четверг, 22 мая 2014 г.

Kuhinja: Feng Shui

Kuhinja je prostor, kuhanje, in, kot veste, smo, kar jemo. In ne le v neposrednem, čisto materialno smislu, ampak tudi v smislu bolj subtilne energije. Ta članek je o tem, kako uskladiti energije jedi iz vidika nauki Feng Shui.

Feng Shui je na splošno zelo prijazni kuhinji. Ne samo, da se lahko srečujejo in sobivajo nezdružljiva elementa ogenj in vodo, je v kuhinji, v skladu s temi nauki, odgovorna za odnose moških in žensk (vsaj v delu, ki se nanaša na skupne Finance).

Ogenj in vodo

Ogenj in vodo, kot je dejal, nezdružljiva. Vendar pa so vedno prisotna v naši kuhinji, grozi, da bo njihova nasprotja v naši in tako težko življenje. Za zaščito pred negativnim vplivom, nespodobni vnutren elemente je treba uporabljati zelo skrbno izbrati mesto za svoje predstavnike - plošče, korito in hladilnik.

Z vidika Feng Shui, najboljše mesto poškodbe in delovno področje,-združljivost'v zvezi z njo, je center za kuhinjo. Vendar ne vse vrste jedi, tako preživeti. V standardni kuhinja, štedilnik, je dobro postaviti na trdne stene in korito in hladilnik - zvezi (v nobenem primeru pa ne smejo v nasprotno). Delovno območje se nahaja med njimi.

Če je tak kompromis je nemogoče in predstavniki sprtih elementov, lahko pa se pojavijo le slim line ob eni steni, nato pa kot ločilo med njimi naj bi uporabite nekaj dreves'Yang (element les - najboljši posrednik med vodo in ogenj) ali zeleno. Drevesa'Yana vrh, zelene ploščice, samo zeleno črto, potegnjeno med štedilnikom in umivalnikom, ne bo dovolil, da se igra sovražnost in uskladiti Splošno vzdušje.

In dva preprostih pravil: štedilnik naj ne pogled na vratih in na vrata spalnice in žerjavi, naj ne pušča. Neprestano kapljanje vode oslabi element ognja, ki je za skupno blaginjo, razmnoževanje bogastvo in pozitivno energijo je treba igrati v kuhinji prvo violino. Iz istega razloga, kuhinji ne sme namestiti akvarijih in doma fontane, in vode in kanalizacijske cevi, bolje skriti pred pogled.

Elementi ognja in vode je mogoče izkoristiti, prinaša v kuhinjo, lesa, zemlje in kovine. Drevesa'Jan talnih keramičnih ploščic (glina = zemlja) na stene, jeklena napo in pralni bo ključnega pomena v skladu. In dreves'Yana pohištva, keramike, posoda in pribor iz nerjavečega jekla, ki jim bo pomagal pri tem.

Nerjavno kovinsko korito, ki je idealen v kuhinji, ker je enostavno čistijo. Pustite korito umazana ali je napolnjena z unwashed jedi popolnoma nesprejemljivo, še posebej ponoči, ko so ljudje najbolj ranljivi, in negativne energije blata, še posebej močan.

O pravilni dekor

Za barve v kuhinji je treba v beli, zeleni ali bež barvi. So nevtralni v zvezi z ognja in vode. Rdeča barva, ki se nanaša na ogenj, in modra, modra in črna, ki so v vodi, je najbolje, da bi se izognili v kuhinji dvoran, in tako preobremenjeni s temi elementi.

Zelo pomembno je, kuhinja razsvetljave. Električna luč mora biti enakomerno porazdeljene po prostoru, pri čemer ni temne kote. Lestenci in svetilke so v najboljšem položaju, zgoraj, poleg prehode. In Windows večinoma obesite zavese kot žaluzije, cut sončni svetlobi.

Z razporeditev pohištva v kuhinji, ki jo je treba upoštevati, da je štedilnik in jedilno mizo ne more biti postavljena pod previsnimi žarkov. To lahko vodi do zapletov prebavo in težave pri delu.

Če kuhinji hkrati tudi jedilnica, zaželeno je, da jasno coniranje. Vendar ne na račun več tla. Nepričakovane jezov in korakov vzrok ne le piha v neizogibno pade, vendar je napetost na področju človekovih pravic. Tudi nezaželene ostrimi koti na mizi, še posebej nevarno kota usmerjena kuhati.

Veliko nezadovoljstvo veliko bralcev, mojster Feng Shui, je zelo priporočljivo, da odstranite iz hrane TV kot odvračanje pozornosti od kuhanje in absorpcije, in prinaša tudi v najbolj pomembna microophthalmia nenadzorovano negativne energije.

In spet, noži, oster in nerabljene elemente je treba hraniti v zaprtih omarah, ker so se kopiči negativne energije, Sha, kar lahko privede do razveze zakonske zveze.

Nekaj podrobnosti

Če ne želite, nahraniti vse ljudi, ne samo štedilnik, ampak vrata, da v kuhinji ne sme biti vidna od vhoda v stanovanje. Malo za zmanjšanje negativnih posledic vpisa vrata bo pomagalo kovinski nape nad štedilnik, gledaš, ki kuhar, da bi videli, so vključeni.



Če niste zadovoljni odliv denarja iz družinskega proračuna, sosednji kuhinja in kopalnica, bi bilo treba črtati. Jasno je, da tako sporočilo ni vedno izvedljivo. V primeru, ko wc s kuhinjo - najbližji sosedi in načrtovanje, da ne storiti ničesar, obesite na vrata latrine ogledalo, in vhod v kuhinjo, da ostanejo zasebne.

Ko že govorimo o ogledala in bogatenja bogate: mojstri Feng Shui rečemo, da tudi najbolj kronično hladilnik je prazen, bo napolnjena z neznano tradicionalnih znanosti mimogrede, če v njem je postavil ogledalo, tako da odraža izdelkov.

Besedilo: Elena Chistyakova, Vasilij Ivanov | Foto: Salon

Vir: Lastnik

Vir: www. eremont. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика