четверг, 22 мая 2014 г.

Avtomatska vrata 2006-11-02 14:47:57

Gradnja in rekonstrukcija.

Avtomatska vrata
2006-11-02 14:47:57


Avtomatična garažna vrata so vedno ni razširjena na našem tržišču. In zaman. Zaradi te strukture imajo številne koristne in potrebne kakovosti.
Prvič, vrata so zelo pomembna pri oblikovanje hiši in na vrtu plot, videz, vtis, ki daje hiši na sosede. Gates je prva stvar, ki vidi v'na prihodu v hišo. Lepo, dobro založena vrata, poudarjanje slog za Vaš dom, ali pa'jahanje na kmetijska zemljišča bodo pomagali, da bo prvi vtis o lastniku. In še posebej, če ga bodo sodobne tehnološke avtomatskih vrat, ki so bolj udobno in dejstvo, da Vam ni treba ven iz avta, da odprete njih - to je še posebej čutiti v slabem vremenu, ko je dež ali sneg. Gates, ki združuje kakovosti, udobju, trajnosti, zanesljivosti in estetike. In tudi varnosti. Avtomatska vrata niso le zaščita struktur, ampak tudi način za zaščito vašega avtomobila iz poseg, ki niso resne in resne hijackers, če želite omejiti dostop do ozemlju Vaše nepremičnine.
Vrata - to je glavni in najbolj ranljivi del vsako garažo. Ljudske zahteve za kakovost in estetika stvari in vsi izdelki so narašča, in sodobna avtomatizirana vrata zelo ustreza, saj že nimajo nič skupnega z creaking kosov železa z kašča grad v sredini. Zdaj je zlitine napredno tehnologijo z najnovejšimi materiali.
Kaj so vrste avtomatizirana vrata? Trenutno uporabljate vrata različnih tipov: mahati, drsna, nagib navzgor, sekcijska, valjanje in zložljiv. Za strojno'vhodih v garaže, pokrito Parkirišče veliko in drugih objektov se uporabljajo, kot pravilo, nacionalni, sekcijska, valjanje, zložljiva in drsna vrata. Za avtomatizacijo vrat je široko paleto opreme: samodejno stikala, daljinski upravljalnik elementi in elementi varnosti.
Zdaj mi bo povedal o vsako vrsto vrata v redu.
Kot'dostop vrata so najbolj pogosto uporablja swing in zdaj'ezdnoe vrata.
Swing gates. Najbolj tradicionalnih in pogosto uporabljeni obliki vrata, medtem ko je skupini. Razvili nekatere tradicije in opravljajo ščit za vrat. To lahko dreves'les, jeklo eno plast in dvoslojni valoviti ali gladko stanja, je treba za sendvič plošče in letvic varjene in kovani. V teku dvorišču'vhodna vrata listov, kot pravilo, se odprejo znotraj območja, in v garaži - out in pritrjena na stebre ograje skozi tečaji različnih modelov, ki so namenjeni, da se zagotovi enostavno in nemoteno gibanje. Vsekakor pa je prisotnost pogon ustvarja udobje pri uporabi teh vrat.
Pogoni za swing gates so razdeljeni na načelu tri razrede: linearni, vzvod in vozi pod zemljo namestitev. Linearni pogoni so nameščeni pospeševali in zagotoviti upravljanje vrat, tako, da spremenite dolžino aktivator, ki jih lahko Elektromehanske ali hidravlični. Vzvod pogoni, ki so sestavljene iz električni motor z orodja nameščena na nepremični del vrat (na primer stolpec), in vzvod, ki je pritrjena na vrata. Pogoni te vrste je treba uporabiti v primerih, ko ne morete uporabiti linearni pogoni zaradi posebne geometrije medsebojnega dogovora, zasuni in fiksne podpore. Pogoni za podzemno vgradnjo, so napravah, nameščenih v progi v bližini osi položaj tečaj vrat. Ponavadi vozi te vrste se uporabljajo v primerih stroge zahteve, da se ohrani videz avtomatizirana vrata (na primer, pam'spomenikov arhitekture), tako da gredo dobro skupaj s katerokoli arhitekturni slog. Princip delovanja te pogone lahko Elektromehanski in hidravlično. Ena od glavnih prednosti uporabe pogonov podzemnih namestitev je relativno velik kota odpiranja zavese: 135-180. Vse te vrste pogonov omogočajo sprostitev mehanizem v primeru, moči in odpiranje / zapiranje polken ročno. Ko namestite pogon v notranjosti garaže področjih, imeti morate ločen vhod.
Drsna vrata so uporabni, če je prostor omejen na vrata. Vrata imajo lahko drugačne oblike s spodaj lokacijo vodilnih železnici, ki visi nad glavo železnici ali tip konzole (prekinjena brez vrhu železnici). Pogon za drsna vrata je motor z opremo in pastorek. Menjalnik se lahko napolni kot usklajenost in tekočina za mazanje. Pogon je nameščen na Temelj v bližini krila. Prilagoditev truda v takšnih mehanizmov je z uporabo torne sklopke ali v elektronski obliki. Za prenos sile na vrata pritrjuje zobati stojalo. Te vrste vrat, je najbolj pogosto uporabljajo kot v'vstop na ozemlje nepremičnin. Tako krpo vrat je v istem design z ograjo.
Zdaj za garažna vrata.
Tilt-up vrata so celo listov v območju celotne zaslonke, gre navzgor in je odprta vzporedno z mejo. Uravnotežen vrata s pomočjo tovora ali vzmeti. Načrtovanje teh vrat je preprost in združuje moč, tiščanje po razumni ceni, tako da je ta vrata, je primerna za koča, ampak za državo koč. Učinkovitost, visoko varnost in udobje - razloge za veliko priljubljenost podrazredi-in-čez vrata.
Sekcijska vrata - je niz sendvič plošče, debeline 40 mm in višini od 400 do 600 mm, odvisno od celotne dimenzije vrat. Področna sendvič plošče, kot pravilo, je tri-plast design: dve plasti pocinkano jeklo, med katere jedro - polnila, kot je poliuretan, ki se injicira pod visokim pritiskom, ki zagotavlja trdnost in visoko trdnost plošče. V zameno, jeklene pločevine, ki je potekal dvostranski predelavo v več fazah: vroče pocinkana, s čimer se zaščiti listov pred korozijo, prevleko iz poliestra. Sendviči, ki se zapenja z močnimi zank. Iz obeh koncih vsak sendvič stojalo valji z vgrajenimi ležaji, ki vozijo na jeklene tirnice. V procesu odpiranja se platno premakne na tirnice navpično navzgor do stropa. Taka vrata so najbolj učinkovito uporabo notranjega prostora, garaže in ne zahtevajo dodatnega prostora pred vrata. Visoka zmogljivost sekcijska vrata, ki so določene z njihove oblikovne značilnosti. Zlom varianta vrata, poleg udobje, preprostost in varnost delovanja, zagotavlja zaščito pred neugodnih vremenskih razmerah zaradi optimalno tesnjenje zaradi stanja z'povezava oddelkov. Dvižni mehanizem vrata so lahko opremljena s preprostim extensionnode ali torzijske vzmetne, prilagoditev, ki vam omogoča, da izberejo primerno prizadeva za dvig / nižje vrata ročno. Električni pogon z daljinskim upravljalnikom nekoliko poveča stroške vrata, vendar je njihovo delovanje maksimalno enostavno in priročno. Nedvomne prednosti sekcijska vrata je mogoče parkirati neposredno pred garažo. Zaradi prvotni načrt, gate odpiranje, se pomaknite na strop in tako naprej. ne zavzemajo dodatnega prostora pri odpiranju / zapiranju. Opremljanje z električnim vrata vam omogoča, da se jih upravlja na daljavo, na primer iz avtomobila. Ta vrsta vrata primerna pri zamenjavi starih. V novo gradnjo zaslonke lahko izdelana s pravokotnim, trapezno, obokane ali polkrožno arch. Tudi vrata, ki se lahko predložijo del Okna in vhodna vrata.
Trak (trak) vrata, kot so polkna. Ko odprete vrata zviti v zvitek, ki se lahko nahajajo znotraj in zunaj garaže. Pomanjša, avtomatizirana vrata - je univerzalna rešitev. Takšna vrata se lahko namestijo v novih stavbah in na že zgrajene hiše, pomembna prednost, ki jim je optimalno rabo prostora. Premika v vertikalni ravnini vrata so zelo dobra rešitev, kjer se po'dovoz v garažo kratek ali pa se odpre neposredno na ulico. Postavljeno krpo, ki ne omejuje vidljivost, kar bistveno poveča varnost voznika. Profili so narejeni iz blaga, ki niso le zelo odporni na mehanske vplive, ampak tudi dobre toplotne in zvočne izolacijske lastnosti. Garaža, hvala za to, ne, zamrznjeno, vrata zaščito pred hrupom, ne glede na to, izhaja ali je znotraj ali zunaj garaže. Nameščanje roller vrata je mogoče, tudi, ko je nemogoče ugotoviti vratih druge vrste. Mimogrede, vratnega lahko ne samo, da stalno, ampak tudi perforirano za njeno izdelavo, uporabo posebne voznega barvah. Zmanjšati vrata je varno v vseh pogledih odločitev. Trajno vodniki ne omogočajo, da potegnite krpo. Elektromagnetne zavore pogona skupaj z obešalniki-blokade učinkovito preprečuje poskuša dvigniti vrata. Design zagotavlja zaščito pred pritiskom navzdol vrata. V primeru pojava morebitnih ovir na področju sončnih celic, vrata takoj ustavil. Moč tudi ni problem, vrata se lahko odprejo ali zaprejo z zasilno ročno upravljanje.
So vrata - novo, za naš trg. Po naročilu dobite skupaj s štirimi vrati shema 2:2 ali dva ventila shema 2:0 ali 0:2. Morda zasteklitev z več možnosti, da izberejo: dvojno akrilno ali karbonat transparentno steklo. Alternativa je možnost opremljanju ventili aluminija plošče so z izolacijo iz poliuretana ali fan rezila, izdelana iz aluminija. Sami polkna so izdelana iz aluminijastih profilov. Polje vrata iz jekla. Vrata lahko zaprete odprtine velikosti do 4500 x 4500 mm in so opremljeni s Elektromehanski pogon z obeh motorjev. Vrata se lahko uporablja tako znotraj kot zunaj prostora, pritrjena na steno ali na notranjo površino dome.
Izbor vrsti pogona za določen vrata je težko in odgovorno nalogo. Izbira je treba upoštevati velikost, obliko, maso, rolete, geometrija osnovnih elementov modela vrat, intenzivnosti uporabe in številne druge značilnosti. V tehničnih parametrov pogoni za swing gates, kot pravilo, je največja sila ustvaril pogon, dolžina listov, ki se izračuna drive in, redko, maksimalna teža vrat. V nastavitvah pogoni za drsna (drsna vrata, je običajno največje teže listov in navora vibracije na pogon orodja. Vse te parametre bi le približne ideje o možnostih uporabe enega ali drugega disk za podatke vrata. Na primer, prizadevati, da bo ustvarjanje linearni pogon z odprtjem swing gates, ni odvisno samo od sile, ki jih ustvari pogon, ampak tudi od geometrije njegovega zapiranja. S trdno gradnjo krpo vrat zahteva precej bolj zmogljiv pogon kot predalčni modelov, tako, da se upošteva vetrne obremenitve na listi in tako dalje Za nihajna in drsna vrata zahtevane pogon moč je v veliki meri odvisna od kakovosti vrata, okovje, valji, itd., Pomemben parameter izbira je intenzivnost uporabe nameščen pogon. Specifikacije se lahko izpolnijo parametrov, kot je povprečno število delovnih ciklov v dan, iz ure v uro, število ciklusov, med napak, itd., Na žalost, različnih proizvajalcev razlikujejo teh parametrov, ki jih uninformative. Vendar pa vsi proizvajalci sledite razvrstitev vozi na naprave za zasebno uporabo, pogoni za Splošno rabo in gonilnike za industrijske aplikacije (ali visoka intenzivnost). Izdelki za zasebno uporabo, ki so namenjene za oprema'vstop v zasebno lastnino z intenzivnosti uporabe približno 20 ciklov na dan, pogoni skupno uporabo so namenjeni za avtomatizacijo vrat Splošno uporabo nizke intenzivnosti uporabe čez dan in fiksno-intenzivno (npr. check-out avtomobile zjutraj in zvečer). To je lahko področje, stanovanja in hiše, Parkirišče za nekaj deset avtomobilov, itd., Gonilnike za industrijske aplikacije je v povprečju 300 ali več ciklov na dan, težka in velika vrata. Pri izbiri je pomembno tudi, da pustite, da deluje v razmerah nizkih temperaturah. Praksa kaže, da hidravlični pogoni za nihajna vrata, pogoni za drsna vrata s tekočino mazanje bolj odporne na nizke temperature.
Za nadzor vrata pogoni uporabljajo predvsem elektronsko krmiljenje enote, ki zagotavljajo možnost, da nastavite različne načine delovanja. Tak nadzor enoto lahko priključite različne kontrole in varnost potovanja: sončne celice, indukcijsko detektorji kovin za snemanje dejstvo, da je prisotnost avtomobila v določenem pasu cestišča, itd., Daljinsko upravljanje se lahko izvaja iz gumb, ki je povezan z vhodno bralnik kartic, koda tipkovnice, itd., Radio sprejemnik vam omogoča, da daljinsko krmiljenje pogona preko mini radio. Za zagotovitev varnega delovanja v'kongresov, ki se lahko uporablja za varnostne komponente: induktivni detektorji kovin, sončne celice, pnevmatsko meja, signalna luč. Nadzor enot in elementi varnostnih vprašanj, skoraj vsako podjetje, ki proizvaja pogonov. Jih je mogoče kupiti v paketu z razlogom, in ločeno. Z možnostjo, da v primeru izpada elektrike vrata odpirač z redno tipko.
Še enkrat reči, da avtomatska avtomatska vrata so dober potrošnik lastnosti, kot so trajnost, estetika, zanesljivost, varnost in enostavnost upravljanja. Upam, da ta pregled Vam bo pomagal izbrati primerna njihovi pogoji, vrste vrat. Vso srečo z izberite

VIR: Duh ravni

Vir: http://stroymart. com. ua

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика