четверг, 22 мая 2014 г.

Feng Shui - sedem korakov do harmonije

Ste smrtno nesrečni? In ste kdaj pomislili, da je razlog lahko unwashed štedilnik ali odprete pokrov wc? Feng Shui ponuja izvirni način za doseganje harmonije v življenju.

Že v starih časih ljudje so ugotovili, da je okolje lahko na njega, tako pozitiven kot negativen vpliv. Feng Shui je starodavna Kitajska umetnost in znanost o življenju v harmoniji s seboj in sveta nam ponuja, da postanejo pravi Gospodinje doma.

Korak - pridobite hišne

Da bi v hiši bili pozitivno energijo tokov, dobili ljubljenčka. Feng Shui daje prednost želva. Na Kitajskem jih opravljajo majhen ribnik, ki leži kamen želva lahko ven. V naših razmerah se lahko uporabi katero koli zmogljivosti približno 30 cm premera. Vode naj bo spremenila trikrat na teden, in za krmo želve ribe. Zato je menila, da oklepna prinese v hišo stabilnosti. Bo naredil, vendar... žaba. Je verjel, da so jih zaščitili pred nevarnostmi in težave. Tisti, ki raje toplokrvne Živali, ki jo lahko ponudite tiger. Tiger, na eni strani simbolizira zaščito, na drugi strani pa ženske. Tako je le naravno, da ženske, bi malo tiger, v obliki mačke, ki bodo zaščitili svoje dobro počutje. Mimogrede, v Egiptu je mačka je bil šteje, da je boginja, ki ščiti hišo in ženska, ki je družinska sreča. O psih iz Kitajske ni bilo nič, ampak mislim, da jih je malo verjetno, da škodo domači harmonijo. Torej, izbira je vaša.

Korak, dva - opomba na vratih in na hodniku

Gledališče se začne s pritrdilnim in apartma je z vrati. Kitajci verjamejo, da so vhodna vrata, ki se nahajajo v bližini stopnicah ali na vrhu je slabo znamenje. Stopnice, seveda, ne za premikanje, ampak, da se popravi položaj, se še vedno lahko. Priporočljivo je, da visi nad vrata srednje velika ogledala, da odraža negativne energije.

To isto tehniko lahko pomaga, če ste nesrečni in vrata v stanovanju so s seboj. Na notranji ročaj vrat, je priporočljivo, da visi kovanec ali zvonci, ker so verjeli, da bi pritegnili denar domov. Kitajci za te namene kovancev z luknjami, SV'Yasuyuki svoje rdeče niz.

Vhod v hišo, ki morajo biti dobro osvetljeni. Če v dvorani preveč temno, uporabite več nasičenih barv, krepitev razsvetljavo in visi na steni slike ali fotografije, pravokotne in ovalne okvirje.

Poleg tega so vsa veža je treba redno čistiti in ne samo pred prejemom gostje, in nenehno. V nasprotnem primeru boste sledili občutek, brezbrižnost in utrujenost.

Za vrata Mat, izberite barvo, ki ustreza smeri vhodnih vrat.

Nekateri Feng Shui svetovanje na srečo, dana pod preprogo treh zlatih kovancev. Mislim, da je v redu, bakra, ker je precej barve kot račun.

V idealnem primeru, ko oseba vstopi v hišo, njegove oči so se nanašati na v dnevni sobi, jedilnici ali v skupnem prostoru, ne kopalnico posameznih družinskih članov. Nazadnje, čez čas, lahko privede do dirke'znanost člani sedem'th. Za izboljšanje stanja, ki se izvajajo v dvorani pomembne, zanimive stvari, da bi odvrnili pozornost od notranje sobe. Imejte zaprta vrata, ki vodijo do spalnice, kuhinje in kopalnice.

Korak tri - naj kad in wc

Ena od glavnih zahtev, kopalnica je čisto in urejeno, čisto združljive z normalno ruske navade. V drugi, "Kitajci imajo svoje quirks". To naj bi bilo tako enostavno, kot je mogoče. Na vratih kopel, če se nahaja v južnem delu stanovanja, zunaj visi ogledalo za stene in izberite modro ali modre odtenke. Če barva ne ustreza, nato pa visi slika rib ali valov.

Če wc v kopalnici, bodo zaščitili mu particijo. Pokrov na wc mora biti vedno zaprta. Drugače dobro počutje se bo stalno. Če je mogoče, postavite v wc rastlin.

MOP, MOP in stvari, kot so, da jih je treba hraniti na varnem mestu, nedostopen za oči, ali prebivalcev na stanovanje ne bo srečno. To še posebej velja za kuhinjo. V primeru neupoštevanja tega načela privede do dejstva, da lastniki ne morejo ven iz potrebe.

Četrti korak - bodite pozorni na prostor, v katerem jesti

Včasih jedilnica in dnevna soba v enem prostoru. V tem primeru coni, v kateri je hrane, ki je sprejeta, mora biti ločena od dnevne sobe. To se lahko doseže z uporabo drevesa'lesene rešetke z plezalne rastline, ogledala in slike ali fotografije. Knjižno polico, na polico ali drugo podobno kos pohištva, ki se lahko uporabijo tudi za ustvarjanje "ločilne črte". V kombinaciji z tople barve (lahko razlikujejo od barv, dnevna soba).

Oseba običajno se počuti bolje, ko jedo v sobi z visokim stropom. V "Hruščov" stropov z 2 m 40 cm LAZ sosedje ne porubal, zato je potrebno povečati višino vizualno. To lahko stensko montažo svetilke z svetloba usmerjena navzgor. Preveč svetlo luč, ne prispeva k udobje in sprostitev, tako da uporabite stikalo z gladko prilagoditev ali manj moč luči - vsaj za dnevne obroke.

Ogledala, najljubši element Feng Shui, in pokaže v jedilnico, ker ne samo, da poveča naravno svetlobo in ustvariti iluzijo več prostora, pa tudi dvojno število jedi na mizi, zaradi česar vsakem obroku dvakrat impresivno.

Čeprav je idealno stoli morajo stati v bližini stene, v praksi pa to ni vedno možno, tako da je nasvet, ki pravi za našo majhno kuhinjo. Ne polagajte ga na mizi pred vrata, stoli mora biti celo število, in dragi gost dal obraz na vhodu ni prav nasprotno.

Obrok za osebe, ki na stranišče negativno vpliva ne samo na tek, ampak tudi za zdravje'sem in dobro počutje članov sedmih'th. Če jedilno mizo ob steni wc, zagotavlja zdravstvene težave'jamo.

Jedilno mizo se nahaja med vrata na nasprotnih koncih sobe, je tudi v napadu. Takih stavb bo hitro "pop" dobro počutje. V tem primeru je potrebno vložiti na vrata glasbe začasno ali zvonec.

Barvni namizni prti lahko izberete v skladu z prostor, kjer mizi: modra na Severu, na Vzhodu zeleno in tako naprej. Če ste vedno uporabite belo krpo, poskusite barvne napkin obroči. Izolacijske obloge je treba v kombinaciji z obliko tabele: če imate okrogle mize, uporabite krog distančniki, nakup ovalne za ustrezno tabelo.

Ne jejte iz plošče z razpoke ali žetone. Obljublja težave. Med obroki, uporabite očala, polnjenje jih prozorno tekočino, nato pa bo igrajo vlogo posameznih kristalov, spodbujanje pretoka energije. Kaj je lepo, ni obvezna'prepričajte se, da uporabljate drago crystal, ki je primerna tudi rezano steklo.

Korak p'peti - bo delo z dnevno sobo

Življenje ne služi le kot mesto za zbiranje članov sedem'družinah, kjer gledajo TV ali pa preprosto so ostali skupaj, vendar je tudi v centru komunikacije, ko gostje prihajajo prijatelji in znanci. Dnevna soba mora biti udobno, toplo in dobro osvetljen, a ne presvetel, in hrupno.

Če v dnevni sobi je hladilnik, energetski lahko stagnira. Visi ogledalo na izbočenih zidu ustvariti občutek globine, overclock energije s pomočjo rastlin in stenske luči.

Tudi v kotu za namestitev TV, da bo pas bogastvo. Foteljih in zofe je treba dati nazaj do stene.

Ne vodijo knjig na odprtih policah. Čez čas bo to privedlo do pojava bolezni, slabo razpoloženje. Vsaj dal bodice knjig lestvica z roba police, bo zmanjšanje škodljivih učinkov. Drevesa'lesenih policah, ni priporočljivo, da se v Jugo-Zahod, Sever-Vzhod in center apartma. Stekla ne postavljajte v Severnem delu stanovanja. Najmanj škodljivih police iz plastike.

Visi na steni v dnevni sobi družinske slike. Morajo vsebovati vse družinske člane, ki živijo v hiši, in obvezna'vedno dobre volje. To bo prineslo srečo.

Na sredini sobe je štela za uspeh. Postavite nad lestenec.

Šesti korak - skrivnost spalnica

Rent a lepa vaza. Izpolnite poldragi kamni ali kristali, ali dana v njen nakit. Skriti v omaro (vendar ne nasproti vrat v spalnico) ali prsih in jim pokazati, da vsakdo. Ti ukrepi obljube o finančni varnosti.

Korak sedem - nekaj besed o koridor

Če je hodnik je dolg, visi na steni ogledala, ustvarja učinek wavelike gibanja. Obstaja veliko stvari, ki jih je mogoče storiti na račun stenske dekoracije, svetli luči in viseče lonce z plezalne rastline, vesolje, ki dovoljujejo.

In še...

Lahko boljša promocija pretok energije v stanovanju za pomoč sklopi: "glasba veter", zvonovi, "zvok vode". A tiktaka ura na steni je tudi ustvariti dobro zvočno ozadje v hiši.

Poskusite, da rastejo v stanovanju orange tree. Oranžna - simbol blaginje. Dal ga je v slabo del apartma (geopathogenic pas), tako da to je kraj za vas, da postanejo manj nevarno. Za ta namen lahko uporabite limonin drevo. V različnih kotičkov apartmaji in sobe, ki naj bi prevladovala v različnih barvah.

Zavese naj izboljšanje Feng Shui stanovanj. Pred izbiro zavese za različne Windows hiše, s'aste, na kompas točko to okno, in nato ugotoviti, katera barva bo najboljši.

Organizirajo v njegovo stanovanje simbolični elementi. Da bi v hišo denarja, skrb za predstavništvo vode, ker voda je simbol bogastva. To lahko zastopa majhen akvarij, črno ali temno modro. Voda simbolizira tudi ogledala, steklo, slike rib, slapovi in morske krajine.

Drevo simbolizira rast, ustvarjalnost in moč. To lahko zastopa vse cvetjem, rastlinami, zelena. No, če so rože na Vzhodu ali jugovzhodu. Drevo prav tako simbolizira dreves'leseni izdelki; fotografije dreves in rastlin.

Simbol ognja (sveče in žarnice), v domu povečuje raven dejavnosti.

Zemljišče tradicionalno stojalo'pleteno rumena in rumenkasto-rjave barve. Njeni simboli so keramični izdelki. Z njimi vam bo praktična.

Kovinska barva - bela, zlata in srebra. Glavne oblike za izražanje kovin-krog in Polmeseca, kot tudi vsi kovinski predmeti, zlasti kovancev. Prisotnost takšnih predmetov v hiši spodbuja podjetništvo in raznolikosti.

Noben izmed elementov, ki ne sme biti predstavljeni preveč. To bo pripeljalo do negativne posledice.

Vir: Nasveti iz Veronica

Vir: www. eremont. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика