четверг, 22 мая 2014 г.

Lep varovala 2006-11-02 14:46:46

Gradnja in rekonstrukcija.








Lep varovala
2006-11-02 14:46:46

Lep trdna ograja in vrata ne le oblika prvi pogled drugih, o tem, kdo živi za ograjo, ampak tudi, da zagotovi udobje v'jahanje na ozemlju skrbi za varnost lastnika spletnega mesta ali prostore.


Sodobni trg ponuja številne možnosti oblikovanja vhodi kot v zasebni lastnini in industrijske objekte. Poskusimo razumeti sodobno "vrata obilja".

Tipologija in razvrstitev
Resnično veliko različnih gates predstavil na ukrajinski trg, strokovnjaki, ki so razvrščene glede na več kriterijev:
1. Na mestu namestitve:
• omejitev na'ski ('dostop vrata);
• omejitev na'vpis objektov (stanovanjskih in industrijskih vrat).
2. Z obvladovanjem vrata:
• ročno odpreti;
• opremljen z avtomatsko.
3. Glede na vrsto polnjenje krpo vrat:
• valovite pločevine;
• iz "sendvič"plošče;
• kombinirani;
• drevesa'IANA;
• kovanega železa, itd
4. Na konstrukcijske značilnosti:
• swing;
• področna;
• drsna vrata (drsna, konzole, drsna);
• rolevie;
• nagib navzgor (plošča).
Swing gates - classic možnost v'dostop vrata. So enostavne za namestitev in enostavno vzdrževanje. Vratnega lahko kovanega železa maska, valovite pločevine, "sendvič"-plošče, katere koli kombinacije teh materialov, in tako naprej, Pogosto nihajna vrata so opremljena z električnim pogonom z daljinskim upravljalnikom, varnostnih sistemov in odklepanje.
Te vrste vrat, je najbolj pogosto zastopani na ukrajinski trg. Večina del izvaja swing gates so narejeni za majhne družbe in nimajo registrirane blagovne znamke. Vendar pa skupaj z izdelki "brez imena", ukrajinski trg vrata iz znanih domačih in tujih proizvajalcev: "PSV", "Krifel", "Lucon" (Ukrajina), itd
Sekcijska vrata so zdaj na široko uporabljajo v industriji in v zasebnem sektorju. Strukturno platnu ta vrsta vrat je sestavljena iz več delov, z'Združeni med seboj prepletene zank. V korist sekcijska vrata reči, udobje in enostavnost namestitve, varno delovanje, zanesljivo zaščito pred taksist, racionalno sistem odpiranja, velika vrata, tesnjenje, izolacija in spodoben videz, vrata te vrste dajo vsak prostor. V mnenju potrošnikov, edina pomanjkljivost sekcijska vrata - njihova cena (glejte poglavje "Cene").
Kot pravilo, sekcijska vrata so sestavljena iz sendvič plošč, debeline 20 ali 40 mm 45 mm, v Novoferm), ki so izdelani iz pocinkanega jekla z valovanje ali plantactin vzorec in poliuretana, s'Združeno z kemijske metode. Zaradi struktura oddelkov in pritrjevanje večtočkovne portal slike v vrata, sekcijska vrata imajo visoko stopnjo stabilnosti za mehanske vplive in varno zaščito najemodajalec iz obiščite vsiljivce.
Te vrste vrat znano, na ukrajinski trg, v okviru naslednjih blagovnih znamk: Hermann, Novoferm, Thermoline (Nemčija), Crawford (Švedska), Wisniowski (Poljska), "PSV", "Krifel", "Lucon" (Ukrajina), itd
Drsna vrata, praviloma omeji na'vstop na ozemlje. Glavni "adut" te vrste vrat - ni potrebe za dodatni prostor za odpiranje ventilov. Pri odpiranju vrata ne guideways niti od spodaj ali od zgoraj - jih potisnite na stran, kot da bi v zraku. Zato, tudi v neugodnih vremenskih razmerah drsna vrata odpreti enostavno ne sme omejiti z močnim vetrom, ni nobenih problemov z vožnjo guideways blato in promerzanija valji.
Vratnega lahko sendvič plošče, gofrolist, žar, okrašena z različnimi elementi ali pa v kombinaciji.
Na ukrajinski trg sam dokazal, drsna vrata od naslednjih blagovnih znamk: PSV, Krifel, "Lucon" (Ukrajina), Wisniowski (Poljska), itd
Rolevie vrata, je nastavljen kot pravilo, na približno industrijske'strani z veliko prometa. Strokovnjaki priporočajo, da uporabljajo te vrste vrat za o'predmeti z visoko odprtine. Ker vrata leaf curl v kompaktni roll nad odprtino, rolevie vrata, določena v trgovinah, je zgornja meja, ki obstaja veliko komunikacije ali dela mostna dvigala. Z drugimi besedami, ki jih je treba namestiti, kjer je mogoče uporabiti sekcijska vrata.
Ta vrata so zelo preprosta v njihovo oblikovanje. So zbrani iz relativno majhnega števila elementov, ki jim je ekonomično, zanesljivo in repairability.
Vrste prevračanjem vrata - vozni barvah. Uporabljajo se predvsem v podzemnih in multi-nadstropne garaže, trgovske centre in v o'predmeti, ki imajo visoke zahteve glede varnosti.
Velik izbor prevračanjem predstavlja vrata v Ukrajini podjetje izdelki "HORMANN" (Nemčija), Wisniowski (Poljska), "Lucon" (Ukrajina), itd
Tilt-up (panel) in vrata, ki je določena kot pravilo, v garažah. Oblikovanje vrat je sestavljena iz pravokotne krpo (ščit), okvirji za posebne cevi pravokotne oddelek: sistem vzmeti bilance stanja in Elektromehanski pogon. Vratnega lahko iz valovitega jekla ali lesa. Praviloma vratnega je okrepljeno z dvema dodatnima navpičnih črtic. Ko odprete vrata ščit, ki se gibljejo na tirih, ki so nameščeni plastični valji, zaseda mesto pod strop prostora. Sistem vzmeti z napravo za zaščito pred motenje prsti, in od spring break lažje delovanje (tudi če odpiranje / zapiranje vrat ročno) in install shield v vse možne razmere. Te vrata so pogosto opremljeni z mehansko napravo za zaščito pred taksist.
Čeprav režijske vrata niso zmagal na priljubljenost med domačimi potrošniki, te vrste vrat je selitev v Ukrajini pod naslednjimi blagovnimi znamkami: Wisniowski (Poljska), Novoferm (Nemčija), "Lucon" (Ukrajina).

Obseg in struktura trga
Po ocenam strokovnjakov, lani v Ukrajini je izvedla približno 45-50 tisoč vrata za skupno $ 30-35 milijonov
Predstavniki različnih podjetij deluje na tem "portalu" podjetja, je ugotovil, da ukrajinskega trga gate je jasno razdeljene v dve veliki, skoraj ne more stati'medsebojno povezanih segmentov: tradicionalna in sodobna vhodna vrata.
Tradicionalni cilj strokovnjaki atribut low-tech proizvode, ki so narejeni, bolj pogosto, "obrt" način. Ta segment trga, ki je nastala v glavnem na račun vseh običajnih at'vhodna in garažna vrata, "no name". Strokovnjaki opomba: kljub temu, da je danes v skupni količini ukrajinskega trga gate, del tradicionalne strukture precej veliko (približno 80% v fizični izraz in približno 60% v gotovini), razvoj tega segmenta trga, ne more biti imenovano dinamično. Povpraševanje po tradicionalnih vrata iz leta v leto je približno na isti ravni in so v glavnem ki jih zasebni potrošniki iz regije. Potem so tisti ljudje, ki živijo v majhnih mestih in vaseh, Ukrajine in iz različnih razlogov niso pripravljeni vlagati dodaten denar v portal izdelkov. Zmogljivost tega segmenta na trgu, je po ocenah strokovnjakov na približno $ 17-20 milijonov eur po mnenju analitikov bo povpraševanje po tradicionalnih vrata v letu 2002 povečala za ne več kot 0, 5-2%, v primerjavi z letom 2001. In letos po napovedi nekaterih strokovnjakov, je obseg prodaje tradicionalnih vrata lahko celo nekoliko zmanjšalo v primerjavi z letom 2002.
Zelo različne dinamike je v opazovanem segmentu sodobne vrata, ki vključuje visoko-tehnoloških izdelkov iz znanih tujih in domačih proizvajalcev. Torej, zadnje leto, nekatera podjetja ponujajo potrošnikom sodobna vrata, je uspelo povečati prodajo za skoraj dva-krat (v primerjavi z letom 2001). Vendar, po mnenju strokovnjakov, skupna rast povpraševanja po sodobnih portal design je približno 20% na leto. Dinamičen razvoj tega segmenta ukrajinski portal na trg je pogojen z aktivno industrijske in zasebne gradnje, ki se ohranijo v prestolnici in večjih mestih. Po mnenju strokovnjakov, v letu 2002 v Ukrajini je izvedla približno 10 tisoč sodobna vrata (približno $ 10-12 milijonov

Struktura trga
Po mnenju strokovnjakov, struktura ukrajinski trg sodobna vrata, je, kot sledi. Vodja prodaje so, seveda, sekcijska garažna in industrijska vrata, je dodeljen za te vrste vrat tržni delež 50-60%. Tržni delež drsna vrata strokovnjaki ocenjujejo, od 15-20%, rollover - 10%, swing - 10% in dvižno-rotacijsko - ne več kot 2-3%.
Po mnenju strokovnjakov, ki je danes v Ukrajini je hitro rastoče povpraševanje po industrijskih vrat. Pred nekaj leti, tržni delež zasedenih, ki jih sodobna vrata za industrijske objekte, je bil ne več kot 5%do 8%. Danes, po mnenju strokovnjakov, da doseže okoli 20%.

Kategorije : operaterji
Po najbolj konservativnih ocenah, v Ukrajini obstaja več kot 100 podjetij, ki stojijo', povezane s "portal podjetja." Pogojno se lahko razvrstijo kot to:
1. Predstavništva tujih proizvajalcev vrata, ki dobava ukrajinski trg končni izdelek (na primer, ukrajinski predstavnik urada nemško podjetje HORMANN), ali komponente (kot so zastopanje v Ukrajino nemško podjetje glavi, da Obseg Herberg KG). Zastopanje, praviloma niso prodaji izdelkov za končnega kupca - njihova funkcija je, da nastanek in razvoj prodajne mreže.
2. Velikih domačih podjetij, ki se ukvarjajo s proizvodnjo vrat po svoje ali tuje blagovne znamke uvoženih komponente (na primer: PSV, Torpal, Termoline-UA, Kartec in drugi ) Za podjetja, ki so vključena v to kategorijo spadajo tudi oblikovanje lastnih prodajalca omrežja, vendar ne pozabite, "pozorni" in končnega potrošnika. V državi je veliko teh podjetij so enote, ki so vključene v namestitev portal izdelkov.
3. Trgovci prvih dveh kategorij. Te družbe so usmerjene v končni potrošnik. Praviloma opravljajo namestitev vrata in zagotoviti garancijski servis odkupljenih pridelkov. Največjih podjetij v tej kategoriji splošno delo z več tujih in domačih partnerjev, s čimer bi najbolje izpolnjujejo zahteve kupcev. Med podjetji v tej kategoriji vključujejo: "TAKKO", "steelarm" D.o.o. in drugim
4. Proizvajalci tradicionalnih vrata. Praviloma takšne subjekte, ki so ukvarjajo z izdelavo vrat, od časa do časa in dela na načelu "podkovani in pozabiti." Večina podjetij v tej kategoriji niso "breme" samo po sebi niti Sklop proizvodov, prodanih, niti svojih garancijskih storitev.
Najbolj vplivnih podjetij, "nastavi ton zvonjenja" na ukrajinski trg vrata, lahko omenimo naslednje družbe: "TAKKO", Corporation "Transexpo", "PSV", "APC nadzor", "TORPAL" itd

Stopnje
Stroške vrat je odvisna od številnih parametrov, oblikovanju funkcij, s katerimi se sooča, velikost vrata, dodatna oprema. V povprečju, swing gates bo strošek kupca $ 200-400, rolevie - o $ 100/m2, sekcijska in drsna, okoli $ 1000.
V letu 2002, nekatera podjetja so se povečale cene predstavljeni izdelki, v primerjavi s cenami iz leta 2001. Zdi se, o'izjeme razlogi za takšno dinamiko cen v Ukrajini so bile ugotovljene (nezadovoljene obstaja povpraševanje, število gospodarskih subjektov na trgu raste, cene surovin ostajajo isti) - ampak dejstvo ostaja: cene so višje za približno 3-5%. Kako pa'izvedeti ceno povečanje je lahko posledica dveh razlogov. Prvi posodobljeno linijo izdelkov (jasno je, da novi modeli imajo po navadi boljše delovanje in so zato dražje zastarelo). Drugi je "igra" na tečajna razlika (ni skrivnost, da kljub dejstvu, da vse Evrope, ki delajo z Evrom, glavni izračun je valuta, v naši državi - ameriški dolar. Po spremembi v razmerju "dolar / Evro, stroški vrata v "številke", seveda, se je povečala. S tem dvig cen je samo posledica upada vrednosti AMERIŠKE valute).

Namestitev. Storitev. Jamstva
Po mnenju strokovnjakov, skoraj vse kapitalu družbe brezplačne dostave gate v Kijevu. Vendar pa je montaža vrat običajno ni vključen v ceno sobe - v povprečju za namestitev storitve bodo morali "plačati" 10-20% celotnih stroškov gradnje. Seveda, če kupec ni prepričan, da mu bo uspelo pravilno izvedbo inštalacijskih del za lastne sile ali s pomočjo "prijatelj locksmith", podjetje-prodajalec ne bi motilo. Vendar v tem primeru o garancija na kupljene vrata bodo pozabili. Mimogrede, standardni garancijski rok je nameščena na vratih se giblje od 1 do 3 let.

Metode pospeševanja prodaje
Po mnenju večine subjektov, najboljše oglaševanje za podjetja, ki delujejo na ukrajinski trg vrata - prodajo kakovostnih proizvodov, strokovnjak za vgradnjo in zanesljive storitve prodajajo vrata. Danes je najbolj stabilen operacijski domača podjetja so zaposleni, ki tvorijo pozitivno podobo in bodite pozorni na uporabnike, ki v vseh fazah sodelovanja, od pred-prodajno svetovanje kupca in konča s brezhibno izpolnitev svojih garancija'obveznosti. Zaradi pravosodje je treba opozoriti, da na nastanek slike - to je precej dolgočasno. Najmanjši zdrs lahko "ogrožajo" prizadevanja podjetja. Zato, tiste družbe, ki resnično cenijo svoje ei'jamo, poskusite, da ne, da popravite napake, in jih opozori. Precej presenetljiv primer te strategije je na trgu mogoče izkušnje kapitala družbe "TAKKO": strokovnjaki podjetja "umaknil" stranka vrata, ki bi lahko v prihodnosti prinese dodatne težave kupil svoje ljudi in nadomesti nezanesljivega modela preizkušenih izdelkov. Vsa dela na zamenjavi vrat in opreme so bili opravljeni popolnoma brezplačno in v dokaj kratkem času. Seveda, v naši državi, taka strategija obnašanja podjetja na trgu, so prej izjema kot pravilo. Vendar pa prisotnost takšnih podjetij še vedno nam omogoča, da upam, da v bližnji prihodnosti ukrajinskega trga gate bo dobil precej "civilizirani" obliki.
Tradicionalne metode oglaševanja, podjetja, ki so vključene v poslovni portal, je najbolj učinkovita verjamejo, izvajanje neposrednega trženja delnic in postavitev informacij o podjetjih v poslovni, strokovni in prasowych medijev ali izvajanje specializiranih seminarjev za regionalni trgovce in monterje.
Večina velika kašča podjetja, ki aktivno sodeluje v različnih industriji in specializirane razstave. Na odzive strokovnjakov, sodelovanje na razstavah omogoča ne le, da "uvesti" v različne kategorije potrošnikov, ki s svojimi izdelki, ampak tudi za študij spremembe, ki se pojavljajo na trgu.

Avtomatika
Avtomatika za vrata, vsako leto je postala bolj priljubljena - avtomatski pogoni, ki so opremljeni z novimi in že "služil kot" gate. Po mnenju strokovnjakov, se je ta sektor "portal" na trgu, je razvoj najbolj dinamično. Glede na najbolj skromen ocene, letna rast prodaje ravni samodejno "nadev" za vrata, je vsaj 30-40% na leto.
Skoraj vse avtomatizacije se izvaja na ukrajinski trg, je tujega izvora." Levji delež proizvodov, dobavljenih v naši državi, iz Italije in Nemčije - po mnenju strokovnjakov, več kot polovico prodaje v Ukrajini vrata, avtomatika je v teh državah. Del trga je razdeljena med pogoni iz ZDA, na Poljskem, v Baltskih državah in Skandinaviji.
Najbolj opazen v ukrajinskem trgu takšne znamke avtomatika za vrata; "PRIŠEL", "LEPO", "MORJE", "REBRO", "FADINI" (Italija), "HORMANN", "SUBJEKT" (Nemčija), "CRAWFORD" ( Švedska), itd
Na žalost, avtomatika za vrata, iz "domačih proizvajalcev", ki je praktično ne predstavljeni na domačem trgu. Poleg tega, po mnenju strokovnjakov, je glavni razlog za tak neuspeh na zasebnem trgu je slabo pripravljeno politike trženja in nezadostnega obsega proizvodnje, ne kakovost.

Odprite sezamovo
Danes na ukrajinski trg široko paleto opreme za avtomatizacijo vrat različnih vrst - swing, drsna vrata (drsna), sekcijska, tilt-up, itd Strokovnjaki ugotavljajo, da je pogon za vrata - je odgovorna naloga. Preden se odločite za določen disk, morate upoštevati številne dejavnike: velikost vrat, njihovo strukturo, teža, namen uporabe, itd
Najbolj pogosto, parametrov, ki v tehnični opisi razlogov, zagotavljajo le približno predstavo o možnosti uporabe različnih modelov za določena vrata. Na primer, napor, ki ga mora ustvariti pogon za odpiranje nihajna vrata, je odvisno od geometrije svoje pritrjevanje, kakovost izvedbe zank, gradnjo krpo za vrat. Ti odtenki-veliko množico, zato strokovnjaki priporočajo, da zaupajo izbira avtomatizacijo za posebne vrata strokovnjaki.
Vendar, po mnenju strokovnjakov, tam so Splošna načela za izbor avtomatika na določeno vrsto vrat, ki ni odveč vedeti vsi. Zato večina proizvajalcev avtomatskih pogonov za vrata razvrsti svoje proizvode na intenzivnost uporabe in princip delovanja.
Za uporabo te vrste portal avtomatizacije:
• za zasebno uporabo;
• Splošna uporaba;
• industrijske aplikacije.
Pogoni za zasebno uporabo, ki so namenjene za opremo zasebnih vrata z intenzivnosti uporabe približno 50 ciklov na dan.
Pogoni za Splošno uporabo, optimalno prirejenem za avtomatizacijo vrat Splošno uporabo nizke intenzivnosti čez dan in visoka intenzivnost ob določenem času (npr. zjutraj in zvečer).
Pogoni za industrijske aplikacije, ki se uporabljajo za avtomatizacijo težkih in velikih industrijskih vrat z visoko intenzivnostjo uporabe skozi ves dan.
Načelo delovanja motorji so:
• Elektromehanski;
• hidravlični.
Elektromehanski pogon vsebuje elektromotor, z reduktorjem in črv prestavi.
Hidravlični pogon je sestavljen iz električnega motorja, črpalka hidravlični cilinder, ki se nahaja v eni stavbi.
Strokovnjaki priporočajo opremljanju ogromen vrata samodejno z hidravlični pogon, in lučka - s Elektromehanske.
Poleg tega proizvajalci vrata, avtomatika za javnost kompleti za avtomatizacijo različnih vrst vrat:
• pogoni za swing gates;
• pogoni za drsna vrata;
• pogoni za sekcijska vrata;
• pogoni za podrazredi-in-nad vrata itd.,
Avtomatika za vrata, poleg tega, da njene neposredne odgovornosti odpiranje/zapiranje ventilov, lahko opravlja tudi dodatne funkcije. Za primer: na in izklop razsvetljave moč uredbe pogon, glede na težo vrat, zvoka ali svetlobe obvestilo o začetku gibanja vrata. Sodobna avtomatika pogosto opremljen z vgrajeno timer, s katerim so vrata odprta ali zaprta v času. Poleg tega danes Avtomatika bolj zlili z požarne varnosti sistemov za upravljanje požarna vrata. V Ukrajini so že primeri predmetov s kompleksnimi integrirano avtomatizacijo.

Dockshelters
Podjetja, ki delajo na ukrajinski trg vrata, poskusite vsako leto razširiti paleto ponujenih izdelkov. Kot je v zadnjih letih najbolj dinamično razvijajočih sektorju industrijska vrata, mnoga podjetja ponujajo nove izdelke za industrijske aplikacije. To je dock zavetje odprtine (dock zavetišča), izravnavanje platforme, high-speed vrata itd.,
Nivojska platforme bistvenega pomena za Sestavljanje poslovnih prostorov. Te vam omogočajo, da z lahkoto premagali razlika v višini med nadstropju tovornjak in skladišča tla. Obstajajo tri glavne vrste niveliranje platforme: hidravlično zložljivo krošnjami, hidravlični zgibno vizir in mehanske.
Dockshelters ali, preprosto, dock zavetje, preprečuje vdor hladnega ali toplote med ravnanjem operacije, ščiti zgradbo pred prahom, sneg, dež in drugih vplivov na okolje. Trg ponuja dve vrsti tesnilne mase odprtine - napihljivi in zapesochnyi.
Visoke hitrosti prilagodljiv vrat je fleksibilno filmsko platno, tesen okvir, smontyrovano v vrata. Takih vrat je optimalno varianto za coniranje različnih področjih in preprečuje gibanje zračnih mas skozi vrata. Visoka hitrost odpiranja/zapiranja (do 1 m/sec), ki temelji na dejstvu, da je prilagodljiv platno z visoko hitrostjo rane na horizontalni gred avtomatski pogon, s čimer odpirajo vrata. Z enako visoko stopnjo je odvit, z zapiranjem zaslonke.

Slabi obeti na trgu
Strokovnjaki menijo, da v kompletih z In krog koče in industrijske gradnje letos ukrajinskega trga gate "odrasti", za približno 25%. Rast stopnje javnega interesa v portal izdelki bodo povzročile pojav na ukrajinski trg novih Evropskih blagovnih znamk. Po mnenju strokovnjakov, Ukrajina, lahko pričakujejo videz izdelkov iz držav Vzhodne Evrope in skupnosti neodvisnih držav. Cene za najbolj priljubljene vrste vrat (področna, swing), lahko rahlo zmanjšala (za 5%do 8%).
Rasti povpraševanja vrata bo povzročilo povečanje prodaje vrata, avtomatizacija.

Strokovno mnenje
Sergej Stetsenko, Generalni Direktor podjetja "TAKKO"
Prepričan sem, da tudi po 10 letih obstoja, "portal" podjetja v Ukrajini ne moremo trditi ego končno oblikovanje in strukturiranje.
Spremembe med operaterji, voditelji še vedno mogoče, vendar vsako leto bo težje. Danes je znano primerih oskrbe "stare" upravljavci in go-to-market "novo". Oba imata prednosti in slabosti. Naše podjetje jaz bi si oglejte kategorijo "izkušeni".

Oleg Ostapchuk, predsednik UPRAVE PSV
Treba je ukrajinski trg v sodobni vrata (high-sekcijska, drsna in nihajna modelov, ki so pogosto opremljeni z avtomatsko), leto v leto raste. Vsako leto naše podjetje poveča obseg proizvodnje vrata različnih tipov. Glede na pripombe analitiki, najbolj dinamično razvijajočih segment industrijskih vrat.
Čeprav še vedno znaten delež ukrajinski trg, uvaža, domači proizvajalci so postopoma "win mesto pod soncem". Veliko ukrajinskih podjetnikov, ki so že obvlada proizvodnjo visoko kakovost vrata.
Menim, da je ukrajinski proizvajalec ima nekaj prednosti pred uvoznik: prvič, domača vrata stroškov potrošnikov je nekaj cenejši uvoz. Drugič, čas dostave vrata nestandardnih velikosti, v Ukrajino, je še manj kot podobni izdelki, iz tuje proizvodnje. Tretjič, v primeru škode (na primer avtomobilov, itd. ) domača vrata lahko mogoče popraviti veliko hitreje kot uvoz.

Ocean Pavlenko, komercialni Direktor "Elan"
Danes v Ukrajini, najpogosteje zastopane štiri blagovne znamke sistemi za avtomatsko krmiljenje vrat: LEPO je, da je PRIŠEL, MARANTEC in HORMANN. Široko paleto izdelkov, od teh proizvajalcev so sposobni, da zadovoljijo tudi najbolj zahtevne stranke.
Prilagodljivost vrata, avtomatika za klimatske razmere Ukrajine, tehnične lastnosti različnih design in udobje, ki postanejo lastniki samodejno vrata povzroči bolj spodbujanje "Voronov avtomatizacije" v Ukrajini. Lahko rečem, da v zadnjem času se je povpraševanje za samodejno pogoni za vrata, seveda, je zrasla.

Dmitrij Konoplitsky, vodja marketinga Oddelek LLC "steelarm" Ltd.
Ukrajinski trg avtomatična garažna vrata pred kratkim doživela opazne spremembe - vstopil na trg domačih proizvajalcev vrat s poceni blaga. Vendar pa povpraševanje po uvoženih proizvodov se ne zmanjša. Tako, na primer, še vedno v veliko zaupanje strank so nemški vrata, ki združujejo stabilno kakovost, zanesljivost in sprejemljivo ceno. V razmerah visoke konkurence med uvoženo in ukrajinski izdelkov, vodilni položaj na trgu so podjetja, ki bo lahko ponuja kupcem ne le prodaje vrata, vendar je njihova montaža, garancijsko storitev. Glavna konkurenčna prednost proizvajalec vrata bodo postali pooblaščeni servisni center s široko paleto rezervnih delov.
VIR: Gradnja in rekonstrukcija

Vir: http://stroymart. com. ua

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика