четверг, 22 мая 2014 г.

Kot greste v, in serives

Moda Feng Shui razdeljen narod v treh taboriščih. Predstavniki prve fanatically nakup eksotične Kitajski številke, jih dal v svojo hišo, in potem čaka na čudež. Drugi - samozavestno, da vsi to sranje, in ni jasno, kako se gibljejo pohištvo lahko nekaj spremeniti v svojem življenju. Tretji tabor (na žalost, večina majhnih)'združuje tiste, ki so poskušali razumeti, kaj je tako privlačna starodavne Kitajske znanja, in v katerih primerih to res pomaga izboljšati naše življenje.

Če želite videti nevidno...

Seveda, skeptiki lahko razumeli. Ko gre za neke vrste energijo, "trenutno" v naši hiši, jo morate "dal v red", uskladiti (vendar nihče ni videl), ni čisto pozabili materialism se začenja cveteti Terry barve. Jasno je, da v tem primeru, vse, tudi najbolj očitna svetovanje, ki je razumljena v bajoneti.

Kaj pa, če boste poskušali ogledati v Feng Shui ni mistika, ampak predvsem nabor nekaj zakonov, po kateri boste lahko, da vaš dom veliko bolj udobno in srečnejši? Končno, to je vredno ironično o znanju, ki v svojo korist, ponuja dajo vse v redu.



Ljubezen vaš vrat

Tako, da začnete z vhodna vrata. V skladu s Feng Shui, kjer bi ga ne vodi, v počitniška hiša ali apartma, skozi nevidna energija vstopa v hišo. Zahteve za "gate" je povsem običajnega:

1. Vrata se pričakuje, da bodo čista in lepa.

2. Na njem je obvezna'mora biti sobna stanovanja, in včasih tablice z imeni, ki živijo.

3. Ročaj naj ne postane svoboden in odpadejo in praskanje strani osebe, ki je to.

4. Tudi vrata je treba dati zanesljive. Če vaša vhodna vrata je sestavljen iz dveh ventili, odprite nenehno morda samo za enega. Včasih pa se takšna vrata, je koristno, da se odpre v celoti.

No, kje je skrivnost? Vendar kontraindikacije veliko manj. Vrata nima pravice biti umazan, creaking in črna. In kar je najpomembneje: to pravkar dobil, da vam je všeč.

Ne morete spremeniti v mestu apartma svojo smer, v skladu z nasvetom antiki. Ta tema je tako velika, da zahteva posebno razpravo. Vendar, smo lahko storite vse, kar je mogoče že prišel do svojega stanovanja (hiše) in glancing na vrata, si je dejal, "Tu sem doma! ".

Zdaj gremo v hodniku in videli, kaj smo tukaj.

Tekočine... na obešalnik

Gradiva na temo

Feng Shui razmišljanja, ali če veter piha
Feng Shui bo spremenila tudi majhno stanovanje
Feng Shui notranje zadeve'kuhinja
Feng Shui. Skrivnost materialov. Spalnica
Feng Shui. Inter'jer delovnem mestu
Težko je svetovati o tej sobi, ker je vedel, da večina naših rojakov hodnik in kopalnica-to lahko imenujemo le pogojno. Vendar, če ste vedno zavedajo, da je tukaj smo dobili prvi vtis o celotnem stanovanju, nato, lahko z' " ll, da želite nekaj spremeniti.

Večina naših hodnikih, je prostor za shranjevanje oblačil, je v obstoj. In to je napaka! Dejstvo, da oblačila (še posebej naravnih materialov), ki ima premoženje za dlje časa, za shranjevanje informacij o čustveno stanje tistih, ki so nosili. Ste vedeli, pozimi in spomladi-jeseni oblačila, pogosto lahko "go" ni najboljši tekočine. Ker flaunts smo večinoma v slabem vremenu.
Zdaj pa si predstavljajte, da ko se prijavite v stanovanje, ste takoj soočil z kopičenja negativnih informacij. In ko samo gledaš v poletnih mesecih na plašč in spoznanje, da zelo kmalu dnevi so kratki in na pločnikih, bo sacavem umazanijo, si lahko sami dajo v depresijo! Vendar je v hodniku na Feng Shui, se začne energije prihodu v hiši, zato je treba kot lahka, uravnotežen in pregledna. Torej, če obstaja možnost, da se prenos celotnega skladišča storitev v drug kraj, je zaželeno, da bi bilo hitreje.

In še. Poskusite urediti tako, da v omare za oblačila visela ohlapno, da drug drugega. Še bolje, če vsako plašč ali krzno plašč, ki bodo shranjeni v posebnem primeru. Vendar lahko storite brez njih, visi med stvari kosov bombažno krpo. Dejstvo, da je bombaž absorbira negativne informacije, in je nekako rešiti svojo garderobo nepotrebnih ozadju.

Prav tako je zelo koristno, da ločena zunanja oblačila iz kape, šali in rokavice. Če so vsi ti dodatki so svoje police in predale, je dobrodošel.

Vrečke so najboljši shranijo ločeno od drugih stvari, vsaj, da dodeli, da jih v omari ločeni polici. Več naročite, več prostora med stvari, ki jih nosijo bolje, da ne stagnirajo nepotrebne negativne energije, vnos v stanovanje, in več pozitivne energije, ki jo bo ustrezal.

Malenkost, vendar je koristno

Na hitro zapustiti prag težave in pomisleke, ki niso primerni za hiše in sedem'd (enako misli o delu), vloga "neutralizers" fit stvari v hodniku, ki spominjajo vaši sorodniki ali prijetne trenutke sprostitve ob morju). Nato boste takoj počutili, ko ste se vrnili domov, in um se bo takoj preklopite na popolnoma drugačen val.

Če mačka, ki je simbol družinskega ognjišča, v hodniku, lahko dodate sliko. To muco, ki jo lahko kupite v trgovinah darila ali umetnost butiki. Vendar m'igrače, ki bo uporabna.

Bolje, da cut noge

Vedno morate pozorni na to, kako so točke razsvetljave glede na razpoložljive ogledala. Ko je nameščen v hodniku novo luč ali visi ogledalo, obvezno'bodite prepričani, da preverite, kako si videti.

Profesionalni fotografi vedo, da s pravilno ureditev razsvetljave vsaka ženska bo videti mlada in privlačna, in če je napačna - in lepoto, bo veliko slabosti. To je zelo pomembno, saj, v bistvu, v ogledalo, ki visi v dvorani, smo poglej, preden greva ven na ulico. Bolj privlačno, boste videli sebe v tem trenutku, so bolj samozavestni in bo lažje rešiti vas čakajo na pragu problem.

Mimogrede, ogledalo, ki bi morala odražati vse, vključno z najvišjo in najmlajši člani družine pa'th. In po možnosti v polni rasti. Ko si v njem ne bi "cut off" niti vodja niti noge. V primeru, ko ta pogoj ni izpolnjen, je bolje, da "donate" svoje noge, vendar zagotovo ne na glavo.

Bomo obleko, čevlji za znanost

Smo pogosto ne bodite pozorni na to, kje in kako jih nositi čevlje. Pogosto lahko vidite, kako, probovali, ljudje so skakali na eni nogi ali nizko pusto navzdol, da čipke gor čevlji. Seveda, mnogi so, da zgrabite za pohištvo ali stene, kar povzroča oseb, ki so trajno onesnažena. V skladu s Feng Shui, vsakdanje nevšečnosti, ki jih lastniki občutek v hodniku, poskuša nositi čevlje, ga napolnite z nekaj tekočine. Nosijo informacije o tem, kaj ste tukaj neprijetno, neprijetno. Tudi pridejo in smo šli skozi ena vrata, nato pa te podatke bo dobrodošel nam, ko smo prišli nazaj domov. Veš, tam ni nič, da se veselite.
Da bi se temu izognili, tudi v najmanjši prostor je treba zagotoviti sedi za spremembo. Večji dvorani bo podobno udobno, lepa soba (čeprav soba), več miru v hiši. Ne pa dvoranah, hodnikih in hodnikih, v shrambi za nepotrebne stvari, in nato novo, svežo energijo, se bo zlahka in neovirano prodre v stanovanje.

Sergej in Olga Yunosheva

Opomba

Če se vam še vedno vrata, črna, in ga spremenite v bližnji prihodnosti, ne skrbite. Črna je odlično ozadje za vašo ustvarjalnost. Uporaba dekorativnih filmov, pripravi, držijo vrata vse dobro, na primer, ravno številke. Na Splošno, sanje.

Spomnimo naših ruskih znakov. Ne bodite leni, našli shranjevanje sobno stanovanje s konji. In vi ste srečen! Če dvorani je majhna, kupiti ali narediti sami zložljivi stol. Udobno in ekonomično.

Ste vraževerni in strah, zlo oko? Nastavite na vhodu nekaj eksotičnih in ni povsem jasno. Dovolite, da vaše goste pragu sprašuje: "Oh, kaj pa je to? "

Če želite, varstvo najvišja pooblastila, ki visijo v dvorani je lahko majhen, vendar se naše ruske bell, ki oblikujejo podobne Cerkveni zvon. To je dober čuvaj.

Ogledalo naj visi, tako da to ni vplivalo na vhodna vrata.

No, ko se na vhodu je majhna prag, ki mora biti prečrtan. Prav tako mora biti izbran tako, da barvo.

V dvorani je zaželeno, da imenuje dve območji: "umazano", kjer ste vzeli off čevlji, in "čist", ki določa stopala v Copate. Jih lahko razdelimo s pomočjo barv, premazov ali različnih materialov za tla.

Če je postavitev takšna, da se ob vhodu v stanovanje, se naslonil na steno (pogosto kopalno kad ali tuš), da nevtralizira neprijeten občutek tiščanja lahko sticked na steni fotografijo za Ozadje. Ne preveč globoko perspektive.

Vir: Časopis "Apartma število"

Vir: www. eremont. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика