko izvedete štiri-poster posteljo, okrašena z večino materialov.

Razsvetljava ima tudi pomembno vlogo v Indijskem stilu, je priporočljivo, svetilke ne tkane bambusa.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика