четверг, 22 мая 2014 г.

V Moskvi bo porušena 13'predmeti za gradnjo podzemne

V Moskvi bo porušena 13 predmetov za gradnjo podzemne

"Sprejemljivo" Komisija Moskve (delovna skupina, ki je preučila vprašanja mesta-načrtovanje dejavnosti v zavarovanem območju o kulturni'predmete in lokacij) prišel do sklepa, da je potrebno, da se opravi o 13'predmeti, ki se nahaja na ulici bakuninskoe v Centru Moskve, da bi še naprej gradnjo Arbatsko-Pokrovskaya skladu metro station "Baumanskaya".

Menda glavo sprejemljivo Komisija Alexey Emelyanov, podatke o 13'predmeti, ki so bili izdelani za obrat "Fspro" in so bile zgrajene v času Sovjetske zveze.

Večina teh struktur danes so razširitve ali strukture. Tudi iz sporočila Alexey Emelyanov, je bilo navedeno, da je eden Oh'predmeti, ki se je prej bil poklicno šolo Morozova, ta stavba pripada 1806.


Za izgradnjo lobi, struktura zahteva sodobno oblikovanje in delno rušenje stavbe, za njegovo obnovo. Ker pod zemljo, bodo izkopali jamo, kjer se bo gradnja podzemne železnice. Menijo tudi, krepitev vseh zgodovinskih stavb.

Prej Ivan Besni, vodja članice enotnega podjetja "Moskva Metropolitan", je bilo sporočeno, da Arbatsko-Pokrovskaya črto na postaji "Baumanskaya", ki bo predvidoma odprt v letu 2012.

Tudi člani Komisije, ki bodo razpravljali o več o 200'predmetov, pripravljen za rušenje naročila, ki dajejo mestu organi.



Članke na temo:

  • Moskvoretsky Park, kjer so zgrajeni na'rekreacija predmetov, obiskali Sergej Sobyanin
  • V prestolnici se je začela gradnja poslovni center z geotermalno ogrevanje sistem
  • Načrtuje se izgradnja backup letališču v Tula regiji
  • Nadaljuje se gradnja dveh ravni Rosu'ASCI v Novosibirsku
  • V bližnji prihodnosti v Moskvi se bo začela na zelene strehe
Kategorija: Novice
Datum: 5. Marec 2012
Oznake: novice

Vir: deluxmaster. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика