суббота, 24 мая 2014 г.

Notranjost, ki je v Japonski slog.

Glavni vidik Japonski slog modela je njegova preprostost. Torej, če se odločite za ta tip notranje zadeve, morate najprej se znebite nereda v vašem domu. Zapomniti si moramo, da je Japonski slog je lepo, vsebuje številne dekorativne elemente, ki spodbuja sožitja v prostor, pohištvo je preprosto in funkcionalno. Glavne značilnosti Japonski slog v notranjosti so ravne črte in jasno določen prostor.

 



Če želite to storiti popravilo ene sobe v Japonski slog. Izberite sobo, ki ima velika Okna, po možnosti s pogledom na vrt, tako da je bil občutek odprtosti. Da se podrobno določijo prostor uporabo Shoji plošče, iz riža, papirja, na lesenem okvirju. Te plošče so tradicionalni način distribucije prostor v Japonski domove in ustvariti več Orientalski vzdušje. Poleg tega prispevajo k prehod svetlobe in prezračevanje prostora, in na drugi strani, zagotavljajo optimalno stopnjo tajnosti.

Za dekoracijo Windows uporaba bambusa žaluzije. Uporaba teh dveh elementov je jamstvo za oblikovanje tradicionalne Japonske vzdušje. Da okrasite sobo, dodajte nekaj dnu sedeži, tatami, več blazine.

Japonski slog, ki temelji na nesorazmerja, se šteje, da je ustvarjalno, v primerjavi z simetrije, ki daje statične smislu. Ne glede elementov, ki jih uporabljate, jih postavite tako, da so asimetrično. Japonski stil je značilno, da ne, svetle barve, morajo biti nevtralni. In, da dodate barvo v notranjosti uporabo kristalno očala v odtenkih roza, vijolična, siva in jih postavite tudi asimetrično. Okrasite prostor z rožo kompozicije (ikebana), in stenske poslikave z Japonskimi motivi.

Za osvetlitev prostora v Japonski slog notranjosti uporaba lokalnih mehko osvetljenost okolice, ki je nameščen na strop. Je treba poudariti, da je najpomembnejši podrobnosti za notranje zadeve, ki je ustvarila vtis, prostornost izvedbe.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика