четверг, 22 мая 2014 г.

Kot je za Kam'Jana steno 2006-11-02 14:47:26

Gradnja in rekonstrukcija.








Kot je za Kam'Jana steno
2006-11-02 14:47:26

Bolj zanesljiv način pasivno zaščito kot oklepnih vrat, ki jih je še treba ustanoviti. Vendar ne smemo in ne slepimo - tudi najboljši kovinski vrata ne jamči varnosti. Da bi se prava izbira, najprej jo je treba upoštevati namen prostorov in ustrezno stopnjo zaščite.

Zanesljivo zaščito
Trenutno kapitala podjetja ponujajo široko paleto oklepna kovinskih vrat, domače in tuje proizvodnje. Vendar pa vrata so različne. Ena zlahka vzdržijo eksplozija granate, drugi ne bodo biti resna ovira tudi za začetnike vlomilca. V Kijevu lahko najdete vrata takih svetovnih proizvajalcev, kot Mul-T-Lock, Superlock, Magen, Gerda, Master-Lock, Normap, Tesa, itd Zaščitna vrata se delijo na osnovne kovine in oklepna. Zasnova je enaka - dve jeklene pločevine, ki je povezan z robovi togost, vendar oklepna so bullet-proof plast. Kot pravilo, slednji so le, nameščenih na območjih, ki zahteva visoko stopnjo zaščite (npr. banke), za apartmaji se uporabljajo le redko (čeprav je to odvisno od vrste dejavnosti lastnika). Kovinskih vrat stražar na vhodu v stanovanje. Glede na prodajni Manager v podjetju "rja" Konstantin Kolesnikov, kot zaščitna vrata, je odvisno predvsem od jekla, iz katerih so izdelani. Je lahka kovinska vrata z debelino zunanji stanja 1, 2-1, 5 mm) in težka konstrukcija. To je splošno prepričanje, da je debelejša vrata, tako da je močnejši. V resnici pločevine debeline ne vpliva zaščitne lastnosti - sodobne proizvodne tehnologije omogočajo kovin z minimalno tankost in lahkotnosti, da se zagotovi največja trpežnost. Tako pogosto, debela vrata cenejša kot tanke. Po podatkih direktorja Oddelka za vrata SPV podjetje Vladimir Borodin, najnovejši model kovinskih vrat so izdelani iz pocinkanega jekla, ki niso podvrženi koroziji.
Kakovost vrata okoli oboda priloženo tesnilo, ki zagotavlja toplotne in zvočne izolacijske lastnosti. Za izboljšanje toplotne zaščite v design iz posebne izolacija visoke gostote.
Stroške kovinskih vrat je odvisna od proizvajalca (ukrajinski izdelki so v dveh ali celo trikrat cenejši), velikost (na primer gradbeništvo h 20-30% cenejši od podobnih velikim h), kakovost jekla, pribor, zunanjost, design. Tako, domačih proizvodov z našo opremo lahko kupite za $ 100-150, uvoz pohištva in okrasnih prekrivni poveča vrednost izdelka na $ 50-100. Standard kakovosti vrata se uvažajo brez neumnosti design in s poceni strojne opreme bo stalo $ 350-400. Uvozna vrata s standardno okovje in grad Mul-T-Lock 265 bo stalo $ 600-700 in modela so enake velikosti, ampak s dekorativne plošče na obeh straneh in skrite zanke - $ 800-900. Drago pribor zanje (na primer Zlato Medaljo, Millennium) bo povečalo stroške proizvodov na $ 80-100, ampak Gospod Kolesnikov je ne priporočamo, da shranite na zaklene, ker grad - glavni o'predmet pozornosti krekerji.

Posebna vrata
Tehnologijo proizvodnje oklepnih vrat precej zapletena, so bistveno dražje od običajnih kovin, zato se za nakup takšne proizvode bi bilo samo po posvetovanju s strokovnjakom. Običajno mala prodajalci, kovinskih vrat pod okriljem oklepna, zato je najbolje, da se obrnete na velikih, uveljavljenih podjetij na trgu. Mimogrede, certifikate za proizvodnjo oklepnih vrat se lahko pohvali z zelo malo. Vsak od teh vrata so jih testirali različne vrste orožja, in glede na rezultate preiskave so v določenem razredu armour. Oklepna bullet dokaz vrata $ 1400-5000. Tam so oklepnih vrat z zasjenčen Windows (zunanji del pod ogledalo, notranji prosojno) - uporabljajo se predvsem kot vhodna vrata za pisarniške prostore ($1500).
Poleg neprebojni, je eksplozijam vrata, ki so rebra, ki so locirani tako, da je zasnova eksplozije-odporne ($ 800-1400).

Vrata različnih
Na zunanji strani varnostna vrata običajno prekrita s posebnim plastike s teksturo različnih pasem drevo. Ta material ne reagira na spremembe temperature, vlažnosti naraste bolj odporen na poškodbe. Nekateri modeli so obloženi naravni furnir iz takih vrst lesa, kot so hrast, jelše, oreh, bukev, mahagoni ($800). Design vrata so lahko tako ravno in z olajšanjem element ima lahko različne oblike, vključno z lokom. Obokan se uporabljajo predvsem za opremo hiše ($1350). Kovinska vrata so bivalve, da je stopnja zaščite, ki nikakor ne slabše enotni listi. Po pričevanju Konstantin Kolesnikov, najbolj pritiskom barvne sheme - pod drevo. Običajno na zunanji strani vrat so narejene v temno barvo in barvo notranje izbrana v tonu, ali notranja vrata, ali barvo talne obloge. Obstajajo tudi kontrastne kombinacije, na primer, temna vrata in svetla tla.
VIR: Poslovni kapitala

Vir: http://stroymart. com. ua

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика